20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Βούλα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Νίκος Βουδούρης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Προσφέρουμε με απόλυτο επαγγελματισμό μια μεγάλη γκάμα εργασιών στον τομέα του ελαιοχρωματισμού. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία και άριστες τεχνικές γνώσεις, το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας καλύψει σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε για την οικία η την επιχείρηση σας. Η εταιρία μας, Βουδούρης Μονωτική, αποτελεί η ιδανική σας λύση για την πραγματοποίηση εργασιών αρίστης ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Βουδούρης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Παρέχουμε με απόλυτη ασφάλεια μια μεγάλη γκάμα εργασιών στον κλάδο των μονώσεων. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία, η εταιρία μας Βουδούρης Μονωτική, βρίσκεται κοντά σας από την αρχή αλλά και μέχρι το τέλος της κάθε εργασίας, με σκοπό την αναβάθμιση του χώρου σας. Τα αρίστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις και το μεράκι για τη δουλειά μας, φέρνουν τα ιδανικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία, ανεξαρτήτως κλίμακας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FIRETECH ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Αναλαμβάνουμε τις εργασίες που σχετίζονται με το τζάκι του επαγγελματικού ή προσωπικού σας χώρου. Η μακρόχρονη πορεία της επιχείρησης, μαζί με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, εγγυάται την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών. Κτίζουμε μακροχρόνιες σταθερές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Cleaning Fireplaces & Chimneys - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Η επιχείρησή μας καθημερινά ανταποκρίνεται στο αίτημά σας για καθαρισμό των τζακιών σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ROMAN KOCZUT PAWEL - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην υλοποίηση εργασιών τοποθέτησης γυψοσανίδας. Μαζί με την ομάδα μου αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες ανεξαρτήτως της δυσκολίας που μπορεί να προκύψει. Αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε χώρος έχει την δική του αισθητική και προτείνουμε συγκεκριμένες ιδέες. Έχω πολυετή εμπειρία στο χώρο και μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην αισθητική και την λεπτομέρεια καθώς τις θεωρώ πολύ σημαντικά στοιχεία για την επιτυχία της δουλειάς μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

keyline. gr - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις τοποθέτησης καγκέλων άμεσα και υπεύθυνα. Δραστηριοποιούμαστε πολλά χρόνια σε σύγχρονες κατασκευές συστημάτων αλουμινίου και θωρακισμένων θυρών.Οι συνεργασίες μας με εμπόρους, η ευγένεια και η άμεση εξυπηρέτηση, τα σύγχρονα μηχανήματα του εργαστηρίου, η πιστοποίηση της επαγγελματικής παροχής των υπηρεσιών μας από φορείς εξασφαλίζουν την ασφαλή ολοκλήρωση κάθε εργασίας. Εξυπηρετούμε σε όλη την Αττική

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΗΣ Κ ΑΕΕ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένη και επαγγελματική τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, στον χώρο σας. Είτε αφορά ιδιωτικό είτε επαγγελματικό χώρο δείχνω την σοβαρότητα και την συνέπεια που πρέπει για να διεκπεραιωθεί σωστά η εργασία. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη έτσι ώστε να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και σέβομαι τον πελάτη μου και τις ανάγκες του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

T.A.F. HELLAS - ΜΠΕΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να αναλάβουμε την τοποθέτηση των ρολλών ασφαλείας και της γκαραζόπορτάς σας. Δραστηριοποιούμαστε σε παντός είδους μεταλλικές κατασκευές και διαθέτουμε ομάδα από άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες. Ο επαγγελματισμός μας, η συνέπεια και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της εργασίας είναι τα στοιχεία που μας έχουν βοηθήσει έτσι ώστε να έχουμε ένα πιστό πελατολόγιο. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε για την άριστη κατασκευή των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ Ν ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στην τοποθέτηση τέντας στον χώρο σας. H ποικιλία στα υφάσματα, η άνεση που προσφέρουν οι μηχανισμοί - αυτοματισμοί καθώς και οι αμέτρητες ιδέες για την σκίαση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθιστούν την σκίαση για εσάς πολυτέλεια και για εμάς καθήκον. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με εξειδικευμένο προσωπικό και εγγυόμαστε άψογης ποιότητας αποτελέσματα. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΜΑΡΙΛΙΟ ΑΕ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών μας αναλαμβάνει μια γκάμα τεχνικών εργασιών και ανακαίνισης χώρων. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πλακάκια. Κύριο συστατικό της επιχειρησιακής μας κουλτούρας είναι η έμφαση στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΞΕΝΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών μας αναλαμβάνει μια γκάμα τεχνικών εργασιών και συγκεκριμένα την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Χρησιμοποιούμε υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε άριστα και ποιοτικά αποτελέσματα. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή το αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Ξαγοράρης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνει χωματουργικές εργασίες, παντός τύπου. Ασχολείται με εργασίες οικιακών και επαγγελματικών χώρων, καταφέρνοντας να ικανοποιήσει και τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών. Προσφέρουμε εγγυημένη ποιότητα εργασιών και χαρακτηριζόμαστε από εμπειρία και αξιοπιστία. Ζητήστε παροχή δωρεάν προσφοράς για την εργασία που θέλετε να υλοποιηθεί στο χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Σταματίου - Τζάκια - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό των τζακιών σας με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πολλά έτη, παρέχοντας πλήρες πακέτο τεχνικών εργασιών που περιέχει εκπόνηση μελέτης, εκτέλεσης και συντήρησης τζακιών και ενεργειακών τζακιών. Η σωστή, ομοιόμορφη και ασφαλής θέρμανση του χώρου σας, είναι ο στόχος μας και την εξασφαλίζουμε με εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Blinds & Curtains - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Είμαστε η εγγυημένη λύση στην τοποθέτηση περσίδων και ρολλοκουρτινών. Δραστηριοποιούμαστε στην κατασκευή, εγκατάσταση και επισκευή τέντας και τεχνικών σκίασης και άρα μπορούμε να διεκπεραιώσουμε με επαγγελματισμό και όποια εργασία, σχετίζεται με την τοποθέτηση και κατασκευή περσίδων και ρολλοκουρτίνων στους εξωτερικούς σας χώρους. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στις ανάγκες σας, πάντα με προσωπική προσέγγιση και υψηλή φροντίδα. Επιλέξτε μας γιατί, προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΕΡΒΙΣΙΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Παρέχω ολοκληρωμένες υδραυλικές προτάσεις και μπορώ να ασχοληθώ με την εγκατάσταση συστήματος φυσικού αερίου, για τον επαγγελματικό και προσωπικό σας χώρο.Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο συγκεκριμένο τομέα, είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εργασία για τις οικιακές ή τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Η ποιότητα της εργασίας που προσφέρω σε συνδυασμό με το σεβασμό που δείχνω για τον χώρο του πελάτη, είναι ένας ακόμη λόγος που παραμένω ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

intralift. com - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης για τον ανελκυστήρα του κτιρίου σας. Η εμπειρία μας στις συντηρήσεις, μετασκευές και εγκαταστάσεις ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων είναι μεγάλη, διασφαλίζοντας έτσι, την συμβατότητα της κατασκευής και διατηρώντας την ποιότητα της στον χρόνο. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημά σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Βουδούρης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Προσφέρουμε με απόλυτο επαγγελματισμό μια μεγάλη γκάμα εργασιών στον τομέα των κατασκευών και μπορούμε να ασχοληθούμε και με την περίφραξη του χώρου σας. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία και άριστες τεχνικές γνώσεις, το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας καλύψει σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε για την οικία η την επιχείρηση σας. Η εταιρία μας, Βουδούρης Μονωτική, αποτελεί η ιδανική σας λύση για την πραγματοποίηση εργασιών αρίστης ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

sofos doors - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Είμαστε η πρώτη επιλογή στην τοποθέτηση ρολλών ασφαλείας και γκαραζοπορτών. Είμαστε στον τομέα των τεχνικών εργασιών χρόνια και διακρινόμαστε για την ποιότητα της εργασίας μας και για τις οικονομικές τιμές που προσφέρουμε. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά με σκοπό την δημιουργία ανθεκτικών έργων. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Αν θέλετε άριστες υπηρεσίες και κατασκευές στα μέτρα σας είμαστε η εγγυημένη λύση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Αλεξόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Ονομάζομαι Βασίλης Αλεξόπουλος και είμαι έμπειρος επαγγελματίας που μπορεί να σας λύσει και το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσής σας.. Δραστηριοποιούμαι στην περιοχή της Βούλας, ασκώντας το επάγγελμα του υδραυλικού για 26 χρόνια. Διαθέτω άρτιο εξοπλισμό προκειμένου να εξυπηρετώ άμεσα και γρήγορα τους πελάτες μου. Οι υπηρεσίες μου απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Θα χαρώ να επικοινωνήσουμε και να αναλάβω την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

www.tsipilis. gr - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Βούλα Αττική 166 73

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των τεχνικών εργασιών, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο και σας παρέχω πληθώρα εργασιών, όπως είναι και η συναρμολόγηση των επίπλων σας. Το πάθος για την τελειότητα, η συνέπεια στον πελάτη και το αίσθημα ευθύνης για την ποιοτική εργασία, αποτελούν την κύρια φιλοσοφία της επιχείρησης. Επιλέξτε μας γιατί το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα δώσει την λύση σε κάθε σας ανάγκη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Βούλα