3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Τζακιών Βύρωνας

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΕΛΙΟΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Βύρωνας Αττική 162 32

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας. Διαθέτω μακρόχρονη εμπειρία και μου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρω αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DOMICA CENTER - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Βύρωνας Αττική 162 32

Ο καθαρισμός τζακιών αποτελεί τον τομέα στον οποίο εξειδικευόμαστε πολλά χρόνια τώρα παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πολλά έτη, παρέχοντας πλήρες πακέτο τεχνικών εργασιών που περιέχει εκπόνηση μελέτης, εκτέλεσης και συντήρησης τζακιών και ενεργειακών τζακιών. Η σωστή, ομοιόμορφη και ασφαλής θέρμανση του χώρου σας, είναι ο στόχος μας και την εξασφαλίζουμε με εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΦΟΙ ΣΕΡΤΣΑ Ν. Ο.Ε. - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Βύρωνας Αττική 162 32

Η εταιρεία, μας παρέχει όμορφες και ανθεκτικές λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ