Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Περσίδες ή ρολλοκουρτίνες;

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές στις περσίδες και ρολλοκουρτίνες που καλύπτουν κάθε ανάγκη σε συστήματα σκίασης. Οι μηχανισμοί ποικίλουν και διαφέρουν μεταξύ τους, ωστόσο ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας και μας απάντησαν στο δίλημμα ‘‘περσίδες ή ρολλοκουρτίνες;’’.

Περσίδες: Μπορείς να επιλέξεις κάθετες ή οριζόντιες περσίδες (στόρια). Προσφέρουν ελεγχόμενη ορατότητα και σκίαση και διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε υλικά και χρώματα. Τοποθετούνται σε ταβάνι ή τοίχο από εξειδικευμένο επαγγελματία και δεν επηρεάζονται από την φθορά του χρόνου.

Κάθετες περσίδες: Χρησιμοποιούνται περισσότερο σε επαγγελματικούς χώρους και διαθέτουν χειρισμό με κορδόνι. Προστατεύουν από τον ήλιο και διαθέτουν αλυσίδα για την αλλαγή της γωνίας τους.

Οριζόντιες περσίδες: Λειτουργούν με χειριστήριο και το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι ότι τοποθετούνται και σε επικλινή παράθυρα.

Ρολλοκουρτίνες: Αποτελεί την μοντέρνα επιλογή για την σκίαση του χώρου, είτε επαγγελματικού είτε οικιακού. Διαθέτουν ύφασμα που τυλίγεται και ξετυλίγεται και το οποίο υπάρχει σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Η τοποθέτησή τους πραγματοποιείται αρκετά εύκολα σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Οποιαδήποτε πρόταση και να επιλέξεις, ένας έμπειρος επαγγελματίας, μπορεί να αναλάβει να εξετάσει τις ανάγκες του χώρου σου και να σου δώσει εξειδικευμένη λύση. Η τοποθέτηση περσίδων ή ρολλοκουρτίνων θα γίνει άμεσα και ο χώρος θα αποκτήσει την σκίαση που επιθυμείς.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Σάββας Πασκαλογουλάρης
4 Αξιολογήσεις
Όλα καλά!
Skiasis Center
3 Αξιολογήσεις
Εξαιρετική δουλειά!
Μιχάλης Παντελιδάκης
26 Αξιολογήσεις
Γρήγορος, οικονομικότατος και επαγγελματίας!
ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΟΣ
1 Αξιολόγηση
Πολύ συνεργάσιμος, πολύ εντάξει! Είναι η δεύτερη φορά που επιλέγω το site σας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Μπράβο σας!!
Ηλιοκάλυψη -
7 Αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση, άριστη δουλειά, τεράστια ποικιλία σε υφάσματα και καλή τιμή. Καλοί άνθρωποι, ευχαριστούμε πολύ!
Θανάσης Τσέκας
7 Αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Μόλις μετακόμισες σε νέο σπίτι; Πολύ καλά νέα! Σου ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε αυτό!
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση