3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Κουζίνας Βριλήσσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες για Εγκατάσταση και Επισκευή Κουζίνας


Γιώργος Γκοβέσης - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Βριλήσσια Αττική 152 35

Αναλαμβάνω εργασίες επισκευής και εγκατάστασης της οικιακής ηλεκτρικής κουζίνας και του φούρνου σας.Κατέχω πολυετή εμπειρία στον κλάδο των ηλεκτρολογικών με συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες, ώστε να είμαι πάντοτε ενήμερος. Συνεργάζομαι με εξειδικευμένους επαγγελματίες προκειμένου να εξυπηρετούμε άμεσα και με αποτελέσματα άριστης ποιότητας. Με χαρακτηρίζουν η άμεση επίλυση του προβλήματος του κάθε πελάτη και η υπευθυνότητα που δείχνω απέναντι του. Επιλέξτε με για ασφαλή και επαγγελματικό αποτέλεσμα και εγγυημένη λειτουργία της συσκευής σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Lights On service - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Βριλήσσια Αττική 152 35

Η εταιρία μας, Lights on Service, φροντίζει την επισκευή κάθε είδους ηλεκτρικής συσκευής σας. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία και πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για εσάς. Σε κάθε μας εργασία χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά αρίστης ποιότητας, τα οποία εγγυώνται την άριστη λειτουργία της συσκευής σας. Οι ανταγωνιστικές τιμές μας και το πολύ εξυπηρετικό προσωπικό μας είναι στοιχεία που μας διατηρούν υψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΤΣΗΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Βριλήσσια Αττική 152 35

Μαζί με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μου αναλαμβάνω την επισκευή και επιδιόρθωση της ηλεκτρικής σας κουζίνας και του φούρνου σας.Η πολυετής μας πείρα στις επισκευές οικιακών συσκευών είναι εγγύηση, για επιτυχημένο και άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα εργασίας. Σε εμάς επισκευάζονται άμεσα και γρήγορα όλες οι οικιακές συσκευές, διαθέτουμε ποικιλία ανταλλακτικών, σύγχρονο εξοπλισμό και αναλαμβάνουμε όλες τις εταιρείες και τα μοντέλα συσκευών, ανεξαρτήτως τεχνολογίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ