15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συστήματα Ασφαλείας Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για συστήματα ασφαλείας


Πασχάλης Διαμάντης - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Αθήνα Αττική 105 52

Έχοντας πολυετή εμπειρία παρέχω μια γκάμα υπηρεσιών, που σχετίζονται με την ασφάλεια του σπιτιού σας, όπως είναι η εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και επιχειρήσεων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου. Αντιμετωπίζω πάντα με ειλικρίνεια τους πελάτες μου, λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας. Μπορούμε να αναλαμβάνουμε μαζί με τους συνεργάτες μας μια μεγάλη γκάμα σχετικών εργασιών, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος των αναγκών σας. Η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια προς τους πελάτες μας, η υπευθυνότητα αλλά και οι προσιτές τιμές που έχουμε, μας έχουν διατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια πρώτους στις προτιμήσεις των πελατών μας. Αντιμετωπίζω πάντα με ειλικρίνεια τους πελάτες μου, λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι έμπειρος και άρτια εκπαιδευμένος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στα συστήματα ασφαλείας! Έχοντας πολυετή εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, αναλαμβάνω παντός είδους εργασίες στα συστήματα ασφαλείας του επαγγελματικού ή προσωπικού σας χώρου. Μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, αναλαμβάνουμε για εσάς μια ευρεία γκάμα εργασιών που διασφαλίζουν την ασφάλεια του χώρου σας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η αξιοπιστία στο αποτέλεσμα της εργασίας, η άριστη ποιότητα των υλικών μας αλλά και η συνέπεια απέναντι στον συμφωνηθέντα χρόνο ολοκλήρωσης της εργασίας! Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές και επωφεληθείτε απόλυτα από τις προσιτές τιμές μας, την εξυπηρέτηση και την οργανωμένη και επαγγελματική εργασία, που σας προσφέρουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Κεφαλάς - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας για τον προσωπικό και τον επαγγελματικό χώρο σας. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο. Η επίμονη μου για ένα άριστο αποτέλεσμα,η συνέπεια προς τους χρόνους παράδοσης καθώς και η υπευθυνότητα μου ως προς την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών, είναι κάποια από τα στοιχεία που είμαι άρρηκτα συνδεδεμένος σε κάθε είδος εργασίας που αναλαμβάνω. Επιλέγω και χρησιμοποιώ υλικά υψηλής ποιότητας και παρακολουθώ στενά τις ανάγκες των πελατών μου.Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις συνεργασίες μου είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιώ, το άριστο επίπεδο των τεχνικών μου γνώσεων αλλά και η στενή παρακολούθηση μου για τις ανάγκες των πελατών μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσιος Ευδαίμων - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Η επιχείρηση μου δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών ασφαλείας από το 1990 και διαθέτουμε έμπειρη τεχνική ομάδα που θα σας συστήσει τον καλύτερο και τον πιο οικονομικό τρόπο για την ασφάλεια του χώρου σας. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα και την ποιότητα της εργασίας μας. Αξιοπιστία, οργάνωση, ευγένεια και ασφάλεια είναι κάποια από τα ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιούν από την υπόλοιπη αγορά. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας σε συμφέρουσες τιμές και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DAREX S.A. - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαστε η λύση που ψάχνετε για την τοποθέτηση των συστημάτων ασφαλείας σας άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε πολυετή πείρα και εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Συνδυάζουμε προσοχή στην λεπτομέρεια με σεβασμό και προτεραιότητα στο συμφέρον του πελάτη και στις ανάγκες του. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και πεπειραμένο και μπορεί να σας προσφέρει μόνιμες, λειτουργικές και ασφαλείς λύσεις, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του με αποτελέσματα που θα τον εντυπωσιάσουν! Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε και να ολοκληρώσουμε όποια εργασία μας αναθέσετε, άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΛΑΚΗΣ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και αναλαμβάνω εργασίες εγκατάστασης και τοποθέτησης συστήματος ασφαλείας σε οικιακούς και εργασιακούς χώρους. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρολογικών εφαρμογών. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν στις εργασίες μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η άριστη ποιότητα. Γνωρίζω πόσο σημαντικός για εσάς είναι ο προσωπικός σας χώρος, γι' αυτό και εργάζομαι δείχνοντας τον δέοντα σεβασμό προς αυτόν. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υλικών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυώμαι την πλήρη ικανοποίησή σας. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε και να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VIP PROTECTION - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας ασχολείται με την επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας στον χώρο σας, τα τελευταία χρόνια, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η ξεκάθαρη στρατηγική υπεροχής της εταιρείας μας, η άρτια υποδομή και το εξειδικευμένο μας προσωπικό, εγγυώνται για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σε πολυεθνικές εταιρείες, επιφανείς επιχειρηματίες, διάσημους καλλιτέχνες και πολιτικούς, καθώς και για το αίσθημα και τη σιγουριά της πραγματικής ασφάλειας. Απόδειξη της υπεροχής μας είναι η πληθώρα των ικανοποιημένων μας πελατών που μας επιλέγουν συνεχώς. Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SELECT SECURITY SERVICES - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρησή μας καθημερινά παρέχει εγγυημένες προτάσεις τοποθέτησης συστημάτων ασφαλείας με σκοπό να ευχαριστήσει απόλυτα τους πελάτες της. Η προσοχή που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε καθώς και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, χαρίζουν στους πελάτες μας την ασφάλεια που επιθυμούν για τον οικιακό και τον επαγγελματικό τους χώρο. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας μας έχουν ξεχωρίσει στα μάτια των πελατών μας. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων που να μας χαρακτηρίζουν ως επαγγελματίες. Βρισκόμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις λύσεις που επιθυμείτε για τον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΔΕΣΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να εξοπλίσει τον επαγγελματικό και τον οικιακό σας χώρο με συστήματα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας. Η μεγάλη μας πείρα και η συνεχής επιθυμία μας να εξελισσόμαστε με τα χρόνια παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην τομέα μας, μας έχουν δώσει την δυνατότητα να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας απαίτηση. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Δίνουμε άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας όποια στιγμή το επιθυμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΔΟΥΣΑ Ε.Π.Ε. - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας για τον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Είμαστε έμπειρη ομάδα και εδώ και χρόνια επιλέγουμε υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε αίτημά σας. Συνδυάζουμε επαγγελματισμό των συνεργατών μας με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μας στόχος η απόλυτη ικανοποίησή και ασφάλεια του, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Hellas Digital Monitoring Services - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Αθήνα Αττική 105 52

H εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2001, με σκοπό την υπερκάλυψη των προσδοκιών της αγοράς σε Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα και επώνυμα μηχανήματα - made in the USA & Germany, το πλέον εξειδικευμένο και αξιόπιστο προσωπικό, τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις και πληθώρα υπηρεσιών, που συνεχώς αναβαθμίζονται. Είμαστε σε θέση να εκμεταλλευόμαστε την τεχνογνωσία και την πολύχρονη πείρα μας. Οι δυνατότητές της συμπεριλαμβάνουν την επιτήρηση των συστημάτων ασφαλείας, την επιτήρηση συστημάτων πυρανίχνευσης, την παρακολούθηση βίντεο, ιατρική παρακολούθηση, ειδικευμένη παρακολούθηση, ενσύρματη διαδικτυακή παρακολούθηση, ασύρματη διαδικτυακή παρακολούθηση και τεχνολογία GPS. Δεν είναι τυχαίο που σε διάστημα λίγων ετών από την ημέρα ίδρυσης, η εταιρεία μας καθιερώθηκε έως ένα υπερσύγχρονο κέντρο λήψεως και διαχείρισης σημάτων από επαγγελματίες στο χώρο του συναγερμού. Σήμερα, η εταιρεία μας είναι η κυρίαρχος στον κλάδο της παρακολούθησης, με μοναδικό εξοπλισμό και υπηρεσίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

OBRELA SECURITY INDUSTRIES - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα φύλαξης τοποθετώντας συστήματα ασφαλείας στους χώρους σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο και οι πελάτες μας εμπιστεύονται για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. Τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν στα μάτια των πελατών μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση η ποικιλία στα συστήματα φύλαξης που διαθέτουμε και οι οικονομικές μας τιμές. Μέσα από την καθημερινή επαφή με το διευρυμένο πελατολόγιό μας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, θέτουμε συνεχώς υψηλότερα standards, στοχεύοντας στη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσα από την διαδραστική επικοινωνία με αυτόν που ξέρει καλύτερα τις ανάγκες του ... Εσάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DOBERMANN ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Αθήνα Αττική 105 52

Η τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας στον χώρο σας είναι ο τομέας ειδίκευσή μας και καθημερινά αναλαμβάνουμε άμεσες και οριστικές λύσεις με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Βρισκόμαστε χρόνια στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ASTERION SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Αθήνα Αττική 105 52

Η έμπειρη και άρτια καταρτισμένη ομάδα της εταιρείας μας παρέχει Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, η εκπαίδευσή μας είναι συνεχής και προσπαθούμε να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις με την χρήση εξοπλισμού και υλικών εγγυημένης ποιότητας και μακροζωίας. Συνδυάζουμε εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία χρόνων και αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε και τις πιο δύσκολες εργασίες. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους! Απόδειξη της ποιοτικής εργασίας μας οι ικανοποιημένοι και πιστοί πελάτες μας, που μας επιλέγουν συνεχώς για τις εργασίες τους. Επιλέξτε μας και θα βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

G4S ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση και τη ρύθμιση συστημάτων ασφαλείας, για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της φύλαξης και της ασφάλειας, έχοντας ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών με άμεση εξυπηρέτηση. Χαρακτηριζόμαστε από την επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα αλλά και από τις πρωτοποριακές ιδεές για μία καλύτερη εγκατάσταση. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεση εξυπηρέτηση με μοναδικό στόχο την ασφάλεια του χώρου σας και την ευχαρίστηση την δική σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συστήματα Ασφαλείας Αθήνα