3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Βύρωνας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


ΖΩΗ ΚΟΝΙΔΑΡΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Βύρωνας Αττική 162 32

Ονομάζομαι Ζωή Κονιδάρη και είμαι έμπειρη διαιτολόγος, έτοιμη ανά πάσα στιγμή να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα διατροφής σας. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας είμαι σε θέση να αναλάβω κάθε περίπτωση παρέχοντας καθοδήγηση διατροφικής συμπεριφοράς αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες με σκοπό την απώλεια βάρους. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω και να διαμορφώσω ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Βύρωνας Αττική 162 32

Είμαι επαγγελματίας διαιτολόγος και αναλαμβάνω την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου προγράμματος διατροφής με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Συνδυάζω εμπειρία χρόνων με ακαδημαϊκές γνώσεις και φροντίζω να εκπαιδεύομαι στις εξελίξεις στον τομέα μου. Σκοπός μου είναι να στέκομαι δίπλα στον πελάτη και να τον στηρίζω και ψυχολογικά σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια που κάνει. Είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να αναλάβω και τα πιο δύσκολα περιστατικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΓΙΕΙΝΟ ΜΕ ΝΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Βύρωνας Αττική 162 32

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για έμπειρο διαιτολόγο που θα αναλάβει την διατροφή σας μέσα από ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με ακαδημαϊκές γνώσεις και εγγυώμαι ότι μαζί μου θα αλλάξει η καθημερινότητά σας. Στόχος μου είναι τα αποτελέσματα να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των πελατών μου και να είναι φυσικά και υγιή. Είμαι στην διάθεσή σας για ένα πλήρες πρόγραμμα διατροφής με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Βύρωνας - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι