3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κάγκελα Βύρωνας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Κάγκελα


ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΟΚΑΣ - Κάγκελα

Κάγκελα - Βύρωνας Αττική 162 32

Με το συνεργείο μου δραστηριοποιούμαι στο χώρο του αλουμινίου από το 1992. Αναλαμβάνουμε εργασίες που σχετίζονται με σιδηροκατασκευές, στέγαστρα, πάνελς και κάγκελα inox. Η αγάπη και το μεράκι μου για τη δουλειά με οδήγησαν σ΄ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας. Σε μας σημασία έχει η ικανοποίηση του πελάτη μέσα από την καλή συνεργασία, το ποιοτικό αποτέλεσμα και τις καλές τιμές, ενώ έχουμε πιστοποίηση CE.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέφανος Σερδενές - Κάγκελα

Κάγκελα - Βύρωνας Αττική 162 32

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον κλάδο με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και έχει αναπτύξει ένα πιστό και άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες που προσφέρει πελατολόγιο. Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την ολοκλήρωση εργασιών όπως, θωρακισμένες πόρτες, πτυσσόμενα κάγκελα, κατασκευές σιδήρου παντός τύπου κ.α. Επιλέξτε μας για να δώσετε λύση στο πρόβλημά σας, πάντα σε προσιτές τιμές και με άμεση εξυπηρέτηση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ - Κάγκελα

Κάγκελα - Βύρωνας Αττική 162 32

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον τομέα αυτοματισμών γκαραζόπορτων και ρολών παντός τύπου και μπορούμε να αναλάβουμε και εργασίες που σχετίζονται με τα κάγκελα του χώρου σας. Διαθέτουμε άριστα καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία για την ασφαλή και σωστή τοποθέτηση των προϊόντων μας. Απώτερος στόχος μας η κάλυψη των αναγκών και προσδοκιών του πελάτη. Παραμένουμε πάντα δίπλα στον πελάτη και μετά την πώληση του προϊόντος αφού για μας άμεση δικαίωση της δουλειάς μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κάγκελα Βύρωνας - 3 επαγγελματίες