3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Δωματίου Βριλήσσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην ανακαίνιση δωματίου


Γεώργιος Τάκας Τεχνικές Κατασκευές - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Βριλήσσια - Γεώργιος Τάκας Τεχνικές Κατασκευές#} Βριλήσσια Αττική 152 35

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών- ανακαινίσεων ιδιωτικών, εμπορικών και επαγγελματικών χώρων, προσφέροντας παράλληλα τεχνικές εργασίες με γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών λύσεων για τον χώρο σας. Μπορούμε να αναλάβουμε την ανακαίνιση οποιουδήποτε δωματίου του χώρου σας, άμεσα κια με επαγγελματισμό. Η τεχνογνωσία μας, αλλά και η ουσιαστική σχέση που αναπτύσσουμε με τον πελάτη, οδηγούν στην υλοποίηση του έργου, όπως εσείς το έχετε οραματιστεί, τόσο λειτουργικά, όσο και αισθητικά και πάντα με συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μεταλλοτεχνικη Τριφυλιας Τάσος Τσιμπλής - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Βριλήσσια - Μεταλλοτεχνικη Τριφυλιας Τάσος Τσιμπλής#} Βριλήσσια Αττική 152 35

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του χώρου σας. Με πολύχρονη εμπειρία η εταιρία μας αναλαμβάνει από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία. Έχοντας ως κύριο στόχο την απόλυτη κάλυψη σας, είμαστε κοντά σας για να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εργασία αλλά και υλικά σε πολύ καλές τιμές. Συνδυάζουμε εμπειρία με υψηλή αισθητική και μοντέρνο στυλ και υποσχόμαστε αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Βριλήσσια - ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ#} Βριλήσσια Αττική 152 35

Μαζί με την εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα μου, δραστηριοποιούμαστε στην ανακαίνιση επαγγελαμτικών και οικιακών χώρων και μπορούμε να αναλάβουμε και την πλήρη ανακαίνιση οποιουδήποτε δωματίου σας, προσφέροντας όμορφες και δημιουργικές ιδέες. Συνδυάζουμε υλικά εξαιρετικής ποιότητας με εξειδικευμένους συνεργάτες, που ανταποκρίνονται άμεσα στις επιθυμίες σας. Έχοντας πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε είτε σε ανακαίνιση που αφορά επαγγελματικό χώρο είτε οικιακό. Στόχος μας είναι να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες, που θα μας προτιμήσουν ξανά στο μέλλον!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Δωματίου Βριλήσσια - 3 επαγγελματίες στις ανακαινίσεις