16 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Ηλιοκάλυψη - - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία Ηλιοκάλυψη, δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης. H ποικιλία στα υφάσματα, η άνεση που προσφέρουν οι μηχανισμοί - αυτοματισμοί καθώς και οι αμέτρητες ιδέες για την σκίαση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθιστούν την σκίαση για εσάς πολυτέλεια και για εμάς καθήκον. H ποικιλία στα υφάσματα, η άνεση που προσφέρουν οι μηχανισμοί - αυτοματισμοί καθώς και οι αμέτρητες ιδέες για την σκίαση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθιστούν την σκίαση για εσάς πολυτέλεια και για εμάς καθήκον. Σημαντικό είναι να θυμάστε πως οι καλύτερες προτάσεις είναι αυτές που γίνονται απ' ευθείας στο χώρο σας. Η πολυετή πείρα μας σίγουρα θα σας δώσει τη λύση σε όποιο πρόβλημα σκίασης και αν αντιμετωπίζετε, άμεσα και αποτελεσματικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Μακρής - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στα συστήματα σκίασης, διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από πανιά κορυφαίας ποιότητας. Καλύπτουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών τόσο στην κατασκευή, τη συντήρηση αλλά και την επισκευή. Πρωταρχικός μας στόχος σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η άριστη ποιότητα εργασίας που αντέχει στο χρόνο αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές. Η πολύ φιλική και εξυπηρετική μας διάθεση, η υπευθυνότητα αλλά και η συνέπεια είναι κάποια από τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν και βγείτε κερδισμένοι, από τις επαγγελματικές λύσεις που προσφέρουμε, οι οποίες ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Moter Market - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας, Moter Market, ιδρύθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στο τομέα του αυτοματισμού και άρα μπορεί να ασχοληθεί και με τον αυτοματισμό των τεντών σας, με μεγάλη επιτυχία. Διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα προιόντων και σε συνδυαμό με τις άριστες τεχνικές γνώσεις των συνεργατών μας, φέρνουμε πάντα τα ιδανικά αποτελέσματα! Ο μικρός μέσος όρος ηλικίας, το υψηλό γνωσικό επίπεδο και η συνεχής επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού σε συνδυασμό με το άριστο συνεργατικό κλίμα, καθιστούν την εταιρεία μας δημιουργική,ευέλικτη και προσαρμόσιμη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς. Θα χαρούμε πολύ να μας επιλέξετε, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Παπακώστας - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στα συστήματα σκίασης και στις τέντες. Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε κάθε είδους εργασία για τις οικιακές αλλά και για τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Με μεγάλη ευθύνη αλλά και υψηλή ποιότητα εργασίας, αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε για εσάς κάθε είδους σχετικές εργασίες, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε μας εργασία είναι, η συνέπεια η απόλυτη ευθύνη για το καλύτερο αποτέλεσμα και οι προσιτές τιμές. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε το χώρο και τον χρόνο του πελάτη μας. Είμαστε στη διάθεση σας, να σας απαλλάξουμε από κούραση για τις εργασίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Δραστηριοποιούμαι στα συστήματα σκίασης. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον τομέα αυτό και είμαι σε θέση να αναλάβω μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Χτίζω σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου, προσφέροντας τους υψηλή ποιότητα εργασίας, άριστη τεχνογνωσία και προσιτές τιμές. Η πολύχρονη εμπειρία μου με έχει βοηθήσει έτσι ώστε να αντιλαμβάνομαι άμεσα τις ανάγκες των πελατών μου, και να εντοπίζω άμεσα τις εργασίες που θέλουν να πραγματοποιήσουμε προκειμένου να μείνουν ευχαριστημένοι. Στα τόσα χρόνια εμπειρίας μου, έχω καταφέρει να χτίσω σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους, προσφέροντας τους υψηλή ποιότητα εργασίας, άριστη τεχνογνωσία και προσιτές τιμές. Είμαι πάντα στη διάθεση σας, θα χαρώ πολύ να σας δώσω τις κατάλληλες συμβουλές για τις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τέντες Καλομοίρης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Ολοκληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εργασίας στον τομέα των συστημάτων σκίασης. Η επιχείρηση μας, τέντες Καλομοίρης, αναλαμβάνει από την επισκευή της τέντας σας, μέχρι την αλλαγή των πανιών αλλά και την παροχή νέας τέντας.Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε στιγμή το χρειάζεστε! Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η εντιμότητα μας, η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας αλλά και η συνέπεια ως προς τα συμφωνηθέντα. Έχοντας πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον κλάδο των συστημάτων σκίασης, φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχάλης Παντελιδάκης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας,Τεντο-Στόρ, από το 1959, δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας, επισκευής και τοποθέτησης τεντών. Ιδιαίτερο αντικείμενο και εξειδίκευση της εταιρείας μας, είναι οι εργασίες που αφορούν τις τέντες και τα είδη σκίασης γενικότερα. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές που δελεάζουν. Γι’ αυτό άλλωστε είμαστε στις πρώτες θέσεις ζήτησης από τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι η δική σας εξυπηρέτηση, η παροχή προσιτών οικονομικά λύσεων με άριστη ποιότητα και η εμπιστοσύνη στην πολύχρονη παρουσία μας στις τέντες και στον ευρύτερο τομέα τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Skiasis Center - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας, Skiakis Center, δραστηριοποιείται σε όλα τα συστήματα σκίασης εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων όπως τέντα, πέργκολα, ομπρέλα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι τεχνικοί μας, είναι πάντα πολύ πρόθυμοι να σας προτείνουν ιδέες και λύσεις έτσι ώστε να διαμορφώσετε τον χώρο σας, σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο και στύλ.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Tedes.gr - - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Έχοντας 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της σκίασης, σας εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, τοποθετώντας τα πιο σύγχρονα συστήματα και χρησιμοποιώντας τα ανθεκτικότερα υλικά. Έχουμε την καλύτερη λύση για την σκίαση του χώρου σας , για την επιδιόρθωση των τεντών σας , το πλύσιμο και οτιδήποτε άλλο αφορά τις τέντες σας. Η επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα, η υψηλή ποιότητα της εργασίας μας αλλά και οι άρτιες τεχνικές μας γνώσεις φέρνουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες τις εργασίες μας! Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από τις λειτουργικές και αισθητικά όμορφες υπηρεσίες, που προσφέρουμε.Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε για τις οικιακές ή τις επιχειρησιακές σας ανάγκες.Είμαστε στη διάθεση σας, όποτε το έχετε ανάγκη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΝΕΛΑΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της τέντας και των συστημάτων σκίασης. Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις, επισκευές, ειδικές κατασκευές καθώς και ψηφιακές εκτυπώσεις σε τεντόπανα. Σε εμάς θα βρείτε μοτέρ, αυτοματισμούς και ό,τι νέο προϊόν υπάρχει στον χώρο της τέντας και των συστημάτων σκίασης. Με στόχο την απόλυτη εξυπηρέτηση σας, προσφέρουμε εργασία υψηλής ποιότητας τόσο από άποψη υλικών όσο και τεχνοτροπίας. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και σεβόμαστε τις ανάγκες του χώρου σας και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Είμαστε στη διάθεση σας να προτείνουμε αλλά και να υλοποιήσουμε κάθε σας ιδέα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΕΣ ΤΖΑΛΛΑΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία Τέντες Τζάλλας, από το 1977 δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας, με έδρα την Αθήνα, και συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές υλικών άριστης ποιότητας (Markilux κ.ά.), ώστε σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία της, να σας παραδίδει πάντοτε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η επιχείρησή μας αναγνωρίζεται από όλους τους πελάτες της για την ποιοτική κατασκευή και την αδιαμφισβήτητη συνέπειά της. Με προσήλωση πάντα και μονάχα στην καλύτερη ποιότητα, δημιουργούμε για κάθε εξωτερικό χώρο τέντες που προσφέρουν μοναδικές αισθητικές και πρακτικές λύσεις για κάθε οικία και επαγγελματικό χώρο. Όλες οι κατασκευές μας υποστηρίζονται από μηχανικούς, ηλεκτρικούς και ηλεκτρονικούς μηχανισμούς, έτσι ώστε να εγγυώνται απρόσκοπτο και απλό χειρισμό. Η εταιρεία μας και προσωπικά ο Δημήτρης Τζάλλας είναι αυτοί που θα εγγυηθούν για τις καταλληλότερες λύσεις στην κάλυψη κάθε είδους ανοιχτού χώρου και για κάθε περίπτωση που εσείς επιθυμείτε, πάντα με τον καλύτερο τρόπο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΚΙΚΑΣ ΤΕΝΤΕΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις Τέντες, από το 1969, έτος ίδρυσής της στην Αθήνα. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που πέρασε από τον πατέρα στο γιο. Με εφόδια την πολυετή εμπειρία, αλλά και την τεχνογνωσία έχουμε ως στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη. Σε αντίθεση με τις προσταγές των καιρών που θέλουν την προχειρότητα και την ανευθυνότητα να επικρατούν, έχουμε μείνει πιστοί στις αρχές της δουλειάς μας και βασιζόμενοι στην ειλικρίνεια, την ποιότητα και τη γρήγορη εξυπηρέτηση παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Αναλαμβάνουμε: πέργκολες, πέργκολες αλουμινίου ανοιγοκλεινόμενες, περσίδες, αυτοματισμούς, ειδικές κατασκευές, διάφανες τέντες, πανιά, τέντες παντός τύπου, είδη εξοχής και κήπου, ψηφιακές εκτυπώσεις σε τέντες, στόρια, ρολοκουρτίνες. Αναλαμβάνουμε και επισκευές, όλο το χρόνο. Είμαστε εξειδικευμένοι συνεργάτες της Somfy (Somfy expert). Σε συνεννόηση με τον πελάτη, είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε προσεκτικά τις επιθυμίες του, αλλά ταυτόχρονα να του δώσουμε ιδέες και λύσεις για την κατασκευή που θέλει να φτιάξει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΑΛΑΖΙΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα εμπορίας και εγκατάστασης Τεντών για σπίτια, καταστήματα, κήπους, βεράντες και πάρκινγκ. Μια δραστηριότητα που συμπληρώνεται και συνδυάζεται με μοναδικά έπιπλα εξωτερικών χώρων. Η πολυετής εμπειρία μας δίνει τη δυνατότητα να σας προτείνουμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και να σας συμβουλεύσουμε για τις καλύτερες λύσεις, που θα ικανοποιούν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Παρακολουθώντας την τεχνολογία, προσπαθούμε να ανανεωνόμαστε συνεχώς, έτσι ώστε να καλύπτουμε τις σύγχρονες ανάγκες σας. Πρωταρχικός στόχος μας, η δική σας ικανοποίησή μέσα από την παροχή ανώτερης ποιότητας και ασφάλειας αποτελεσμάτων, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MASTER ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας παρέχει τέντες και συστήματα σκίασης παντός είδους. Έπειτα από 40 χρόνια εξειδίκευσης στο χώρο της σκίασης και μεταδίδοντας την πείρα και τη γνώση από γενιά σε γενιά, ξέρουμε πλέον τι θέλετε και πώς να σας το προσφέρουμε, με εγγύηση, υψηλή ποιότητα και γρήγορη εξυπηρέτηση, πάντα σε ασυναγώνιστες και πολύ προσιτές τιμές! Η διαδικασία είναι απλή: ξεκινάμε με δωρεάν μελέτη του χώρου σας και σας δίνουμε την προσφορά, καθώς και τις προτάσεις μας, εξετάζοντας την κάθε περίπτωση. Στην εταιρεία μας θα βρείτε όλα τα συστήματα εσωτερικής & εξωτερικής σκίασης, όπως απλές με σταθερά σίδερα, με βραχίονες, καποτίνες, κασετίνες, υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, αυτοματισμούς Somfy, πέργκολες, πολυκαρβονικά, πάνελ, ραμποτέ, καφασωτά, στόρια, ρολοκουρτίνες, roman, καθώς και όλα τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ανοιγόμενων τεντών (περγοτέντες), όλα με τη γραπτή εγγύηση των επώνυμων προϊόντων μας. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STYLE TENT - ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Στην εταιρεία μας θα βρείτε τις καλύτερες τιμές σε τέντες και συστήματα σκίασης, τόσο για επιδιόρθωση, όσο και για αντικατάσταση σε καινούργια. Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, αξιοπιστία και άμεση εξυπηρέτηση απευθείας στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε επισκευή πανιών τέντας, πλύσιμο και ράψιμο, αντικατάσταση των παλαιών σας πανιών με καινούρια. Επισκευάζουμε τον σκελετό της τέντας σας και σεβόμαστε τον χώρο σας, τα προσυμφωνηθέντα και τις προτιμήσεις σας. Αναβαθμίστε την τέντα σας με τα μοτέρ και τους αυτοματισμούς της Somfy, Nyfan, Markilux, Tent Cey. Προτιμήστε μας γιατί παρέχουμε πάντα υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, ενώ πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίησή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣ - ΚΟΥΡΤΑΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μας έδρα την Αθήνα, παρέχει τέντες κάθε είδους. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της σκίασης, εγγυόμαστε το τέλειο αποτέλεσμα στις εργασίες μας. Καλέστε μας να έρθουμε στο χώρο σας, να σας προτείνουμε λύσεις και να σας δώσουμε την προσφορά μας. Σε εμάς μπορείτε να παραγγείλετε παντός τύπου τέντες, καθώς και ρολοκουρτίνες, πέργκολες, στέγαστρα και ό,τι άλλο αφορά τη σκίαση. Το πολύ έμπειρο προσωπικό μας, βρίσκεται κοντά σας για να σας προτείνει αλλά και να ολοκληρώσει κάθε είδους σχετική εργασία που επιθυμείτε. Επιλέξτε μας, για να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο ασφαλή για εσάς επιλογή. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας. Πρωταρχικός μας στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας προσδοκία! Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και τηρούμε τις τιμές μας, σε προσιτά για την εποχή επίπεδα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Αθήνα - 16 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες