3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Βριλήσσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


NUTRILOVE - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Βριλήσσια Αττική 152 35

Είμαι έμπειρη επαγγελματίας διατροφολόγος, διαιτολόγος και εργάζομαι σε σύγχρονο, επιστημονικό κέντρο Διατροφής και Διαιτολογίας. Ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα είναι η ξεχωριστή αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού και η παροχή πρακτικών Διαιτητικών Συμβουλών που παρέχω. Καθ όλη την διάρκεια του προγράμματός σας έχετε προσωπική παρακολούθηση από τη διατροφολόγο και ψυχολογική υποστήριξη. Πρωταρχικός μου στόχος η επίτευξη και διατήρηση επιθυμητού αποτελέσματος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΣΙΚΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ - NUTRIMED - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Βριλήσσια Αττική 152 35

Είμαι έμπειρη διαιτολόγος και καθημερινά δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με εξατομικευμένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Παρέχω προγράμματα διατροφής αντιμετώπισης παχυσαρκίας ενηλίκων, προγράμματα επανάκτησης φυσιολογικού βάρους σε ελλιποβαρή άτομα και συμβουλές για την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας. Όλα τα παραπάνω εκτελούνται μέσω προγράμματος συμβουλευτικής, με στόχο την αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς, πάντα με προσιτές τιμές!<

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Γ LIPO LYSIS - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Βριλήσσια Αττική 152 35

Είμαι διαιτολόγος με εξειδίκευση στην μεταβολομική ιατρική και ειδικεύομαι στη δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής. Στο κέντρο διαιτολογίας και κλινικής διατροφής σκοπός μας είναι όχι μόνο να χάσετε βάρος, αλλά μέσω της διατροφικής εκπαίδευσης να καταφέρετε να το διατηρήσετε σε φυσιολογικά επίπεδα. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με υψηλό επίπεδο γνώσεων και εγγυώμαι ότι θα αλλάξει η καθημερινότητά σας εάν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Βριλήσσια - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι