8 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πέργκολα Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στις πέργκολες


Ηλιοκάλυψη - - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία Ηλιοκάλυψη, δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης. H ποικιλία στα υφάσματα, η άνεση που προσφέρουν οι μηχανισμοί - αυτοματισμοί καθώς και οι αμέτρητες ιδέες για την σκίαση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθιστούν την σκίαση για εσάς πολυτέλεια και για εμάς καθήκον.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Παπακώστας - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Χρήστος Παπακώστας και δραστηριοποιούμαι στα συστήματα σκίασης και στις πέργκολες. Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε περγκοσυστήματα για τις οικιακές αλλά και για τις επιχειρησιακές σας ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΟΣ - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Ηλίας Κόκος και δραστηριοποιούμαι στα συστήματα σκίασης.

Έχω πολύχρονη εμπειρία στον τομέα αυτό και είμαι σε θέση να αναλάβω μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Χτίζω σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου, προσφέροντας τους υψηλή ποιότητα εργασίας, άριστη τεχνογνωσία και προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχάλης Παντελιδάκης - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας,Τεντο-Στόρ, από το 1959, δραστηριοποιείται στην Αθήνα, στον χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης πέργκολας. Ιδιαίτερο αντικείμενο και εξειδίκευση της εταιρείας μας, είναι οι εργασίες που αφορούν τα είδη σκίασης γενικότερα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Skiasis Center - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας, Skiakis Center, δραστηριοποιείται σε όλα τα συστήματα σκίασης εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων όπως τέντα, πέργκολα, ομπρέλα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι τεχνικοί μας, είναι πάντα πολύ πρόθυμοι να σας προτείνουν ιδέες και λύσεις έτσι ώστε να διαμορφώσετε τον χώρο σας, σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο και στύλ. Στόχος της εταιρίας μας, είναι η συνέπεια η καλύτερη εξυπηρέτηση και η ποιότητα των υλικών σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές και ευκολίες πληρωμής. Σας παρέχουμε πάντα συμβουλές και πληροφορίες για την επιλογή, τη συντήρηση και τη προστασία της τέντας σας, αλλά και λύσεις σκίασης. Αγαπάμε τον ήλιο αλλά ταυτόχρονα ξέρουμε πως να προστατευτούμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεράσιμος Παυλίδης - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνουμε έργα κατασκευής πέργκολας με συνέπεια και πάντα με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την ποιότητα. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΝΕΛΑΣ - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Αθήνα Αττική 105 52

"Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον της πέργκολας και των συστημάτων σκίασης. Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις, επισκευέ και ειδικές κατασκευές. Σας εγγυόμαστε την ιδανική λύση για την σκίαση του χώρου σας, επιλέγοντας προϊόντα που θα βρείτε σε εμάς, μέσω των άριστων σε ποιότητα και αξιοπιστία, συνεργατών μας."

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Tedes.gr - - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Αθήνα Αττική 105 52

Έχοντας 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της σκίασης, σας εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, τοποθετώντας τα πιο σύγχρονα συστήματα και χρησιμοποιώντας τα ανθεκτικότερα υλικά. Έχουμε την καλύτερη λύση για την σκίαση του χώρου σας , και οτιδήποτε αφορά τις πέργκολές σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πέργκολες Αθήνα - 8 εξειδικευμένοι επαγγελματίες