15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συνεργείο Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από τους επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων


Stagias Racing - - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Αθήνα - Stagias Racing -#} Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον τομέα του αυτοκινήτου. Έχοντας πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με απόλυτη υπευθυνότητα, μια μεγάλη γκάμα εργασιών για το όχημα σας! Γνωρίζοντας την αδυναμία για το όχημα σας, αναλαμβάνουμε εργασίες όπως, βελτιώσεις turbo και μηχανικές μετατροπές. Η αγάπη μας για τα αυτοκίνητα είναι αυτό που μας παρακινεί προκειμένου να φέρουμε ένα άριστο αποτέλεσμα σε κάθε όχημα που αναλαμβάνουμε να επιδιορθώσουμε η να βελτιώσουμε! Με άριστες τεχνικές γνώσεις, πολυετή εμπειρία, ύψιστη ποιότητα ανταλλακτικών αλλά και προσιτές τιμές φέρνουμε ένα άριστο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση. Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας που προσφέρουμε, οι οποίες συνδυάζονται πάντα με φιλικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Κωστόπουλος - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Αθήνα - Σπύρος Κωστόπουλος#} Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στον χώρο της αυτοκίνησης, αναλαμβάνοντας την ολοκληρωμένη υπηρεσία service του οχήματός σας.Έχοντας πολύχρονη εμπειρία έχω καταφέρει να φέρω εις πέρας μια μεγάλη γκάμα εργασιών για το αυτοκίνητο σας, όπως είναι και η προετοιμασία για ΚΤΕΟ. Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, έτσι ώστε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το όχημα σας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε τα καλύτερα ανταλλακτικά σε συνδυασμό με την καλύτερη ποιότητα εργασίας αλλά και τον σύγχρονο τεχνολογικό μας εξοπλισμό. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να διεκπεραιώσουμε και την δική σας εργασία, με επαγγελματισμό, μόνιμα και ασφαλή αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεωργία Γρατσιούνη - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Αθήνα - Γεωργία Γρατσιούνη#} Αθήνα Αττική 105 52

Έχοντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτό, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με απόλυτη συνέπεια στις ανάγκες σας, κάθε είδους εργασίας, που σχετίζεται με το service του αυτοκινήτου σας και ιδιαίτερα με τους καθρέπτες και τα παρ μπριζ σας. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η ποιότητα της εργασίας μας, τα άριστα ανταλλακτικά αλλά και η προσεχτική εργασία. Η πολύ εξυπηρετική ομάδα μας, είναι πάντα στη διάθεση σας, για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας αλλά και υπηρεσίας. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε, από την ποιοτική και άκρως επαγγελματική μας δουλειά, αλλά και από τις προσφορές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Αθήνα - ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ#} Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και διατηρώ το δικό μου συνεργείο αυτοκινήτων, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες service οχημάτων. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία, έχω τη δυνατότητα να φέρω εις πέρας ακόμα και την πιο δύσκολη εργασία. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η ποιότητα, η αξιοπιστία και οι προσιτές τιμές. Καθοριστικό ρόλο παίζει επίσης, η συνέπεια μου απέναντι στα συμφωνηθέντα χρονικά όρια, αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση. Είμαι πάντα στη διάθεση σας, θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε και να σας αφήσω απόλυτα ικανοποιημένους από την προσφερόμενη εργασία ανώτερης ποιότητας, που θα σας παραδώσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γκατζόγιας Μιχαήλ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Αθήνα - Γκατζόγιας Μιχαήλ#} Αθήνα Αττική 105 52

Έχοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο αυτό είμαι διατεθειμένος να σας καλύψω σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και να σας παρέχω μαζί με το εξίσου έμπειρο και άρτια καταρτισμένο μου τεχνικό προσωπικό, εξειδικευμένο Service Αυτοκινήτου. Τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε είναι η αφοσίωση που δείχνουμε στους πελάτες μας, το μεράκι για τη δουλειά μας και η λεπτομερής εργασία. Όλα αυτά πάντα συνδυάζονται από ανταλλακτικά αρίστης ποιότητας αλλά και ιδιαίτερη εργασία σε κάθε περίπτωση. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, να διορθώσουμε κάθε σας βλάβη αλλά και να φροντίσουμε το αυτοκίνητο σας, για την καλύτερη λειτουργία του!!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΟΥΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ - ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ Π ΟΕ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Αθήνα - ΜΟΥΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ - ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ Π ΟΕ#} Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας είναι ένα εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων, με μεγάλη εμπειρία και πιστό πελατολόγιο. Το service, η συντήρηση, η βελτίωση, ο διαγνωστικός έλεγχος, η εμφάνιση και η οδική ασφάλεια είναι από τις βασικές ανάγκες κάθε οχήματος. Αν είστε λάτρης των αυτοκινήτων BMW και Mini Cooper, το συνεργείο αυτοκινήτων MSWORKSHOP σας προσφέρει ξεχωριστή μεταχείριση. Με δραστηριότητα από το 2008 το συνεργείο αυτοκινήτων μας φροντίζει για την συντήρηση και τη βελτίωση των οχημάτων αυτών των κολοσσιαίων εταιρειών. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα βελτιωτικά προϊόντα της αγοράς, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων και έτσι την προστασία του περιβάλλοντος από ρύπους. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας και αντοχής που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Αθήνα - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ#} Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μας με πολυετή εμπειρία στον κλάδο επισκευής του οχήματος σας, αναλαμβάνει πληθώρα σχετικών εργασιών, με πρωταρχικό της μέλημα την παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Στόχος μας είναι ο πελάτης να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Μας χαρακτηρίζει το μεράκι για τη δουλειά μας αλλά και η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης. Το καταρτισμένο προσωπικό μας, είναι πάντα πολύ εξυπηρετικό και έτοιμο να εκπληρώσει κάθε επιθυμία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΔΑΛΛΑΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Αθήνα - ΗΛΙΑΣ ΔΑΛΛΑΣ#} Αθήνα Αττική 105 52

Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες άμεσα, υπεύθυνα και στις καλύτερες τιμές. Με 30 χρόνια παρουσία στο χώρο, με έμπειρο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό (online διαγνωστικός έλεγχος), ενδεικτικά αναλαμβάνουμε: Υγραεριοκίνηση, Κάρτα καυσαερίων, Προετοιμασία για έλεγχο ΚΤΕΟ, Συντήρηση air condition (A/C), Μηχανικές και ηλεκτρονικές βλάβες με online διαγνωστικό έλεγχο και Επισκευές σε σασμάν, αναρτήσεις, φρένα κ.ά. Η εξειδικευμένη ομάδα μας βρίσκεται κοντά σας, από την αρχή μέχρι και το τέλος της εργασίας. Θα χαρούμε πολύ να μας δώσετε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αξιόπιστα! Είμαστε η λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΤΙΔΗΣ SERVICE - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Αθήνα - ΜΑΡΤΙΔΗΣ SERVICE#} Αθήνα Αττική 105 52

Το συνεργείο αυτοκινήτων μας ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια και έχει ολοκληρώσει πληθώρα εργασιών, για διαφορετικούς τύπους αμαξιών με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε την πιο ολοκληρωμένη μονάδα φανοποιείου και βαφείου και πλήρης σειρά μηχανημάτων, αλλά και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο επαναφέρει το αυτοκίνητό σας στην αρχική του κατάσταση, με τέλειο αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας σας διαθέτει αυτοκίνητο αντικατάστασης, κατόπιν συνεννοήσεως. Μπορούμε και προσφέρουμε επιδιόρθωση και αλλαγή κινητήρα, τακτικό και μη Service, επισκευή κιβωτίου ταχυτήτων κ.α. Επίσης, εκδίδουμε Κάρτα Καυσαερίων και αναλαμβάνουμε Ευθυγραμμίσεις, Υγραεριοκίνηση και επισκευή ηλεκτρονικού εγκεφάλου. Εμπιστευθείτε μας το αμάξι σας και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

F1 POWER - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Αθήνα - F1 POWER#} Αθήνα Αττική 105 52

Στο Συνεργείο Αυτοκινήτων μας δίνουμε βάση στην επίδοση του αυτοκινήτου σας και στην ασφάλειά του. Οι επισκευές και τα σέρβις στην F1 POWER αντέχουν στον χρόνο και έτσι χαίρεστε την οδήγηση με την μέγιστη ασφάλεια. Επιλέξτε μας για το service, τη βελτίωση και την περιποίηση του αυτοκινήτου σας. Η εταιρεία μας εγγυάται τόσο την εργασία, όσο και τα ανταλλακτικά για την επισκευή και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας με γνώμονα πάντα την ασφάλειά σας. Κάθε επισκευή καλύπτεται από εγγύηση, εφόσον τηρούνται οι οδηγίες που σας δίνουμε. Χρησιμοποιούμε ειδικά εργαλεία που απαιτούνται για το κάθε αυτοκίνητο για την σωστή επισκευή του. Η εμπειρία μας και η συνεχής τεχνική εκπαίδευσή μας, μάς κάνουν να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε εργασία που γίνεται. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον, τόσο από ποιοτικής, όσο και από οικονομικής άποψης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Ν. - ΠΑΠΟΥΛΗΣ Π. Ο.Ε. - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Αθήνα - ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Ν. - ΠΑΠΟΥΛΗΣ Π. Ο.Ε.#} Αθήνα Αττική 105 52

Το συνεργείο αυτοκινήτων μας αναλαμβάνει την επαγγελματική και άκρως ολοκληρωμένη διεκπεραίωση έργων που σχετίζονται με το service του αυτοκινήτου σας. Στο συνεργείο θα βρείτε καινούρια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μεγάλη γκάμα γνήσιων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και προσωπικό με πολυετή εμπειρία, η οποία εμπλουτίζεται με παρακολούθηση σεμιναρίων. Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας θέτουμε τον πελάτη μας και όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται, άμεσα και με αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LOGOTHETIS ΟΕ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Αθήνα - LOGOTHETIS ΟΕ#} Αθήνα Αττική 105 52

Το Συνεργείο Αυτοκινήτων μας αναλαμβάνει την επισκευή υδραυλικών κρεμαγιερών και υδραυλικών τιμονιών, καθώς και κιβωτίων ταχυτήτων (σασμάν) για περισσότερα από 30 χρόνια, αλλά και πληθώρα άλλων εργασιών, που σχετίζονται με το service του αυτοκινήτου σας. Το εργαστήριό μας, σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των σύγχρονων αναγκών, απαρτίζεται από πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους επισκευής. Εγγυόμαστε τη σωστή επισκευή της υδραυλικής κρεμαγιέρας και του τιμονιού σας και δεσμευόμαστε για την παράδοσή τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η πολύχρονη εμπειρία μας στα σασμάν επαγγελματικών οχημάτων και οι συνεργασίες μας με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες μάς έχουν εδραιώσει στον επισκευαστικό τομέα. Όλες οι επισκευές συνοδεύονται από την εγγύηση και σφραγίδα ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Αγγελάκης - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Αθήνα - Ιωάννης Αγγελάκης#} Αθήνα Αττική 105 52

Εδώ και πολλά χρόνια, το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων μας, λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη και σας εξυπηρετεί άμεσα και με επαγγελματισμό. Η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουμε, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές μας τιμές, μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό μας. Η πολύχρονη πείρα μας και η τεχνογνωσία μας προσφέρουν στους πελάτες μας το αίσθημα εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Αναλαμβάνουμε εξειδικευμένα τις αντιπροσωπείες Alfa Romeo, Lancia, Fiat, παρέχοντας ανταγωνιστικές τιμές στα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά τους και ειδική τεχνογνωσία. Είμαστε ειδικοί στη διάγνωση βλαβών και αναλαμβάνουμε γενικό σέρβις, κάνουμε ηλεκτρονικό έλεγχο, επισκευή μοτέρ, αναβαθμίσεις (tuning) εγκεφάλων, βελτιώσεις, επισκευή κινητήρα και εκδίδουμε κάρτα καυσαερίων. Επιλέξτε μας για επαγγελματικές εργασίες, που διακρίνονται από ασφάλεια και αντοχή και αποκτήστε αμάξι σαν καινούργιο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Η. - ΜΑΝΩΛΗΣ Α. Ο.Ε - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Αθήνα - ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Η. - ΜΑΝΩΛΗΣ Α. Ο.Ε#} Αθήνα Αττική 105 52

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της αυτοκίνησης για πολλά χρόνια και διατηρώ το δικό μου συνεργείο αυτοκινήτων. Διαθέτω εξίσου έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να δώσει άμεση και επαγγελματική λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Τα στοιχεία που μας έχουν κάνει να ξεχωρίσουμε στον χώρο αυτό, είναι το μεράκι για τη δουλειά μας, η πολύ προσεκτική εργασία αλλά και η πολύ εξυπηρετική ομάδα μας, που βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη. Απόδειξη όλων των παραπάνω το πιστό και άκρως ικανοποιημένο μας πελατολόγιο, που μας εμπιστεύεται κάθε του σχετική εργασία. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να κλείσουμε ένα ραντεβού για να αναλάβουμε το σέρβις και του δικού σας αυτοκινήτου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VOUGIOUKAS SERVICE - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Αθήνα - VOUGIOUKAS SERVICE#} Αθήνα Αττική 105 52

Aναλαμβάνω την ολοκληρωτική και άκρως επαγγελματική εργασία service του αυτοκινήτου σας αλλά και μικροεπισκευές και ισιώματα. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας. Σκοπός μας είναι, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με φιλικές τιμές. Η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεση σας για να επισκευάσει το αυτοκίνητο σας και να το μεταμορφώσει, τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Επιλέξτε μας και λάβετε άμεσα, ασφαλή και ποιοτικά αποτελέσματα εργασιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συνεργείο Αθήνα - 15 επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων