5 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Περσίδες Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από εξειδικευμένους επαγγελματίες στις περσίδες


Ηλιοκάλυψη - - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μας, Ηλιοκάλυψη, προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την εγκατάσταση συστήματος σκίασης με περσίδες και ρολλοκουρτίνες. Έχουμε πολυετή εμπειρία και είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία επιλογών. Για τις εγκαταστάσεις μας, χρησιμοποιούμε μόνο τους καλύτερους μηχανισμούς της αγοράς για ευκολία στη χρήση και αντοχή στον χρόνο. Θα χαρούμε να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θανάσης Τσέκας - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Θανάσης Τσέκας και δραστηριοποιούμαι στις τοποθετήσεις και επισκευές ρόλλερ- κουρτινών.

Δραστηριοποιούμαι στον τομέα αυτό για πάνω από 12 χρόνια και αναλαμβάνω με απόλυτη υπευθυνότητα μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις ανάγκες της οικίας ή της επιχείρησης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχάλης Παντελιδάκης - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας, Τεντο-Στόρ, παρέχει λειτουργικές λύσεις για την εγκατάσταση περσίδων και ρολλοκουρτίνων στους χώρους που σας ενδιαφέρουν. Βρισκόμαστε στον χώρο τις σκίασης από το 1959. Ιδιαίτερο αντικείμενο και εξειδίκευση της εταιρείας μας, είναι οι τέντες και τα είδη σκίασης γενικότερα. Στόχος μας είναι η δική σας εξυπηρέτηση και η παροχή προσιτών οικονομικά λύσεων με άριστη ποιότητα υλικών και εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΚΑΣ - - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία Τέντες - Αρκάς, αναλαμβάνει την εγκατάσταση περσίδων και ρολλοκουρτίνων στους χώρους που σας ενδιαφέρουν. Με πολυετή πείρα στον τομέα των κατασκευών σκίασης, εξασφαλίζουμε άριστη ποιότητα και συνέπεια στον χρόνο παράδοσης. Στόχος μας είναι παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, χρησιμοποιώντας αξιόπιστα υλικά, ώστε τα έργα μας να σας εξυπηρετούν καιρό. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας παρουσιάσουμε λύσεις που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους πελάτες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κουρτίνες Βαγγελάτος - - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, Vangelatos Textiles, αναλαμβάνει την τοποθέτηση περσίδων και ρολοκουρτίνων για τα παράθυρα του χώρου σας. Αποτελείται από ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών, πρόθυμων και έτοιμων να προτείνουν έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για το χώρο σας, με γνώμονα την υψηλή αισθητική και κορυφαία ποιότητα. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να προτείνουμε για το χώρο σας, τις ιδανικές λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Περσίδες Αθήνα - 5 ειδικοί στις ρολλοκουρτίνες