9 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Άκης Αρουτζίδης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι Υπεργολάβος Οικοδομικών Έργων με εμπειρία στο χώρο για περισσότερα από 25 χρόνια. Οι επαγγελματικές μου αρχές είναι «Ποιότητα – Τεχνογνωσία – Αξιοπιστία ­ - Συνέπεια» και πρωταρχικός μου στόχος η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μου. Αναλαμβάνω να περατώσω για το χώρο σας γρήγορα, αποδοτικά και οικονομικά ένα σύνολο εργασιών που αφορούν τα πλακάκια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Α.TOP SERVICE - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Διαθέτουμε έμπειρα συνεργεία με πολυετή εμπειρία στο χώρο των πλακιδίων ικανά να να διαμορφώσουν την καλύτερη πρόταση για το χώρο σας. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργατών μας και τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Παναγάκος - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών μας αναλαμβάνει μια γκάμα τεχνικών εργασιών και ανακαίνισης χώρων. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πλακάκια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνα Καβέτσου - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

H εταιρεία σε συνεργασία με έμπειρους διακοσμητές και αρχιτέκτονες, αναλαμβάνει την σχεδίαση των εσωτερικών χώρων μιας κατοικίας ή επαγγελματικής εγκατάστασης με βάση τις προσδοκίες του πελάτη. Στόχος μας είναι η βέλτιστη αξιοποίηση των χώρων και η αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή τους, μέσα στους περιορισμούς που θέτονται απο το budget του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λάμπρος Χούσα - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Λάμπρος Χούσα και έχοντας πολύχρονη εμπειρία αναλαμβάνω για εσάς την ολοκλήρωση κάθε είδους τεχνικής εργασίας του χώρου σας. Η γρήγορη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις καλές τιμές είναι τα χαρακτηριστικά που με έχουν διατηρήσει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Νικόλαος Παγουλάτος - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας, στελεχώνεται και από εξειδικευμένους επαγγελματίες, Πολιτικούς Μηχανικούς, τεχνίτες κτλ. εξασφαλίζοντας έτσι, ένα άριστο αποτέλεσμα από τους ειδικούς του χώρου. Η πολύχρονη εμπειρία μας στα πλακάκια και το πλούσιο πελατολόγιο μας όλα αυτά τα χρόνια εγγυώνται ένα αποτέλεσμα απαράμιλλης ποιότητας και γερής κατασκευής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεράσιμος Παυλίδης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι ο Γεράσιμος Παυλίδης πολιτικός μηχανικός και σχεδιαστής εσωτερικών χώρων. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον τομέα των ανακαινίσεων - κατασκευών. Αναλαμβάνουμε με πλακάκια και μάρμαρα και διαμορφώνουμε προτάσεις σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Αθήνα - 9 επαγγελματίες πλακιδίων
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…