Ψυκτικοί Αθήνα

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους ψυκτικούς του χώρου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Πότε πρέπει να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία ψυκτικό;

Οι ψυκτικοί στην Αθήνα, είναι οι επαγγελματίες που θα δώσουν άμεση λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις με τα ψυκτικά μηχανήματα του χώρου σου είτε αυτά είναι κλιματιστικά είτε είναι ψυγεία.

Ο ψυκτικός στην Αθήνα, καθημερινά αναλαμβάνει αμέτρητες εργασίες επισκευής, τοποθέτησης και συντήρησης ψυγείων και κλιματιστικών και με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει, φέρνει εις πέρας άμεσα κάθε ψυκτική εργασία.

Από την πιο μικρή ψυκτική εργασία έως την πιο μεγάλη ψυκτική εγκατάσταση, οι ψυκτικοί στην Αθήνα φροντίζουν να φέρνουν εις πέρας τις εργασίες που αναλαμβάνουν και να παραδίδουν λειτουργικά κλιματιστικά και ψυγεία.

Ο ψυκτικός, διαθέτει τα απαραίτητα ψυκτικά ανταλλακτικά για να προχωρήσει σε άμεση αποκατάσταση των φθαρμένων ψυκτικών εξαρτημάτων του ψυγείου και του κλιματιστικού σου.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να λειτουργούν σωστά όλες οι ψυκτικές εγκαταστάσεις τόσο σε επαγγελματικούς χώρους όσο και σε σπίτια, ο ψυκτικός φροντίζει να γίνεται άμεσα η αποκατάσταση του προβλήματος ώστε να μην δυσκολεύει την καθημερινότητά σου.

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, ακολουθούν κάποιους βασικούς κανόνες, ώστε να ολοκληρώνουν με επιτυχία κάθε ψυκτική εργασία που αναλαμβάνουν.

Συγκεντρώσαμε για εσάς, από τους επαγγελματίες ψυκτικούς της πλατφόρμας μας, τους κανόνες που ακολουθούν σε κάθε ψυκτική εργασία είτε αφορά ψυγεία είτε κλιματιστικά:

 • Προσεκτική μελέτη σχεδίων, προδιαγραφών, οδηγιών της συσκευής κλιματιστικού ή ψυγείου
 • Προσεκτική επιλογή του σωστού σημείου τοποθέτησης του κλιματιστικού ή του ψυγείου
 • Εξειδικευμένη σύνδεση και έλεγχος των σωληνώσεων
 • Δοκιμή & Έλεγχος της  λειτουργίας του κλιματιστικού ή του ψυγείου

Σε κάθε περίπτωση, όταν εμφανίζεται κάποια βλάβη στο κλιματιστικό ή το ψυγείο σου, πρέπει να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία ψυκτικό.

Το να επιχειρήσεις να διορθώσεις μόνος σου την βλάβη στο κλιματιστικό ή το ψυγείο σου, μπορεί να αποβεί καταστροφικό τόσο για τις συσκευές όσο και για την τσέπη σου. Ένας κακός χειρισμός, μπορεί να επιδεινώσει την βλάβη που αντιμετωπίζεις με τις ψυκτικές σου εγκαταστάσεις και η επισκευή του ψυγείου ή του κλιματιστικού σου, να κοστίσει πολλά χρήματα. Το χειρότερο σενάριο θα είναι η βλάβη να μην διορθώνεται και να χρειαστείς άμεση αντικατάσταση του ψυγείου ή του κλιματιστικού.

Μερικές φορές, το πρόβλημα φαίνεται μικρό και δυσκολεύεσαι να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία ψυκτικό που εξυπηρετεί την Αθήνα, γιατί σκέφτεσαι τα χρήματα που θα χρειαστεί να δαπανήσεις.

Όταν οι ενδείξεις για βλάβη στις ψυκτικές σου εγκαταστάσεις, γίνουν περισσότερο αισθητές και αρχίσεις να ακούς περίεργους θορύβους από τα ψυγεία και τα κλιματιστικά, τότε αρχίζεις το ψάξιμο για ψυκτικούς στην Αθήνα.

Πότε ξέρεις όμως ότι είναι η στιγμή να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία ψυκτικό;

Φτιάξαμε μια λίστα με τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις με τις ψυκτικές συσκευές σου και θα λυθούν μόνο με την εξειδικευμένη επαγγελματική βοήθεια ενός ψυκτικού.

Συχνές βλάβες στο Air Condition

 • Υπάρχει διαρροή φρέον
 • Έχουν βουλώσει τα φίλτρα του κλιματιστικού
 • Τρέχει νερό από το κλιματιστικό
 • Το air condition αυξομειώνει την ένταση του.
 • Υπάρχει βλάβη στη πλακέτα του κλιματιστικού
 • Το air condition δε σταματάει να δουλεύει
 • Υπάρχει πρόβλημα με το σωλήνα αποχέτευσης συμπυκνωμάτων

Συχνές βλάβες στο Ψυγείο

 • Δεν λειτουργεί η συντήρηση ψυγείου
 • Το ψυγείο κάνει θόρυβο
 • Σταμάτησε να λειτουργεί
 • Δεν έχει καλή απόδοση
 • Δεν ανοίγει/κλείνει η πόρτα
 • Το ψυγείο πιάνει πάγο
 • Ρίχνει την ασφάλεια/ ρελέ του πίνακα
 • Δεν ανάβει το φως το ψυγείο
 • Δεν κάνει απόψυξη

Ακόμη και σε περιπτώσεις που βρίσκεσαι σε περίοδο μετακόμισης και χρειάζεσαι απεγκατάσταση του κλιματιστικού του χώρου σου, ο ψυκτικός κλιματιστικών στην Αθήνα, είναι η εγγυημένη λύση στο πρόβλημά σου.

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί, ακολουθούν μία εξειδικευμένη διαδικασία απεγκατάστασης κλιματιστικού, που περιλαμβάνει 3 στάδια:

Αφαίρεση ψυκτικών υγρών

Η συγκεκριμένη εργασία στην διαδικασία απεγκατάστασης του κλιματιστικού σου, αφορά την αφαίρεση του φρέοντος από την εξωτερική του μονάδα, προκειμένου αυτό να επανατοποθετηθεί εκ νέου με την νέα εγκατάσταση.

Αποξήλωση

Αφορά την αποξήλωση του κλιματιστικού από τον τοίχο, αφού πρώτα έχει κλείσει ο γενικός και το κλιματιστικό βγει από την πρίζα. Στην συνέχεια, αποσυνδέονται τα καλώδια που προέρχονται από το εσωτερικό του κλιματιστικού.

Ο επαγγελματίας ψυκτικός θα ανοίξει μια μικρή τρύπα στον τοίχο στο σημείο όπου έχουν περαστεί τα καλώδια και ο χαλκοσωλήνας και θα τα αφαιρέσει με προσοχή. Στην συνέχει θα ξανακλείσει τον τοίχο.

Ξεβίδωμα βάσης

Τελευταίο βήμα στην απεγκατάσταση του κλιματιστικού, αποτελεί το ξεβίδωμα της βάσης της εξωτερικής του μονάδας. Έπειτα, από αυτό το στάδιο το κλιματιστικό είναι έτοιμο να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε χώρο και να πραγματοποιηθεί η εγκατάστασή του.

Κι αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις αφορά ψυγείο του σπιτιού σου και όχι το κλιματιστικό σου, οι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας, έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες με ψυκτικά μηχανήματα και ψυκτικές εγκαταστάσεις, μπορούν να σου δώσουν συγκεκριμένες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αποτρέψεις ένα πιθανό service ψυγείου.

Συμβουλή: Η επισκευή ψυγείου αποτελεί πονοκέφαλο για πολλούς, ο σωστός καθαρισμός και η συντήρησή του, σίγουρα θα αυξήσει την μακροζωία του.

Οι εξειδικευμένοι ψυκτικοί του Douleutaras.gr στην Αθήνα, δίνουν 3 βασικές συμβουλές για να μην χρειαστεί σέρβις το ψυγείο σου:

Μην γεμίζεις όλα τα ράφια του ψυγείου με τρόφιμα, σε σημείο που να δυσκολεύεσαι να το κλείσεις.

Ένα γεμάτο ψυγείο, δεν αφήνει τον αέρα να κυκλοφορήσει. Το ψυγείο δεν μπορεί να πιάσει την θερμοκρασία που πρέπει για να συντηρήσει τα τρόφιμα και ο μηχανισμός του καταναλώνει διπλή ενέργεια για να καταφέρει να αποδώσει. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος και επιβάρυνση του μηχανισμού του ψυγείου.

Μην κάνεις κακή χρήση του ψυγείου σου και μην αλλάζεις διαρκώς την θερμοκρασία του.

Η θερμοκρασία που έχεις επιλέξει για το ψυγείο σου είναι καλό να μην την αλλάζεις ώστε να μην δυσκολεύεις τον μηχανισμό του ψυγείου. Ακόμη το μοτέρ ψυγείου λειτουργεί συνεχώς ώστε να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του. Είναι καλό λοιπόν, να μην ανοιγοκλείνεις συνεχώς την πόρτα του ψυγείου ώστε να μην χάνεται η θερμοκρασία και δυσκολεύεται το ψυγείο να λειτουργήσει σωστά.

Να πραγματοποιείς τακτικά απόψυξη και καθαρισμό ψυγείου.

Η τακτική απόψυξη και ο τακτικός καθαρισμός του ψυγείου σου, συντελεί στην καλύτερη λειτουργία του. Η απόψυξη του ψυγείου σίγουρα θα αυξήσει την απόδοσή του και θα βελτιώσει τον μηχανισμό λειτουργίας του.

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί μας, αναλαμβάνουν εργασίες σε όλη την Αθήνα και μπορούν να χειριστούν κλιματιστικά και ψυγεία ανεξαρτήτως μάρκας. Εγγυώνται ότι έπειτα από το πέρας του service του ψυγείου ή του κλιματιστικού, η απόδοσή τους θα είναι καλύτερη από ποτέ.

Ακόμη, συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες του χώρου και έχουν στην διάθεσή τους ποιοτικά ανταλλακτικά για το κλιματιστικό ή το ψυγείου σου. Έτσι γλιτώνεις την ταλαιπωρία του ψαξίματος ανταλλακτικών για κλιματιστικά ή ψυγεία στην Αθήνα.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις τον έμπειρο ψυκτικό που αναζητείς για να πραγματοποιήσεις τοποθέτηση, συντήρηση ή επισκευή του κλιματιστικού ή του ψυγείου σου. Σε περίπτωση που θες να αναλάβεις δράση μόνος σου, άρχισε με ένα απλό καθαρισμό του ψυγείου σου.
Άμα δεν γνωρίζεις τον τρόπο για τον σωστό καθαρισμό του ψυγείου, δες:

5 απλά βήματα να για κάνεις το ψυγείο σου να αστράφτει

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Ψυκτικοί για το 2017

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Κλιματισμός Παπάζογλου 1
23 Αξιολογήσεις
Ευσυνείδητος και επαγγελματίας!
CLIMA ELECTRIC
3 Αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση και επισκευή αυθημερόν στο χώρο μου!
Γιάννης Λούβρος
103 Αξιολογήσεις
Πολύ σοβαρός επαγγελματίας!
Γιώργος Δουλουμπέκης
98 Αξιολογήσεις
Αξιόπιστος και γρήγορος!
Σ. Μπουλτούμης
3 Αξιολογήσεις
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από την εργασία και τον επαγγελματισμό!
Αντώνης Σαρτζετάκης
1 Αξιολόγηση
Απόλυτα ικανοποιημένη. Θα συνιστούσα τις υπηρεσίες του κυρίου Σαρτζετάκη ανεπιφύλακτα!
Σχετικά άρθρα
Ο καθαρισμός φίλτρων κλιματιστικού είναι μία απολύτως απαραίτητη εργασία συντήρησης όχι μόνο για την καλή λειτουργία του μηχανήματος
Αν είσαι ιδιοκτήτης εστιατορίου ή κάποιας άλλης επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης ή της φιλοξενίας, το ψυγείο είναι για εσένα