4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Software development Αθήνα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Dizzy Panda - Software development

Software development - Αθήνα Αττική 105 52

Η Dizzy Panda, αναλαμβάνει την ανάπτυξη λογισμικού για τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Έχουμε συνεργαστεί με διάφορους κλάδους πολυεθνικών εταιρειών και έχουμε αναπτύξει περισσότερα από 350 διαφορετικά projects, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών μας. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Η δουλειά μας είναι να υλοποιήσουμε προγράμματα που θα καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Alfa host - Software development

Software development - Αθήνα Αττική 105 52

Στην Alfahost, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάπτυξη λογισμικού. Από το 2013 που ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μετρώντας ήδη στο portfolio μας περισσότερα από 20 ολοκληρωμένα πρότζεκτ. Λειτουργούμε με απόλυτη συνέπεια, αξιοπιστία, ευελιξία και ταχύτητα απέναντι στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε. Όλοι οι πελάτες μας απολαμβάνουν άψογη συνεργασία και άμεση τεχνική υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση της εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑΝΑΣΕΚΟΣ - Software development

Software development - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας, Process Control Software δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής από το 1991. Kάνουμε ανάπτυξη λογισμικού κατά παραγγελία σε γλώσσες .Net , VB6, Ανάπτυξη βάσεων Δεδομένων σε πλατφόρμες MS SQL SERVER, MS Access. Αναπτύσσουμε Λογισμικό για Τεχνική αλλά και Εμπορική χρήση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Owlvision .gr - Software development

Software development - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρουμε υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού για υπολογιστές. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του προγραμματισμού επί σειρά ετών γνωρίζοντας καλά το διαδίκτυο αλλά και ακολουθώντας τη ροή της τεχνολογίας. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους χρόνους παράδοσης και στις απαιτήσεις του πελάτη μας. Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα εργασιών που ενδεικτικά περιλαμβάνουν διαφημίσεις Google Adwords, υπηρεσίες οπτικής επικοινωνίας και ξενοδοχειακών κρατήσεων. Θα χαρούμε να μας επιλέξετε. Ζητήστε προσφορά, τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ