3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Αποφράξεις Δάφνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε αποφράξεις


Γιάννης Πελέκης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Δάφνη Αττική 172 35

Αναλαμβάνω εργασίες απόφραξης αποχετεύσεων για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Με την 15ετή εμπειρία μου, την βαθιά τεχνογνωσία και τον άρτιο εξοπλισμό που διαθέτω, παρέχω υπηρεσίες υψηλής αποδοτικότητας. Έχω αναλάβει με επιτυχία πολλά έργα όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι όταν εισπράττω τη χαρά και την ικανοποίηση του πελάτη. Κάνω χρήση ποιοτικών υλικών προκειμένου τα αποτελέσματα των εργασιών μου να είναι ανθεκτικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ορεστης Κυριάζος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Δάφνη Αττική 172 35

Η Save Water, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την απόφραξη της αποχέτευσης που σας ταλαιπωρεί. Η εταιρεία δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και την θέληση για εξυπηρέτηση του πελάτη. Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει κάθε είδους υδραυλικές εργασίες για το σπίτι ή την εταιρεία σας. Η ποιότητα της εργασίας, μας επιτρέπει να προσφέρουμε εγγύηση έργου για κάθε δουλειά που ολοκληρώνουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΚΥΩΝ GROUP SERVICE - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Δάφνη Αττική 172 35

Η ΑΛΚΥΩΝ GROUP SERVICE, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε προβλήματα αποφράξεων για το κτίριο σας. Εργαζόμαστε στον χώρο των υδραυλικών εργασιών για πολλά συνεχόμενα έτη με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τους πιο δύσκολους πελάτες. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε προς τους χρόνους παράδοσης και την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Αποφράξεις Δάφνη - 3 ειδικοί στις αποχετεύσεις και τα φρεάτια