7 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Βριλήσσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βριλήσσια Αττική 152 35

Η Χρυσή Τομή Α.Ε. ως δημιουργική κατασκευαστική εταιρία με 15ετή εμπειρία και περισσότερα από 200 υλοποιημένα έργα στο χώρο της κατοικίας, είναι σε θέση να αναλάβει και την πιο απαιτητική εργασία μόνωσης.Η εταιρεία μας αναλύει, σχεδιάζει και υλοποιεί σύγχρονα, καινοτόμα έργα με σεβασμό στις ανάγκες των χρηστών.Με προσοχή στη λεπτομέρεια και σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε χρήστη,παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής διαμορφώνοντας με συνέπεια και ποιότητα ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, στοχεύοντας στην ουσιαστική εξοικονόμηση ενέργειας. Η Ομάδα μας χαράσσει μαζί με τους πελάτες της, την στρατηγική ενεργειών & εργασιών που απαιτούνται, για ένα άρτιο αποτέλεσμα με συνοχή στον χώρο, στην επικοινωνία και στην συνολική εικόνα της εταιρείας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικος Γκανουρης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βριλήσσια Αττική 152 35

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνει ελαιοχρωματισμούς παντός τύπου.Ασχολείται με εργασίες οικιακών και επαγγελματικών χώρων, καταφέρνοντας να ικανοποιήσει και τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών. Προσφέρουμε εγγυημένη ποιότητα εργασιών και χαρακτηριζόμαστε απο εμπειρία και αξιοπιστία. Ζητήστε παροχή δωρεάν προσφοράς για την εργασία που θέλετε να υλοποιηθεί στο χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικος Γκανουρης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βριλήσσια Αττική 152 35

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης συστημάτων σκίασης παντός τύπου και άρα μπορεί να τοποθετήσει και πέργκολα εξωτερικού χώρου, άμεσα και με επαγγελματισμό. Η εταιρεία μας ασχολείται με εργασίες οικιακών και επαγγελματικών χώρων, καταφέρνοντας να ικανοποιήσει και τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών. Προσφέρουμε εγγυημένη ποιότητα εργασιών και χαρακτηριζόμαστε από εμπειρία και αξιοπιστία. Ζητήστε παροχή δωρεάν προσφοράς για την εργασία που θέλετε να υλοποιηθεί στο χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικος Γκανουρης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βριλήσσια Αττική 152 35

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνει μονώσεις παντός τύπου.Ασχολείται με εργασίες οικιακών και επαγγελματικών χώρων, καταφέρνοντας να ικανοποιήσει και τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών. Προσφέρουμε εγγυημένη ποιότητα εργασιών και χαρακτηριζόμαστε απο εμπειρία και αξιοπιστία. Ζητήστε παροχή δωρεάν προσφοράς για την εργασία που θέλετε να υλοποιηθεί στο χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μεταλλοτεχνικη Τριφυλιας Τάσος Τσιμπλής - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βριλήσσια Αττική 152 35

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση πέργκολας στον εξωτερικό σας χώρο. Με πολύχρονη εμπειρία η εταιρία μας αναλαμβάνει από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία. Έχοντας ως κύριο στόχο την απόλυτη κάλυψη σας, είμαστε κοντά σας για να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εργασία αλλά και υλικά σε πολύ καλές τιμές. Συνδυάζουμε εμπειρία με υψηλή αισθητική και μοντέρνο στυλ και υποσχόμαστε αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Σπυρόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βριλήσσια Αττική 152 35

Αποτελούμε μία από τις πλέον αναγνωρισμένες τεχνικές εταιρείες στο χώρο των μονώσεων, με πλήθος σημαντικών έργων στην ελληνική επικράτεια.Οι δραστηριότητές μας ξεκινούν από το 1979 στο τομέα των μελετών θερμομόνωσης κτιρίων και βιομηχανικών χώρων.Χρησιμοποιούμε τo καινοτόμo για την εποχή σύστημα ψεκασμού πολυουρεθάνης.Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η παροχή άριστης εργασίας, οι πιστοποιήσεις μας και τα σύγχρονα και εξελιγμένα μέσα που χρησιμοποιούμε, κατά την διεκπεραίωση κάθε έργου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βριλήσσια Αττική 152 35

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους ξυλουργικές εργασίες, άρα και την κατασκευή και τοποθέτηση πέργκολας, στον εξωτερικό χώρο, που επιθυμείτε. Έχω ικανοποιημένους πελάτες κάνοντας το αδύνατο-δυνατό στην εργασία και προσφέροντας ευκολία στην πληρωμή και προσαρμοσμένες στην κρίση τιμές! Είμαι η λύση στον τομέα της σκίασης και θα σας το αποδείξω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Βριλήσσια
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…