14 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Θύμιος Κώτσιας - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αθήνα Αττική 105 52

Συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στο χώρο της κατασκευής και έχοντας τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό και τεχνική κατάρτιση, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για ξύλινα πατώματα και επενδύσεις πατωμάτων. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία υλικών που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κάθε πελάτη μας και να τους παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε συμφέρουσες προτάσεις για τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο τομέα των κατασκευών σε νέες ή παλιότερες κατοικίες, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών για πατώματα και δάπεδα. Είμαστε έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί και μπορούμε να εξασφαλίζουμε για εσάς το πάτωμα των ονείρων σας. Διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά που εγγυώνται όμορφα αισθητικά αποτελέσματα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ανταγωνιστικές τιμές και εγγυόμαστε μακροχρόνια αποτελέσματα. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να δώσουμε άμεσα τις λύσεις που αναζητάτε για τα πατώματα και τα δάπεδά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι ο Αθανάσιος Γαβριήλ ιδιοκτήτης της επιχείρησης “Ξύλινα Δάπεδα Α. Γαβριήλ” που ειδικεύεται στις Τοποθετήσεις Πατωμάτων και στα Παρκέ Διαρκείας. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Μπλίντου - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αθήνα Αττική 105 52

Έχω πολυετή πείρα στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, όπου αναλαμβάνω τρίψιμο και γυάλισμα για πατώματα και δάπεδα με μεγάλη υπευθυνότητα μεράκι και συνέπεια. Είμαι έμπειρος τεχνικός και μπορώ να αντιληφθώ άμεσα τις ανάγκες ενός χώρου και να προτείνω λειτουργικές και υψηλής ποιότητας λύσεις. Διαθέτω συνεπείς και αξιόπιστους συναδέλφους και μπορούμε να αναλάβουμε κάθε σας αίτημα και να παραδώσουμε τέλεια αποτελέσματα.Χάρη στη χρήση μόνο των καλύτερων πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, απολαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αθήνα Αττική 105 52

Με μια ομάδα έμπειρων τεχνικών με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια, καλύπτουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας για ανακαίνιση του χώρου σας, αναλαμβάνοντας να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας για τα πατώματα και τα δάπεδά σας. Είμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Α.TOP SERVICE - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αθήνα Αττική 105 52

Διαθέτουμε έμπειρα συνεργεία ικανά να να διαμορφώσουν το δάπεδο κάθε χώρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργατών μας και τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Δραστηριοποιούμαστε για πάνω από 10 έτη στον χώρο και διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε εργασία στο χώρο σας. Ο σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά τους πελάτες μας. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ευχαριστήσουν τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνα Καβέτσου - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αθήνα Αττική 105 52

Το εξειδικευμένο προσωπικό και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί με το πλήθος των έργων που έχουμε υλοποιήσει, μας καθιστά τους πλέον αρμόδιους να αναλάβουμε το έργο για το πάτωμά σας! Διαθέτουμε εξειδικευμένο τεχνολογικά εξοπλισμό ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχει αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Carpet House - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας CARPET HOUSE ιδρύθηκε το 1973 και ασχολείται με την τοποθέτηση πατωμάτων στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Με την πολυετή εμπειρία μας επάνω στις ανάγκες σας, είμαστε σε θέση να τις καλύψουμε όλες. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ελεγμένων και πιστοποιημένων, ειδικά για την προστασία και την υγιεινή των ανθρώπων και του περιβάλλοντος. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με άμεσες λύσεις υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χαράλαμπος Μπατσούλης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρησή μας με την πολυετή της εμπειρία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις εγγυημένης ποιότητας στα πατώματα και τα δάπεδά σας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα επώνυμων υλικών που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας και τους παρέχουν αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Επιδιώκουμε την ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να αναλάβουμε τις εργασίες σας και να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Decormarket Diakosmos - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας Decormarket Diakosmos δραστηριοποιείται στο κλάδο εισαγωγής και πώλησης πλαστικών, λαστιχένιων και ξύλινων δαπέδων, καθώς και διακοσμητικών υλικών, ενώ αναλαμβάνουμε και την επαγγελματική τοποθέτησή τους, στο χώρο σας. Τα τελευταία 40 χρόνια εισάγουμε από την Ευρώπη εξειδικευμένα δάπεδα και υλικά εσωτερικής κυρίως διακόσμησης, για επαγγελματικούς χώρους. Δίνουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Νικόλαος Παγουλάτος - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας, στελεχώνεται και από εξειδικευμένους επαγγελματίες, Πολιτικούς Μηχανικούς, τεχνίτες κτλ. εξασφαλίζοντας έτσι, ένα άριστο αποτέλεσμα από τους ειδικούς του χώρου στις εργασίες που αφορούν τα πατώματα και τα δάπεδά σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας στα δάπεδα και το πλούσιο πελατολόγιο μας όλα αυτά τα χρόνια εγγυώνται ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητος. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε τα καλύτερα με γνώμονα το συμφέρον σας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας ανά πάσα στιγμή με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεράσιμος Παυλίδης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρουμε στους πελάτες μας τεχνικές εργασίες ξύλινου δαπέδου και γενικότερα εργασίες που αφορούν τα πατώματα και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Η μεγάλη εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά που διαθέτουν μεγάλη αντοχή στον χρόνο και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά και υψηλής αισθητικής αποτελέσματα. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Παναγάκος - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αθήνα Αττική 105 52

Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών μας αναλαμβάνει μια γκάμα τεχνικών εργασιών για να καλύψουν την ανάγκη σας για υψηλών προδιαγραφών πατώματα και δάπεδα. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Σκοπός μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής αισθητικής. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κριαράς - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Παναγιώτης Κριαράς και παρέχω ολοκληρωμένες προτάσεις για την τοποθέτηση πατωμάτων και δαπέδων στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο άμεσα και υπεύθυνα. Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση και από το 1998 συνεχίζουμε την παράδοση προτείνοντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις. Με κίνητρο και οδηγό την αγάπη για τη δουλειά μας, δημιουργούμε για τον πελάτη, αποτελέσματα που θα τον αφήσουν απόλυτα ευχαριστημένο. Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και φροντίζουμε με διαρκή εκπαίδευση και σεμινάρια, να ενημερωνόμαστε για όλες τις τάσεις και τις εξελίξεις. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημά άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Αθήνα - 14 επαγγελματίες