8 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Βύρωνας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


ΗΛΙΑΣ ΔΕΝΑΞΑΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Βύρωνας Αττική 162 32

Ονομάζομαι Δεναξάς Ηλίας και είμαι η λύση σας στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού με οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο και μπορώ να δώσω λύσει για όλα τα μοντέλα ψυγείων άμεσα. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών και η κάλυψη των αναγκών του πελάτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συνδυάζω προσιτές τιμές με αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς και διακρίνομαι για τον επαγγελματισμό και την συνέπειά μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΛΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Βύρωνας Αττική 162 32

Ονομάζομαι Κάρλος Κωνσταντίνος και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Εξειδικευμένος ψυκτικός με πολυετή εμπειρία σε επισκευές συστημάτων κλιματισμού. Εξυπηρετώ σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό, στην περιοχή Αθήνα. Στόχος μου η άμεση εξυπηρέτηση και το καλύτερο αποτέλεσμα. Με εγγυημένη απόδοση και παρουσία στο χώρο, αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία για τις ανάγκες σας στον κλιματισμό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αριστείδης Μπούκης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Βύρωνας Αττική 162 32

Ως έμπειρος επαγγελματίας ψυκτικός, έχω την δυνατότητα να αναλάβω με επιτυχία και άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα οποιαδήποτε εργασία, σχετίζεται με την εγκατάσταση και επιδιόρθωση του κλιματιστικού σας. Επίκεντρό μου είναι ο πελάτης και στόχος μου η άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίησή του. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Σ. ΜΠΟΥΚΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Βύρωνας Αττική 162 32

Είμαι ο Αριστείδη Μπουκής και εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαι με την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας εύκολα και οικονομικά. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο και μπορώ να δώσω λύσεις για όλα τα μοντέλα ψυγείων. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον χώρο μου και ανανεώνω συνεχώς τον εξοπλισμό μου για να είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των πελατών μου. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών και η κάλυψη των αναγκών του πελάτη μου. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τιμές που ενθουσιάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IQ SERVICE - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Βύρωνας Αττική 162 32

Η ομάδα των έμπειρων και εξειδικευμένων ψυκτικών μας ανταποκρίνεται καθημερινά στις απαιτήσεις σας για επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και υπεύθυνα.Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας που δίνουν εντυπωσιακά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Είμαστε δίπλα σας να χειριστούμε άμεσα το πρόβλημά σας ανεξαρτήτως μοντέλου και εταιρείας προέλευσης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΛΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Βύρωνας Αττική 162 32

Είμαι έμπειρος Ψυκτικός και αναλαμβάνω οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επιδιόρθωση και επισκευή του κλιματιστικού σας.Επισκευάζω όλες τις βλάβες που μπορούν να παρουσιάσουν τα κλιματιστικά. Επίσης, κάνω εγκαταστάσεις και συντηρήσεις σε όλες τις φίρμες και σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών. Επιπρόσθετα αναλαμβάνω όλες τις εξειδικευμένες ψυκτικές εργασίες και εξυπηρετώ συνεχώς, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Οι τιμές μου είναι προσιτές σε σχέση με την ποιότητα εργασίας που προσφέρω.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΑΒΒΕΤΑΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Βύρωνας Αττική 162 32

Δραστηριοποιούμαι στο ψυκτικό κλάδο με επιτυχία τα τελευταία χρόνια, έχοντας υλοποιήσει πληθώρα εργασιών που σχετίζονται με την επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικών συστημάτων.Ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα οι προσιτές τιμές, η σημασία στην λεπτομέρεια και ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη.Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Βύρωνας Αττική 162 32

Αναλαμβάνω εφαρμογές κλιματισμού, από συντήρηση και μελετη έως επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Εξειδικευμένος σε εφαρμογές ψύξης και κλιματισμού με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής κλιματιστικών εγκαταστάσεων. Εξυπηρετώ τις περιοχές στην Αθήνα, με ζήτηση για λύσεις στον κλιματισμό ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Στόχος μου η βελτιστοποίηση και η καλύτερη εφαρμογή της εμπειρίας μου στον κλιματισμό του χώρου σας. Έμπειρο συνεργείο από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς κλιματισμού. Εγγυημένες υπηρεσίες υψηλής τεχνικής υποστήριξης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Βύρωνας - 8 ειδικοί στα κλιματιστικά