15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας παρέχει μια ευρεία γκάμα τεχνικών εργασιών δίνοντας οριστικές λύσεις σε κάθε περίπτωση που αφορά τοποθέτηση πλακιδίων.Δίνουμε οριστικές λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα προσωπικών και επαγγελματικών χώρων πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την σωστή εκτέλεση των εργασιών, εγγυόμαστε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον βέλτιστο τρόπο σε κάθε σας ανάγκη, υιοθετούμε μοντέρνες μεθόδους και διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία. Μεριμνώντας για την ασφάλεια των πελατών μας, χρησιμοποιούμε μόνο υλικά που πληρούν τις προδιαγραφές ISO, ενώ η υψηλής ποιότητας εργασία που παρέχουμε, μας επιτρέπει να προσφέρουμε γραπτή εγγύηση του αποτελέσματος. Είμαστε σίγουροι πως στην εταιρεία μας, θα βρείτε την λύση του προβλήματος σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Μπλίντου - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Έχω πολυετή πείρα στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, όπου αναλαμβάνω εργασίες που αφορούν πλακάκια και μάρμαρα με συνέπεια και άριστο αποτέλεσμα. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, μπορούμε να αναλάβουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Χάρη στη χρήση μόνο των καλύτερων πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, απολαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Επιπλέον, πραγματοποιούμε επίσκεψη στον χώρο σας, σε όλη την Αττική, έτσι ώστε να σας υποβάλουμε την πλέον συμφέρουσα προσφορά, τόσο σε ποιοτικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άκης Αρουτζίδης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι Υπεργολάβος Οικοδομικών Έργων με εμπειρία στο χώρο για περισσότερα από 25 χρόνια και μαζί με το έμπειρο και πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό μου αναλαμβάνω εργασίες, που σχετίζονται με την τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων. Οι επαγγελματικές μου αρχές είναι «Ποιότητα – Τεχνογνωσία – Αξιοπιστία ­ - Συνέπεια» και πρωταρχικός μου στόχος η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μου. Αναλαμβάνω να περατώσω για το χώρο σας γρήγορα, αποδοτικά και οικονομικά ένα σύνολο εργασιών που αφορούν τα πλακάκια. Διακρίνομαι για την άμεση εξυπηρέτηση, την ταχύτητα έργου και την ολοκλήρωση εντός συμφωνηθέντος χρονικού ορίου. Για εγγυημένα αποτελέσματα που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας, είμαι στη διάθεσή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Α.TOP SERVICE - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Διαθέτουμε έμπειρα συνεργεία με πολυετή εμπειρία στο χώρο των πλακιδίων ικανά να να διαμορφώσουν την καλύτερη πρόταση για το χώρο σας. Η εταιρεία μας εξυπηρετεί για πάνω από 10 έτη κάθε ανάγκη για το σπίτι, το γραφείο, το κατάστημα ή την επιχείρησή σας.Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργατών μας και τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Διακρινόμαστε για την υπευθυνότητα, την έμφαση στη λεπτομέρεια και την αμεσότητά μας. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις. Το όνομά μας δεν είναι τυχαίο. γιατί είμαστε πρώτοι στην εξυπηρέτηση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεράσιμος Παυλίδης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι πολιτικός μηχανικός και σχεδιαστής εσωτερικών χώρων και το άρτια εκπαιδευμένο μου προσωπικό μπορεί να αναλάβει για λογαριασμό σας την τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων, στον χώρο που επιθυμείτε. Αναλαμβάνουμε με πλακάκια και μάρμαρα και διαμορφώνουμε προτάσεις σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου.Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές προσαρμοσμένες στις ανάγκες και προσδοκίες κάθε πελάτη, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την αποτελεσματικότητα, το χρόνο παράδοσης και όλα αυτά με το χαμηλότερο κόστος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Παναγάκος - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική και αποτελεσματική ολοκλήρωση της τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων, με στόχο την απόλυτη κάλυψη των οικιακών, αλλά και εταιρικών σας αναγκών. Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών μας αναλαμβάνει μια γκάμα τεχνικών εργασιών και ανακαίνισης χώρων. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πλακάκια. Η πολύχρονη εμπειρία μας και το πλούσιο πελατολόγιο μας όλα αυτά τα χρόνια εγγυώνται το ύψιστο αποτέλεσμα της εργασίας σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να διαμορφώσουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Νικόλαος Παγουλάτος - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που σχετίζονται με την τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων στον προσωπικό ή και επαγγελματικό σας χώρο. Η εταιρεία μας, στελεχώνεται και από εξειδικευμένους επαγγελματίες, Πολιτικούς Μηχανικούς, τεχνίτες κτλ. εξασφαλίζοντας έτσι, ένα άριστο αποτέλεσμα από τους ειδικούς του χώρου. Η πολύχρονη εμπειρία μας στα πλακάκια και το πλούσιο πελατολόγιο μας όλα αυτά τα χρόνια εγγυώνται ένα αποτέλεσμα απαράμιλλης ποιότητας και γερής κατασκευής. Η ποιότητα, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η δέσμευση και η άριστη τεχνική γνώση του έμπειρου προσωπικού μας είναι οι θεμελιώδεις αρχές της εταιρίας μας. Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευθείτε, για μοναδικές εργασίες υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό πάντα με ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λάμπρος Χούσα - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Έχοντας πολύχρονη εμπειρία αναλαμβάνω για εσάς την ολοκλήρωση κάθε είδους τεχνικής εργασίας και εξειδικεύομαι στην τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, στον χώρο σας.Η γρήγορη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις καλές τιμές είναι τα χαρακτηριστικά που με έχουν διατηρήσει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μου! Τα στοιχεία που εκτιμούν οι πελάτες μου στις εργασίες που αναλαμβάνω είναι, οι φιλικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η πολύχρονη εμπειρία. Ολοκληρώνω πάντα εντός χρονοδιαγράμματος τις εργασίες, που μου αναθέτετε, δίνω ιδιαίτερη σημασία στην λεπτομέρεια και σέβομαι το χώρο, τον χρόνο και την επένδυση του πελάτη μου. Επιλέξτε με και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνα Καβέτσου - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρουμε επαγγελματικές και ολοκληρωμένες λύσεις που σχετίζονται με την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων στον χώρο σας.Το εξειδικευμένο προσωπικό και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί με το πλήθος των έργων που έχουμε υλοποιήσει, μας δίνουν την δυνατότητα να ανταποκριθούμε, άμεσα και οικονομικά, σε οποιαδήποτε απαίτηση του πελάτη, από μικρές, επισκευαστικές εργασίες και αποκατάσταση βλαβών έως την πλήρη ανακαίνιση της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Οδηγός μας είναι πάντοτε η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη με ποιότητα και συνέπεια ! Στόχος μας είναι η βέλτιστη αξιοποίηση των χώρων και η αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή τους, μέσα στους περιορισμούς που θέτονται από το budget του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ACQUA DESIGN - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Με πολυετή παρουσία στο χώρο, παρέχουμε στους πελάτες μας πλακάκια και μάρμαρα άριστης ποιότητας, ενώ αναλαμβάνουμε και την τοποθέτησή τους, στον χώρο σας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είτε μόνος είτε μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, οι αρχές μας είναι η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η παροχή καλύτερης εργασίας στον πελάτη με το δυνατό, χαμηλότερο κόστος. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε, και να δημιουργήσουμε για εσάς τις ιδανικές κατασκευές για το σπίτι η την επιχείρηση σας. Μετά την δική μας εργασία τα αποτελέσματα είναι σίγουρα ποιοτικά, λειτουργικά και ασφαλή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΩΜΑΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις τοποθετήσεις πλακιδίων για τον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον κλάδο των κατασκευών και διαθέτουμε ομάδα έμπειρων τεχνικών, έτοιμων να εξυπηρετήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη μας. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε έργο λόγω της εμπειρίας και της αγάπης για τη δουλειά μας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία. Επιλέξτε μας και είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, από τις υπηρεσίες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΟΥΡΣΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω την επαγγελματική ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με τη ν τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων στον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, λειτουργώ εντός χρονοδιαγράμματος και σέβομαι απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μου. Προσφέρω αισθητικά όμορφα αποτελέσματα, ασφαλή και λειτουργικό. Κύριο μέλημα μου είναι η ικανοποίησή των πελατών μου. Παρέχω δυνατότητα γρήγορης παράδοσης της εργασίας και ολοκληρώνω τις εργασίες μου σεβόμενος τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του χώρου σας. Προτιμήστε με και μείνετε ικανοποιημένοι από την εργασία που προσφέρω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΟΣ ΤΖΙΑΛΛΗΛΑΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την τοποθέτηση πλακιδίων, άμεσα και αποτελεσματικά. Η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο του αλουμινίου σε συνδυασμό με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι η εγγύηση για την ποιότητα, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την αντοχή των κατασκευών μας. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με τιμές και υπηρεσίες που εντυπωσιάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NORTIA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνουμε με απόλυτη υπευθυνότητα για εσάς, από την πιο απλή έως την πιο σύνθετη εργασία, που σχετίζεται με τα πλακίδια που θέλετε να τοποθετήσετε στον επαγγελματικό ή και προσωπικό σας χώρο. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να τακτοποιήσει άμεσα το πρόβλημά σας δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις και σε πολύ καλές τιμές. Η εταιρεία μας έχει ως συνώνυμο της,την λειτουργικότητα και την καλαισθησία, αλλά πάνω από όλα την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΡΕΣΠΟΤΕΧΝΙΚΗ Express - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των υλικών μαρμάρου, γρανίτη και πλακιδίων και μπορεί να αναλάβει και την τοποθέτησή τους. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας με εξειδικευμένα υλικά και μηχανήματα. Η καθημερινή μας επαφή με επαγγελματίες του χώρου επεξεργασίας μαρμάρου και οι μακροχρόνιες συνεργασίες με τους κορυφαίους οίκους παραγωγής υλικών και μηχανημάτων επεξεργασίας μαρμάρου, γρανίτη και πλακιδίων, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό μας έχουν δώσει την τεχνογνωσία που απαιτείται, ώστε να προσφέρουμε λύσεις σε κάθε είδους πρόβλημα σχετικό με το μάρμαρο. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε άμεσα, από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας μας, συνδυασμένες πάντα με τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Αθήνα - 15 επαγγελματίες πλακιδίων