Υδραυλικός Αθήνα

Πάρε την πιο ανταγωνιστική προσφορά από αξιόπιστο επαγγελματία υδραυλικό

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

9 λόγοι που θα σε επισκεφτεί ένας υδραυλικός

Ο υδραυλικός είναι ο επαγγελματίας που θα σου δώσει την κατάλληλη λύση σε οποιαδήποτε υδραυλική εργασία χρειάζεσαι. Στο Douleutaras συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους και αξιόπιστους υδραυλικούς σε όλη την Αθήνα.

Από απλές υδραυλικές εργασίες έως μεγάλες υδραυλικές εγκαταστάσεις, οι υδραυλικοί στην Αθήνα, διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία, να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία.

Οι υδραυλικοί, εξαιτίας της φύσης του επαγγέλματός τους, βρίσκονται σε ετοιμότητα για άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες άμεσα, προκειμένου να αποκαταστήσουν τις υδραυλικές βλάβες του χώρου σου.

Οι υδραυλικές βλάβες είναι αρκετά συνηθισμένες σε όλα τα σπίτια και η αντιμετώπιση τους πρέπει να είναι άμεση λόγω των σοβαρών επιπτώσεων που μπορεί να έχουν.

Από απλές υδραυλικές εργασίες έως μεγάλες υδραυλικές εγκαταστάσεις, οι υδραυλικοί στην Αθήνα, διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία, να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία.

Από απλές υδραυλικές εργασίες έως μεγάλες υδραυλικές εγκαταστάσεις, στην πλατφόρμα μας υπάρχουν υδραυλικοί στην Αθήνα, που διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία, να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία.

Αν θες το πρόβλημα σου να λυθεί οριστικά, ένας υδραυλικός (είτε βρίσκεσαι στο κέντρο της Αθήνας, είτε στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αθηναίων) είναι αυτό που χρειάζεσαι. Η εξειδίκευση που έχει αποκτήσει με τον μεγάλο όγκο εργασιών που αναλαμβάνει καθημερινά, του δίνει την δυνατότητα να αναγνωρίζει άμεσα την αιτία της υδραυλικής βλάβης και να προχωράει στην επιδιόρθωσή της.

Δες ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις που πρέπει να απευθυνθείς άμεσα σε έναν υδραυλικό:

Έχουν βουλώσει οι υδρορροές.

Μια κλειστή υδρορροή μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα σε ένα σπίτι. Οι επαγγελματίες υδραυλικοί αναλαμβάνουν να καθαρίσουν τις υδρορροές σου και να επαναφέρουν την κανονική λειτουργία τους.

Υπάρχει διαρροή νερού.

Η αντιμετώπιση ακόμα και μιας μικρής διαρροής νερού πρέπει να είναι πολύ άμεση. Αν θες αποφύγεις προβλήματα με μούχλα και υγρασία, μην καθυστερείς την επισκευή της.

Υπάρχει βλάβη στους σωλήνες του σπιτιού.

Η πιθανότητα να δυσκολεύεσαι να εντοπίσεις που ακριβώς βρίσκεται η βλάβη είναι αυτό που καθιστά τόσο επιτακτική την ανάγκη για επαγγελματική βοήθεια. Ο εξειδικευμένος τεχνικός έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό να εντοπίσει εύκολα που βρίσκεται το πρόβλημα.

Για την προστασία των σωληνώσεων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, η μόνωση των σωληνώσεων, το άνοιγμα των ντουλαπιών και ο τακτικός έλεγχος για διαρροές, αποτελούν τα βασικότερα μέτρα πρόληψης.

Έχουν φθαρεί οι μονώσεις των σωληνώσεων.

Οι φθαρμένες μονώσεις μπορεί να είναι η αιτία έλλειψης ζεστού νερού, καθώς και μιας μεγάλης σειράς άλλων προβλημάτων. Ο υδραυλικός θα σε βοηθήσει να επιδιορθώσεις άμεσα το πρόβλημα πριν αυτό επεκταθεί.

Δεν ζεσταίνει νερό ο ηλιακός θερμοσίφωνας.

Ο συνηθέστερος λόγος είναι η διαρροή νερού εξαιτίας βλάβης στις υδραυλικές συνδέσεις του θερμοσίφωνα. Πρέπει να πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος, προκειμένου να βρεθεί η διαρροή και να διορθωθεί η υδραυλική βλάβη.

Ένας επαγγελματίας υδραυλικός μπορεί να εντοπίσει το πρόβλημα και να προχωρήσει στη αποκατάστασή του. Για διασφάλιση της σωστής λειτουργίας του ηλιακού θερμοσίφωνα, η συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα θα αυξήσει το όριο ζωής του.

Χρειάζεται απόφραξη η αποχέτευσή σου

Η συσσώρευση λιπών και αντικειμένων στις υδραυλικές σωληνώσεις, φρακάρουν την αποχέτευση του σπιτιού, με αποτέλεσμα να βουλώνουν οι νιπτήρες του μπάνιου και οι νεροχύτες της κουζίνας.

Η απόφραξη της αποχέτευσης, πραγματοποιείται με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Οι επαγγελματίες υδραυλικοί, έχουν στην διάθεσή τους, οτιδήποτε χρειαστεί για να διορθώσουν τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του χώρου σου.

Σύνδεση του πλυντηρίου πιάτων

Οι οικιακές συσκευές, λύνουν τα χέρια κάθε νοικοκυράς, όμως η προσεκτική σύνδεσή τους με τα συστήματα του σπιτιού, θα αυξήσει το όριο ζωής τους. Η σύνδεση του πλυντηρίου πιάτων, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί έναν επαγγελματία υδραυλικό. Ο εξειδικευμένος υδραυλικός θα αναδρομολογήσει τους σωλήνες, ώστε να αντλεί και να αποβάλει το νερό που χρειάζεται το πλυντήριο πιάτων. Η λανθασμένη σύνδεση των σωληνώσεων μπορεί να προκαλέσει βλάβη και να χρειαστεί επισκευή του πλυντηρίου πιάτων.

Τρέχει το καζανάκι

Μπορεί να οφείλεται, στο λανθασμένο μήκος της αλυσίδας στο εσωτερικό του ή στην βαλβίδα νερού. Όπως και να έχει, για να γλιτώσεις την υπερχείλιση, πρέπει άμεσα να συμβουλευτείς έναν υδραυλικό. Ο υδραυλικός 24 ώρες, μπορεί να επέμβει άμεσα στις υδραυλικές ζημιές που θα παρουσιαστούν και να δώσει οριστική λύση.

Ανακαίνιση μπάνιου

Η ανακαίνιση μπάνιου, είναι από τις εργασίες που οφείλουν να γίνονται με τις εξειδικευμένες συμβουλές ενός έμπειρου υδραυλικού. Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις του μπάνιου και η σύνδεση των σωληνώσεων με τις κατάλληλες συσκευές, χρειάζονται επαγγελματία υδραυλικό. Εκείνος, μπορεί να προβλέψει τις ανάγκες του χώρου και να εξασφαλίσει την καλή λειτουργία όλων των υδραυλικών συστημάτων.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έναν έμπειρο υδραυλικό στην Αθήνα που θα σου παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των υδραυλικών εργασιών και των υδραυλικών εγκαταστάσεων, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Οι έμπειροι υδραυλικοί μας, εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της Αθήνας και εγγυώνται ότι θα σταθούν δίπλα σου και έπειτα από το πέρας της επισκευής των υδραυλικών βλαβών στο σπίτι σου, για οτιδήποτε χρειαστείς.

Οι υδραυλικές εργασίες που αναλαμβάνουν αφορούν:

 • Τοποθέτηση, Συντήρηση, Επισκευή και Εγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα
 • Επισκευή ή Αλλαγή στο Καζανάκι
 • Ξεβούλωμα Νεροχύτη
 • Ξεβούλωμα Νιπτήρα
 • Εγκατάσταση φυσικού αερίου
 • Καθαρισμός,ι Συντήρηση και Ρύθμιση Καυστήρα Πετρελαίου
 • Συντήρηση Λέβητα Πετρελαίου
 • Εγκατάσταση, Επισκευή και Συντήρηση Καλοριφέρ
 • Ενδοδαπέδια Θέρμανση
 • Αποφράξεις Αποχετεύσεων
 • Εκκενώσεις Βόθρων

Σε περίπτωση που βρίσκεσαι στην διαδικασία ανακαίνισης του μπάνιου σου, αλλά έχεις χαθεί με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις δες:

Ολική ανακαίνιση του μπάνιου σε 5 απλά βήματα

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Υδραυλικοί για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Ευάγγελος Μπαμπούρας
1 Αξιολόγηση
Απόλυτα ευχαριστημένη από την εργασία του υδραυλικού!
Στέφανος Κέμμος
39 Αξιολογήσεις
Πολύ καλός στη δουλειά του, γρήγορος και καθαρός!
Χρήστος Κότσης
36 Αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας!!
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
1 Αξιολόγηση
Πολύ ικανοποιημένη!
Hydroenergy - Κώστας Παπάζογλου
3 Αξιολογήσεις
Αν και ήρθε λίγο νωρίτερα απ' ότι είχαμε συμφωνήσει, η εργασία έγινε αμέσως και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι!
Κλιματισμός Παπάζογλου 1
23 Αξιολογήσεις
Ευσυνείδητος και επαγγελματίας!