15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάκια Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για κατασκευή τζακιού


Γιάννης Μπλίντου - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την ανακατασκευή του τζακιού και της κανποδόχου σας και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Έχω πολυετή πείρα στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους θα αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας και να σας προτείνουμε συμφέρουσες και εξειδικευμένες λύσεις. Χάρη στη χρήση των πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, αναλαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιδιώκουμε την ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας και στεκόμαστε δίπλα τους και έπειτα από το πέρας των εργασιών να τους παρέχουμε άμεσες συμβουλές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε από έμπειρους και αδειούχους τεχνικούς με αντικείμενό την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή τζακιών και καπνοδόχων για οικιακούς και εργασιακούς χώρους. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας και να σας παρέχουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Κότσιφας - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μου, Κοτσίφας Ενεργειακά Τζάκια, αναλαμβάνει τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού στον χώρο σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο για πάνω από 20 έτη, παρέχοντας πλήρες πακέτο τεχνικών εργασιών που περιέχει εκπόνηση μελέτης, εκτέλεσης και συντήρησης απλών και ενεργειακών τζακιών. Η σωστή, ομοιόμορφη και ασφαλής θέρμανση του χώρου σας, είναι ο στόχος μας και την εξασφαλίζουμε με εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας από τις υπηρεσίες μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης μαζί τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεράσιμος Παυλίδης - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, GP-Construction, παρέχει όμορφες και ανθεκτικές λύσεις για την ανακατασκευή του τζακιού σας με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των ανακατασκευών και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός κατασκευής, συντήρησης και επισκευής τζακιών και καπνοδόχων και καθημερινά αναλαμβάνω να δώσω εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις άμεσα και οικονομικά. Επιλέγω πολύ προσεκτικά τα υλικά που χρησιμοποιώ στις εργασίες μου και χρησιμοποιώ εξοπλισμό που μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιοδήποτε αίτημα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας παρέχω άμεσες λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BIOFIRE ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους στην ανακατασκευή τζακιών και καπνοδόχων με σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών. Συνδυάζουμε εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται με τις εξελίξεις στην τεχνολογία, με υλικά εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου που διασφαλίζουν την ασφάλεια και την ζεστασιά των χώρων σας. Απόλυτος στόχος μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν και εμάς ως επαγγελματίες. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα μας και διασφαλίζουμε εγγυημένα αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΡΜΑΤΖΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρησή μας αποτελεί την πρώτη επιλογή σε παντός είδους εργασίες που αφορούν τα τζάκια και τις καπνοδόχους του χώρου σας. Εδώ και χρόνια εξελισσόμαστε παρακολουθώντας τις νέες μεθόδους και τεχνικές στον χώρο μας και πλέον έχουμε τελειοποιήσει την ποιότητα των αποτελεσμάτων μας. Διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό μας και τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά με άμεσες και εγγυημένες λύσεις και πάντα με προτεραιότητα τις επιθυμίες των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΤΡΑΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Ως επαγγελματίας τεχνικός διαθέτω την τεχνογνωσία να επισκευάσω, να κατασκευάσω και να συντηρήσω τα τζάκια και τις καπνοδόχους σας με γνώμονα την ασφάλεια και την ζεστασιά του χώρου σας. Από την πρώτη στιγμή που επισκέπτομαι τον χώρο σας μπορώ να αντιληφθώ τις ανάγκες του και να προτείνω τις λύσεις που του ταιριάζουν. Είμαι έτοιμος να χρησιμοποιήσω τον εξοπλισμό και τα υλικά μου για υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Σκοπός μου είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΚΙΚΑ Μ. ΑΦΟΙ ΟΕ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη πείρα στην εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή τζακιών και καπνοδόχων για οικιακούς και εργασιακούς χώρους με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EUROSOFA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Με τεχνογνωσία και εμπειρία στις τεχνικές εργασίες, δίνουμε αποτελεσματικές και εγγυημένες λύσεις για την επισκευή, την κατασκευή και συντήρηση των τζακιών και των καπνοδόχων σας με επιτυχημένα αποτελέσματα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον τομέα και μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας και να σας παρέχουμε ασφαλείς και ζεστούς χώρους. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για τον σεβασμό που δείχνουμε στο πρόσωπό τους. Επιλέξτε μας και θα φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΑΛΑΒΟΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Απόστολος Σαλαβός και είμαι η εγγυημένη λύση στην αναζήτησή σας για υπηρεσίες κατασκευής και επισκευής τζακιών και καπνοδόχων άμεσα και οικονομικά. Είμαι ιδιοκτήτης τεχνικής εταιρείας και δραστηριοποιούμαι στο συγκεκριμένο κλάδο με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία 10 χρόνια. Έχω αναλάβει πληθώρα διαφορετικών περιπτώσεων και έχω αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μου πελατολόγιο, έτοιμο να επιβεβαιώσει τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της εργασίας μου. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών με βαθιά τεχνογνωσία. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα, καθώς δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - DOVRE - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Δίνω ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή, κατασκευή και συντήρηση των τζακιών και των καπνοδόχων του χώρου σας. Η μακρόχρονη πορεία μου, μου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρω αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου.Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στο κάλεσμά σας !

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GREENFIRE ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας με την πολυετή της εμπειρία παρέχει εγγυημένες προτάσεις για την κατασκευή, συντήρηση και επισκευή των τζακιών και καπνοδόχων στον χώρο σας. Διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις οποιασδήποτε εργασίας έχουμε αναλάβει. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να προτείνουμε λύσεις με βάση το προσωπικό στυλ και τις ανάγκες των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε τόσο επαγγελματικούς όσο και ιδιωτικούς χώρους. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και περιμένουμε να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κ. ΙΩΣΗΦ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός και παρέχω άμεσες και οικονομικές λύσεις στην ανακατασκευή του τζακιού και της καπνοδόχου σας με άμεσα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υλικών με μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών μου. Στόχος μου, είναι η πλήρη κάλυψη των αναγκών θέρμανσης των πελατών μου και η διασφάλιση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν κι εμένα ως επαγγελματία. Είμαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MONOISO - ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Η επισκευή και η κατασκευή των τζακιών και καπνοδόχων είναι ο τομέας ειδίκευσής μου και παρέχω ολοκληρωμένες και εγγυημένης ποιότητας λύσεις με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και συνεχώς ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στον τομέα μου και προτείνω νέες μεθόδους και υλικά που συμφέρουν τους πελάτες μου τόσο από άποψη ποιότητας όσο και από άποψη τιμής. Χαρακτηρίζομαι για την άρτια τεχνογνωσία μου και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που χρησιμοποιώ. Επιδιώκω να κερδίσω την εμπιστοσύνη των πελατών μου με αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους. Εμπιστευθείτε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τζάκια Αθήνα