3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Οπτικοακουστικά Συστήματα Αθήνα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Βασίλης Αποστολόπουλος - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση του οπτικοακουστικού συστήματος σας, στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω 40 χρόνια εμπειρίας στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και έχω τη δυνατότητα να σας καλύψω σε μία μεγάλη γκάμα εργασιών. Εξυπηρετώ άμεσα στην Αθήνα και με φιλικές τιμές. Οι άριστες τεχνικές γνώσεις που κατέχω, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μου, φέρνουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λάμπρος Λιότσος - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Αθήνα Αττική 105 52

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση οπτικοακουστικού συστήματος. Διατηρώ τη δική μου επιχείρηση από το 2008 και δραστηριοποιούμαι στην Αθήνα, σε παντός είδους ηλεκτρολογικές εργασίες. Οι έμπειροι συνεργάτες μου αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας κάθε εργασία, με συνέπεια απέναντι στους συμφωνημένους χρόνους και σεβασμό προς τον πελάτη. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να αναλάβουμε την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Κεφαλάς - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρω υπηρεσίες εγκατάστασης και ρύθμισης οπτικοακουστικών συστημάτων. Η εμπειρία μου στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων μετράει πολλά χρόνια, έχοντας καταφέρει να ολοκληρώσω μία μεγάλη γκάμα διαφορετικών εργασιών, τόσο σε οικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Επιλέγω και χρησιμοποιώ υλικά υψηλής ποιότητας και παρακολουθώ στενά τις ανάγκες των πελατών μου. Με χαρακτηρίζει η επιμονή για την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Οπτικοακουστικά Συστήματα Αθήνα