3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές Βύρωνας

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΙΚΕ - Σκεπές

Σκεπές - Βύρωνας Αττική 162 32

Ονομάζομαι Βασίλης Ζικέ και η επαγγελματική μου εμπειρία στον τομέα των τεχνικών εργασιών μετρά πολλά χρόνια. Ένας από τους τομείς που εξειδικεύομαι είναι η κατασκευή και επισκευή σκεπών. Συνεργάζομαι μόνο με έμπειρους κι εξειδικευμένους συνεργάτες, προκειμένου να καλύψουμε με απόλυτο επαγγελματισμό κάθε ανάγκη της οικίας η του επαγγελματικού σας χώρου. Στα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν περιλαμβάνονται η υψηλή ποιότητα των υλικών μας, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, αλλά κι η μεγάλη γκάμα τεχνοτροπιών που χρησιμοποιούμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ - Σκεπές

Σκεπές - Βύρωνας Αττική 162 32

Είμαι ο Χρήστος Κουλούρης και αναλαμβάνω την εγκατάσταση ή την επισκευή της σκεπής που ονειρεύεστε. Δραστηριοποιούμαι για χρόνια στον χώρο των κατασκευών και των οικοδομοτεχνικών εργασιών, στην περιοχή της Αθήνας, προσφέροντας βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια που δείχνω ως προς τα χρονοδιαγράμματα και από το σεβασμό για τον χώρο του πελάτη μου. Είμαστε στην διάθεσή σας για ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΕΓΗ ΒΥΡΩΝΟΣ - Σκεπές

Σκεπές - Βύρωνας Αττική 162 32

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την κατασκευή της σκεπής σας με ιδιαίτερα οικονομικές λύσεις. Δραστηριοποιούμαι σε παντός είδους κατασκευές σκεπών και διαθέτω ομάδα από άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες. Ο επαγγελματισμός μας, η συνέπεια και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της εργασίας είναι τα στοιχεία που μας έχουν βοηθήσει έτσι ώστε να έχουμε ένα πιστό πελατολόγιο. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου, και να με προτιμήσετε για την άριστη διεκπεραίωση των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ