3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μεταφορές Εμπορευμάτων Βύρωνας

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Ιωάννης Τσουκαλάς - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Βύρωνας Αττική 162 32

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο, με συνεχώς ανοδική πορεία και θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες. Μπορούμε να αναλάβουμε και την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Ο ζήλος και το μεράκι, μας ωθεί όλους στην ομάδα μας να δίνουμε το 100% του δυναμικού μας. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά, καθώς και σύγχρονα αυτοκινούμενα ανυψωτικά μηχανήματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΑΒΒΑΣ ΘΑΜΒΟΠΟΥΛΟΣ - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Βύρωνας Αττική 162 32

Ονομάζομαι Σάββας Θαμβόπουλος και προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το πρόβλημα που σας απασχολεί με τις μετακομίσεις και μεταφορές σας. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε μεταφορές οικοσκευών μέχρι διανομές εμπορευμάτων σε εταιρείες ή πρακτορεία μεταφορών. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, η προσοχή στην λεπτομέρεια και ο σεβασμός απέναντι στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη! Επιλέξτε μας για ασφαλή και επαγγελματικά αποτελέσματα, σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ Κ. ΛΑΘΥΡΗΣ - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Βύρωνας Αττική 162 32

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις των αντικειμένων σας εντός νομού Αττικής, ενώ παράλληλα εγγυόμαστε ασφάλεια και ποιότητα στις υπηρεσίες μας. Μπορούμε να αναλάβουμε και την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, αν είστε επιχείρηση. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Έχουμε άμεση εξυπηρέτηση και όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Είμαστε δίπλα στον κάθε πελάτη καθ 'όλη την διάρκεια της μεταφοράς των αντικειμένων του και τον ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία τους, μέχρι την παραλαβή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επαγγελματικές Μεταφορές Βύρωνας