3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διεθνείς μεταφορές Βύρωνας

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΙΤΣΗΣ - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Βύρωνας Αττική 162 32

Εδώ και πολλά χρόνια είμαστε η πρώτη επιλογή στις διεθνείς μεταφορές με εξοπλισμό και προσωπικό που αναλαμβάνει και τις πιο δύσκολες εργασίες. Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνεργαστούμε. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΑΒΒΑΣ ΘΑΜΒΟΠΟΥΛΟΣ - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Βύρωνας Αττική 162 32

Δίνουμε εγγυημένες λύσεις στις διεθνείς μεταφορές των προσωπικών σας αντικειμένων με γνώμονα τον σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε μεταφορές οικοσκευών μέχρι διανομές εμπορευμάτων σε εταιρείες ή πρακτορεία μεταφορών. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, η προσοχή στην λεπτομέρεια και ο σεβασμός απέναντι στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη! Επιλέξτε μας για ασφαλή και επαγγελματικά αποτελέσματα, σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ Κ. ΛΑΘΥΡΗΣ - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Βύρωνας Αττική 162 32

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές των αντικειμένων σας, ενώ παράλληλα εγγυόμαστε ασφάλεια και ποιότητα στις υπηρεσίες μας. Μπορούμε να αναλάβουμε και την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, αν είστε επιχείρηση. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Έχουμε άμεση εξυπηρέτηση και όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Είμαστε δίπλα στον κάθε πελάτη καθ 'όλη την διάρκεια της μεταφοράς των αντικειμένων του και τον ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία τους, μέχρι την παραλαβή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διεθνείς μεταφορές Βύρωνας