3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κηπουρός Βριλήσσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από τους ειδικούς! Οι καλύτεροι επαγγελματίες για τον κήπο


GARDDEN CONSTRUCTION SERVICES - Κηπουροί

Κηπουρός - Βριλήσσια Αττική 152 35

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται από το 1995 με κύριο αντικείμενο την αρχιτεκτονική κήπων ( κατασκευή και συντήρηση). Παρέχουμε δωρεάν συμβουλές για μπαλκόνια, κουρέματα γκαζόν, κοπή και κλάδεμα δένδρων, φύτεμα πάσης φύσεως διακοσμητικών, εποχιακών και μη λουλουδιών αλλά και υπηρεσίες διακόσμησης και στολισμού. Επιλέξτε μας για όμορφα αισθητικά, επαγγελματικά και οικονομικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ - Κηπουροί

Κηπουρός - Βριλήσσια Αττική 152 35

Έπειτα από πολυετή εμπειρία, εργαζόμενοι σε εταιρείες πρασίνου και απολυμάνσεων αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση με βασικές δραστηριότητες την αρχιτεκτονική τοπίου, τα έργα πρασίνου (καθώς και εφαρμογές απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών. Γνώμονας κάθε δραστηριότητας είναι ο σεβασμός στη φύση, στις αρχές της Γεωπονικής Επιστήμης και στην οικολογική διαχείριση του αστικού περιβάλλοντος. Είμαστε απόλυτα ευαισθητοποιημένοι με τις περιβαλλοντικές αλλαγές, παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες τεχνολογίες και προτείνουμε τις πιο κατάλληλες ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μάνος Παπαθωμάς - Κηπουροί

Κηπουρός - Βριλήσσια Αττική 152 35

Η επιχείρησή μας ασχολείται, την τελευταία δεκαετία, με ιδιαίτερη επιτυχία στην αρχιτεκτονική τοπίου, την κατασκευή και συντήρηση χώρων πρασίνου, κήπων, την κατασκευή πράσινων δωμάτων, βεραντών και τη διακόσμηση του χώρου σας με φυτά εσωτερικού χώρου. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Η επιστημονική μας γνώση σε συνδυασμό με την εμπειρία μας και τη σωστή οργάνωση είναι η εγγύηση για άριστα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κηπουρός Βριλήσσια - Οι 3 καλύτεροι Κηπουροί