3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Ξενοδοχείου Βριλήσσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Γεώργιος Τάκας Τεχνικές Κατασκευές - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Βριλήσσια Αττική 152 35

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών- ανακαινίσεων ξενοδοχείων, προσφέροντας παράλληλα τεχνικές εργασίες με γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών λύσεων για τον πελάτη. Μπορούμε να αναλάβουμε την ανακαίνιση οποιουδήποτε χώρου σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Η τεχνογνωσία μας, αλλά και η ουσιαστική σχέση που αναπτύσσουμε με τον πελάτη, οδηγούν στην υλοποίηση του έργου, όπως εσείς το έχετε οραματιστεί, τόσο λειτουργικά, όσο και αισθητικά και πάντα με συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μεταλλοτεχνικη Τριφυλιας Τάσος Τσιμπλής - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Βριλήσσια Αττική 152 35

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση ξενοδοχείων, μικρών και μεγάλων. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον τομέα των ανακαινίσεων και των κατασκευών καθώς και τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό και τεχνική κατάρτιση. Πρωταρχικός στόχος μας είναι η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών. Φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας, με αισθητικά, λειτουργικά και ποιοτικά κριτήρια, πάντα σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Βριλήσσια Αττική 152 35

Η Χρυσή Τομή Α.Ε. ως δημιουργική κατασκευαστική εταιρία με 15ετή εμπειρία και περισσότερα από 200 υλοποιημένα έργα στο χώρο της κατοικίας, των χώρων εστίασης και καταλυμάτων και των επαγγελματικών χώρων, αναλύει, σχεδιάζει και υλοποιεί σύγχρονα, καινοτόμα έργα για την ανακαίνιση ξενοδοχείων. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Δημιουργούμε χώρους αντάξιους των προσδοκιών σας, ανθεκτικούς στον χρόνο και άκρως λειτουργικούς, όμορφους αισθητικά και ποιοτικούς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση ξενοδοχείου Βριλήσσια - 3 επαγγελματίες