9 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Δημήτρης Μακρής - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στα συστήματα σκίασης, διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από πανιά κορυφαίας ποιότητας. Καλύπτουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών τόσο στην κατασκευή, τη συντήρηση αλλά και την επισκευή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Ηλίας Κόκος και δραστηριοποιούμαι στα συστήματα σκίασης. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον τομέα αυτό και είμαι σε θέση να αναλάβω μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Χτίζω σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου, προσφέροντας τους υψηλή ποιότητα εργασίας, άριστη τεχνογνωσία και προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Παπακώστας - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Χρήστος Παπακώστας και δραστηριοποιούμαι στα συστήματα σκίασης και στις τέντες. Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε κάθε είδους εργασία για τις οικιακές αλλά και για τις επιχειρησιακές σας ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Moter Market - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας, Moter Market, ιδρύθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στο τομέα του αυτοματισμού. Διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα προιόντων και σε συνδυαμό με τις άριστες τεχνικές γνώσεις των συνεργατών μας, φέρνουμε πάντα τα ιδανικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τέντες Καλομοίρης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Ολοκληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εργασίας στον τομέα των συστημάτων σκίασης. Η επιχείρηση μας, τέντες Καλομοίρης, αναλαμβάνει από την επισκευή της τέντας σας, μέχρι την αλλαγή των πανιών αλλά και την παροχή νέας τέντας. Έχοντας πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον κλάδο των συστημάτων σκίασης, φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχάλης Παντελιδάκης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας,Τεντο-Στόρ, από το 1959, δραστηριοποιείται στην Αθήνα, στον χώρο της εμπορίας, επισκευής και τοποθέτησης τεντών. Ιδιαίτερο αντικείμενο και εξειδίκευση της εταιρείας μας, είναι οι εργασίες που αφορούν τις τέντες και τα είδη σκίασης γενικότερα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Skiasis Center - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας, Skiakis Center, δραστηριοποιείται σε όλα τα συστήματα σκίασης εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων όπως τέντα, πέργκολα, ομπρέλα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι τεχνικοί μας, είναι πάντα πολύ πρόθυμοι να σας προτείνουν ιδέες και λύσεις έτσι ώστε να διαμορφώσετε τον χώρο σας, σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο και στύλ.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΝΕΛΑΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της τέντας. Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις, επισκευές, ειδικές κατασκευές καθώς και ψηφιακές εκτυπώσεις σε τεντόπανα. Σε εμάς θα βρείτε μοτέρ, αυτοματισμούς και ό,τι νέο προϊόν υπάρχει στον χώρο της τέντας και των συστημάτων σκίασης

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Tedes.gr - - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Έχοντας 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της σκίασης, σας εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, τοποθετώντας τα πιο σύγχρονα συστήματα και χρησιμοποιώντας τα ανθεκτικότερα υλικά. Έχουμε την καλύτερη λύση για την σκίαση του χώρου σας , για την επιδιόρθωση των τεντών σας , το πλύσιμο και οτιδήποτε άλλο αφορά τις τέντες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Αθήνα - 9 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…