Τέντες Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι πρέπει να προσέξεις για να διαλέξεις τις καλύτερες τέντες

Οι τέντες στην Αθήνα, προτιμώνται τόσο σε διαμερίσματα όσο και σε μονοκατοικίες αφού τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν εξασφαλίζουν ένα ωραίο περιβάλλον για τους ιδιώτες.

Οι τέντες, ως σύστημα σκίασης του εξωτερικού χώρου αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή και η τοποθέτησή τους πραγματοποιείται από επαγγελματίες τεντάδες στην Αθήνα, έπειτα εξειδικευμένο έλεγχο και προετοιμασία του χώρου τοποθέτησης.

Προσφέροντας μέγιστη χρηστικότητα και εύκολη λειτουργία, αποτελεί το κυρίαρχο ίσως σύστημα σκίασης. Πλέον οι τέντες στην Αθήνα, υπάρχουν σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και εφαρμογών, που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες και προσφέρουν περισσότερα πλεονεκτήματα.

Οι τέντες που τοποθετούνται στην Αθήνα, πέρα από την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία ενισχύουν την θερμομόνωση του χώρου και τον προστατεύουν από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Άρα, η επιλογή και η τοποθέτηση της τέντας, πρέπει να πραγματοποιείται από επαγγελματίες τεντάδες.

Οι επαγγελματίες τεντάδες της πλατφόρμας μας, βρίσκονται στην διάθεσή σας καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου για να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία αφορά τις τέντες σας, σε όλες τις περιοχές της Αθήνας.

Υπάρχουν ορισμένα σημεία προσοχής, που πρέπει να εστιάσεις πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση τεντών στην Αθήνα στον χώρο σου:

  • Να απορροφά εντελώς τις UVA και UVB ακτίνες του ήλιου.
  • Να είναι αδιάβροχη.
  • Η τέντα σου καλό θα ήταν να είναι μονόχρωμη αλλά όχι σε κάποιο σκούρο χρώμα.
  • Πρέπει να έχει ειδική επεξεργασία για μύκητες.
  • Ο μηχανισμός πρέπει να είναι πολύ γερός για να αντέχει στις διάφορες καιρικές συνθήκες.
  • Το πανί της τέντας πρέπει να ανθεκτικό για να μη σκίζεται από τον αέρα.

Η εγκατάσταση τεντών στην Αθήνα, πραγματοποιείται σε αρκετούς χώρους. Έτσι, πλέον συναντάμε τέντες μπαλκονιού, τέντες βεράντας, τέντες κήπου ακόμη και τέντες παραλίας.

Για τέντες στην Αθήνα λοιπόν, η πλατφόρμα του douleutaras.gr μπορεί να σου εξασφαλίσει επαγγελματική βοήθεια από εξειδικευμένους τεντάδες, οι οποίοι θα σε ενημερώσουν για την μεγάλη ποικιλία τεντών:

Τέντες με σταθερούς βραχίονες ή τέντες με αντηρίδα

Αποτελούν σταθερές και λειτουργικές κατασκευές, με μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Είναι η οικονομική λύση που αναζητάτε αφού το να χρειαστείτε έξοδα επισκευής είναι ένα απίθανο σενάριο. Αισθητικά, δεν είναι η καλύτερη επιλογή αλλά αυτό αποφασίζει ο αγοραστής με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους.

Τέντες με σπαστούς βραχίονες

Είναι η εξελιγμένη μορφή των τεντών με σταθερούς βραχίονες. Αποτελούν πρακτική λύση και εφαρμόζονται σε όλα τα μπαλκόνια. Οι συγκεκριμένες τέντες, διαθέτουν τόσο ηλεκτρικό μηχανισμό όσο και χειροκίνητο.

Τέντες Κασέτες

Είναι η το πιο εξελιγμένο είδος τέντας ,αυτή τη στιγμή. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, αποτελεί το γεγονός ότι όλος ο μηχανισμός βρίσκεται σε ειδική θήκη αλουμινίου και έτσι δεν επηρεάζεται από τις κλιματολογικές συνθήκες. Επιπρόσθετα, ο καθαρισμός τους είναι μία πολύ εύκολη διαδικασία, έτσι η συντήρησή τους δεν απαιτεί έξοδα.

Τέντα πέργκολα

Είναι ιδανική επιλογή για μεγάλες βεράντες και επαγγελματικούς χώρους. Η κατασκευή της περγοτέντας προσφέρεται κυρίως για περιμετρικό κλείσιμο. Πλεονέκτημά της, αποτελεί το γεγονός ότι το νερό από την βροχή δεν λιμνάζει και καταλήγει σε ενσωματωμένη υδρορροή και απορρέει μέσα από κολόνες. Τα εξαρτήματά της αποτελούνται από αλουμίνιο και έχουν βαφεί με ηλεκτροστατική βαφή. Η λειτουργία της πραγματοποιείται με ασύρματο μοτέρ.

Σε όποια τέντα κι αν καταλήξεις για να ενισχύσεις την σκίαση του χώρου σου, στην Αθήνα, πρέπει να έχεις πάντα στο νου σου ότι ο τακτικός καθαρισμός και η συντήρηση της τέντας αποτελεί αδήριτη ανάγκη, ειδικά εάν θέλεις να αποφύγεις την επισκευή τέντας.

Για να αποφύγεις την επισκευή Τέντας, υπάρχουν 3 βασικά μέτρα πρόληψης που οι επαγγελματίες τεντάδες στην Αθήνα, προτείνουν να εφαρμόζεις:

  • Προστασία από τις καιρικές συνθήκες: Σε περιπτώσεις που επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα, είναι καλό οι τέντες να μαζεύονται. Ανεξάρτητα από την ποιότητα του υφάσματος, ένας δυνατός άνεμος ή μία καταιγίδα μπορεί να προκαλέσει ζημιά ακόμη και στις καλύτερες ποιοτικά τέντες.
  • Τακτικός καθαρισμός: Πρέπει να γίνεται σε στεγνές τέντες και με ένα ουδέτερο καθαριστικό. Σε περίπτωση που υπάρχουν φύλλα πάνω στην τέντα, θα πρέπει να αφαιρούνται άμεσα, ώστε να μην δημιουργείται λεκές στην τέντα.
  • Επιδιόρθωση της τέντας: Εάν η τέντα, για τον οποιοδήποτε λόγο σκιστεί, είναι απαραίτητο να επιδιορθωθεί άμεσα η ζημιά καθώς με τις καιρικές συνθήκες ένα μικρό σκίσιμο μπορεί να οδηγήσει στην ολοκληρωτική καταστροφή της τέντας.

Συμβουλή: Ενίσχυσε την προστασία της τέντας σου και απέφυγε μία αντικατάσταση τέντας, καλύπτοντας την επιφάνειά της με υγρή σιλικόνη. Η υγρή σιλικόνη θα μετατρέψει την τέντα σου σε αδιάβροχη και θα απομακρύνει τον κίνδυνο εμφάνισης μούχλας.

Σε περίπτωση που είσαι στην διαδικασία αναζήτησης της κατάλληλης τέντας για τον χώρο σου στην Αθήνα, οι εξειδικευμένοι τεντάδες της πλατφόρμας μας θα σου δώσουν λύσει προσαρμοσμένες στην αισθητική και τις ανάγκες σου.

Με ελάχιστα κλικ, μπορείς να πάρεις προσφορές για τιμές στις τέντες στην Αθήνα, από τους πιο αξιόλογους τεντάδες του χώρου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεντάδες για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Skiasis Center
3 Αξιολογήσεις
Εξαιρετική δουλειά!
Μιχάλης Παντελιδάκης
31 Αξιολογήσεις
Γρήγορος, οικονομικότατος και επαγγελματίας!
ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΟΣ
1 Αξιολόγηση
Πολύ συνεργάσιμος, πολύ εντάξει! Είναι η δεύτερη φορά που επιλέγω το site σας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Μπράβο σας!!
Ηλιοκάλυψη -
7 Αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση, άριστη δουλειά, τεράστια ποικιλία σε υφάσματα και καλή τιμή. Καλοί άνθρωποι, ευχαριστούμε πολύ!
Δημήτρης Μακρής
12 Αξιολογήσεις
Γνώστης του αντικειμένου, εξαίρετος επαγγελματίας!
Τέντες Καλομοίρης
16 Αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας, ταχύτατη εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές!
Σχετικά άρθρα
Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους
Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο