4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας Βριλήσσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την ανακαίνιση των χώρων της πολυκατοικίας


Μεταλλοτεχνικη Τριφυλιας Τάσος Τσιμπλής - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Βριλήσσια Αττική 152 35

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας, άμεσα και με ποιοτικά αποτελέσματα. Με πολύχρονη εμπειρία η εταιρία μας αναλαμβάνει από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία. Έχοντας ως κύριο στόχο την απόλυτη κάλυψη σας, είμαστε κοντά σας για να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εργασία, αλλά και υλικά σε πολύ καλές τιμές. Συνδυάζουμε εμπειρία με υψηλή αισθητική και μοντέρνο στυλ και υποσχόμαστε αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Βριλήσσια Αττική 152 35

Η Χρυσή Τομή Α.Ε. ως δημιουργική κατασκευαστική εταιρία με 15ετή εμπειρία και περισσότερα από 200 υλοποιημένα έργα στο χώρο της κατοικίας, των χώρων εστίασης και καταλυμάτων και των επαγγελματικών χώρων, αναλύει, σχεδιάζει και υλοποιεί σύγχρονα, καινοτόμα έργα με σεβασμό στις ανάγκες των πελατών της. Άρα μπορούμε να αναλάβουμε και την επιτυχημένη ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας. Δημιουργούμε χώρους αντάξιους των προσδοκιών σας, ανθεκτικούς στον χρόνο και άκρως λειτουργικούς, όμορφους αισθητικά και ποιοτικούς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Βριλήσσια Αττική 152 35

Μαζί με την εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα μου, δραστηριοποιούμαστε στην ανακαίνιση επαγγελαμτικών και οικιακών κτιριών και χώρων και μπορούμε να αναλάβουμε και την πλήρη ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας, προσφέροντας όμορφες και δημιουργικές ιδέες. Συνδυάζουμε υλικά εξαιρετικής ποιότητας με εξειδικευμένους συνεργάτες, που ανταποκρίνονται άμεσα στις επιθυμίες σας. Έχοντας πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε είτε σε ανακαίνιση που αφορά επαγγελματικό χώρο είτε οικιακό. Στόχος μας είναι να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες, που θα μας προτιμήσουν ξανά στο μέλλον!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαντώ Πετράτου - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Βριλήσσια Αττική 152 35

Ως αρχιτέκτων Μηχανικός και Διακοσμήτρια, μπορώ να σας εξασφαλίσω ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα στην ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο διαθέτω τους καλύτερους συνεργάτες και μαζί μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας, άμεσα και αποτελεσματικά. Εάν θέλετε υψηλή αισθητική, μοντέρνες προτάσεις και κυρίως λειτουργικές, εμείς είμαστε η λύση στην ανακαίνιση, που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας Βριλήσσια - 4 επαγγελματίες