3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διοργάνωση εκδηλώσεων Βούλα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


KIPLING EVENTS ΑND TRAVEL LTD - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Βούλα Αττική 166 73

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για εξειδικευμένους επαγγελματίες που θα αναλάβουν την διοργάνωση της εκδήλωσής σας. Πλαισιώνουμε τις ιδιαίτερες στιγμές σας, προσωπικές και επαγγελματικές με αποτελεσματικότητα, εξαιρετική αισθητική και αίσθημα ευθύνης. Ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός μας, οι έμπειροι και υπεύθυνοι συνεργάτες αλλά και η πιστοποίηση ISO, σε Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, αποτελούν την εγγύηση για υψηλά standards υπηρεσιών. Σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας με παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COAST (Σταθοκωστόπουλος Βλάσιος Δ.) - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Βούλα Αττική 166 73

Η εταιρεία μας δίνει ολοκληρωμένες προτάσεις διοργάνωσης εκδηλώσεων με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μαζικής εστίασης πολλά χρόνια διαθέτοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Έχουμε στη διάθεση μας πολυχώρους σε ολόκληρη την Αττική και ειδικά στα νότια προάστια, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο δικό σας χώρο. Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε την εκδήλωση των ονείρων σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STYLE CONCEPT - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Βούλα Αττική 166 73

Δίνουμε καθημερινά ολοκληρωμένες λύσεις στην διοργάνωση των εκδηλώσεών σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα για εσάς και τους καλεσμένους σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε κάθε στάδιο οργάνωσης αλλά και ολοκλήρωσης του γεγονότος, βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή μέχρι και το τέλος. Αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα οργανώσεων, από γάμους μέχρι απλές υπηρεσίες catering. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διοργάνωση εκδηλώσεων Βούλα