3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Βύρωνας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Μανώλης Τιτάκης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Βύρωνας Αττική 162 32

Διεκπεραιώνουμε ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις πλακιδίων και μαρμάρων οικιακών και επαγγελματικών κτηρίων παντός τύπου. Η τεχνογνωσία μας, αλλά και η ουσιαστική σχέση που αναπτύσσουμε με τον πελάτη, οδηγούν στην υλοποίηση του έργου, όπως εσείς το έχετε οραματιστεί, τόσο λειτουργικά, όσο και αισθητικά. Χαρακτηριζόμαστε για την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία και τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Βύρωνας Αττική 162 32

Η εταιρεία μας προσφέρει επαγγελματικές και ολοκληρωμένες λύσεις στις οικοδομικές σας εργασίες ανεξαρτήτως δυσκολίας και με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίησή σας και συγκεκριμένα ασχολείται με τα μάρμαρα και τα πλακάκια σας. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλα τα γούστα άμεσα και αποτελεσματικά. Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη και εκείνος να μας εμπιστευθεί. Χαρακτηριζόμαστε από την προσοχή στη λεπτομέρεια, την χρήση μοντέρνων και καλών ποιοτικά υλικών , αλλά και από τις χαμηλές τιμές, που όμως χάνουν από ποιότητα

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WEBBATH ΤΙΤΑΚΗΣ Μ.Ε. - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Βύρωνας Αττική 162 32

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή πείρα και παρουσία στο χώρο της εμπορίας, της μεταποίησης και εγκατάστασης μαρμάρων και πλακιδίων. Έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στην κατασκευή κατά παραγγελία, ανάλογα με τις ανάγκες του έργου, κοπή, αμμοβολή, εντυπωσιακά μαρμάρινα, ειδικές κατασκευές, γρανίτες και άψογη τοποθέτηση περιλαμβάνονται στις ικανότητές μας. Επίσης αναλαμβάνουμε για εσάς κάθε είδους, ανακαίνιση, τοποθέτηση, τρίψιμο και γυάλισμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Βύρωνας - 3 επαγγελματίες πλακιδίων