3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου Δάφνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για Ανακαίνιση


Κωνσταντίνος Ζουπάνος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου - Δάφνη Αττική 172 35

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις για την γενική ανακαίνιση σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους. Με εμπειρία σε ανακαινίσεις καταστημάτων και σπιτιών, (πληθώρα καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας και τραπεζών) έχω την δυνατότητα να συνδυάσω δημιουργικές ιδέες με υλικά εξαιρετικής ποιότητας που προσφέρουν ένα άριστο αποτέλεσμα! Στόχος μου είναι να έχω επαγγελματικά αποτελέσματα, έτσι ώστε να υπάρξει σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη. Θεωρώ την πρώτη ύλη πολύ σημαντική και δίνω ιδιαίτερη σημασία στις επιθυμίες του πελάτη και στο όραμά του. Στοχεύω στο να δημιουργήσω χώρους άνετους και όμορφους που θα αντιπροσωπεύουν τον πελάτη και την επιχείρηση του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΚΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου - Δάφνη Αττική 172 35

Ως έμπειρος πολιτικός μηχανικός μαζί με το άρια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μου, αναλαμβάνω την γενική ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα και με εγγυημένο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Οι γνώσεις μου πάνω στο αντικείμενο και η ολοκληρωμένη εργασία που προσφέρω (από μελέτη του χώρου μέχρι ολοκλήρωση της ανακαίνισης), σας προσφέρουν ένα αποτέλεσμα, που ξεπερνάει τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών. Επιλέξτε μας για εργασίες άρτιες και χώρους όμορφους αισθητικά και λειτουργικούς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΛΑΒΟΥΡΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου - Δάφνη Αττική 172 35

Είμαι πολιτικός μηχανικός και μαζί με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μου αναλαμβάνουμε παντός είδους εργασίες ανακαίνισης του επαγγελματικού σας χώρου. Δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια και τηρούμε τα προσυμφωνηθέντα με τον πελάτη και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου. Οι τιμές μας είναι προσιτές και αναλαμβάνουμε και δωρεάν την μελέτη του χώρου, πριν την εργασία ολοκλήρωσης της εκάστοτε ανακαίνισης. Επιλέξτε μας για να αναδείξουμε την επιχείρησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου Δάφνη