18 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΤΑΛΙΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και εδώ και εξήντα χρόνια, αναλαμβάνω μετακομίσεις και μεταφορές με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, έχοντας πάντα ως γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, ενώ μπορώ να υλοποιήσω και διεθνείς μεταφορές. Αναλαμβάνω όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται για την μεταφορά των πραγμάτων σας με συνέπεια και ασφάλεια από την στιγμή παραλαβής έως την στιγμή της παράδοσης.Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η αμεσότητα, η συνέπεια, η προσοχή και η ασφάλεια. Σκοπός μου είναι να αναπτύξω σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και μακροχρόνιας συνεργασίας. Επιλέξτε με για εργασίες ανώτερης ποιότητας και ασφάλειας, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν, θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Μπούρας - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει διεθνείς μεταφορές, ικανοποιώντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού μας πελάτη. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών από το 1996 και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε και να αναλάβουμε και την δική σας εργασία. Χαρακτηριζόμαστε από οργάνωση και αξιοπιστία, ενώ λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Μπούρας - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο αναλαμβάνει την μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών από το 1996 και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε και να σας επιλύσουμε άμεσα και οικονομικά και το δικό σας πρόβλημα. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς αποτελεί το χαμόγελο ικανοποίησης του πελάτη μας. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Μπούρας - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει μετακομίσεις εντός του νομού Αττικής, με επαγγελματισμό και μεγάλη επιτυχία. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών από το 1996 και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας.Συνεργαζόμαστε με γερανοφόρα οχήματα για την υλοποίηση κάθε είδους ανύψωσης, όσο δύσκολη και εάν είναι. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε και να αναλάβουμε και την δική σας εργασία. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς αποτελεί το χαμόγελο ικανοποίησης του πελάτη! Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Βασιλάκης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μου αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη υπηρεσία διεθνών μεταφορών, ικανοποιώντας έτσι και αυτήν σας την ανάγκη. Με έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες, καθώς και με άρτιο εξοπλισμό, αναλαμβάνω κάθε είδους μεταφορά. Για πραγματικά εγγυημένη και ποιοτική διεξαγωγή των μεταφορών ή μετακομίσεών σας σε πραγματικά οικονομικές τιμές, αφεθείτε στα χέρια μας! Έχουμε το καλύτερο πακέτο για την διεθνή μεταφορά, που θέλετε να εκτελέσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Βασιλάκης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι έμπειρος και άρτια καταρτισμένος επαγγελματίας και προσφέρω λειτουργικές και άμεσες λύσεις για την μετακόμιση σας, εντός του νομού Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε από το 2003 στον κλάδο των μεταφορών και διαθέτουμε έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες, καθώς και άρτιο εξοπλισμό. Αναλαμβάνω μετακομίσεις οικοσκευών όπως και επαγγελματικών χώρων, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα εύθραυστα και τα πολύτιμα αντικείμενα σας και εξίσου συνεπείς με τον χώρο, τον χρόνο και το κόστος που έχουν συμφωνηθεί. Προτιμήστε μας για εργασίες, εγγυημένης ποιότητας σε συμφέρουσες τιμές και ενταχθείτε και εσείς στο απόλυτα ικανοποιημένο μας πελατολόγιο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευστάθιος Αλεξόπουλος - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, υποσχόμενοι πως θα φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΙΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ & ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Γ.ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας από το 1967 ειδικεύεται σχεδόν αποκλειστικά στη μεταφορά του πιάνου και γενικότερα των μουσικών οργάνων από και προς Αττική. Η εταιρεία μας διαθέτει μόνιμο, έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ενώ έχει άριστο εξοπλισμό για την δυνατόν καλύτερη προστασία των οργάνων κατά τη μεταφορά τους. Τα ιδιόκτητα φορτηγά μας είναι κλειστού τύπου, για λόγους ασφαλείας και για μέγιστη προστασία από τυχόν καιρικά φαινόμενα. Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας καθιστούν την κατάλληλη λύση στην μετακόμισή σας. Επιλέξτε μας και λάβετε εργασίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και διακρίνονται από επαγγελματισμό, ασφάλεια και αξιοπιστία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Ιωάννου - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αθήνα Αττική 105 52

Η μεταφορική “Ιωάννου”, προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για τις επαγγελματικές μεταφορές των εμπορευμάτων σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έμπειρο προσωπικό που θα βρεθεί κοντά σας και θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία. Φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα αντικείμενα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς και διαθέτουμε ανυψωτικό μηχάνημα, προκειμένου να απλουστεύσουμε τη διαδικασία, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια της μεταφοράς. Κύριο μέλημά μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή των πελατών μας, μέσα από την άμεση εξυπηρέτηση, τη τήρηση των προσυμφωνηθέντων και την επαγγελματική μεταφορά, που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Ιωάννου - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο τομέα των μεταφορών- μετακομίσεων εντός νομού Αττικής. Με πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο κλάδο αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών με απώτερο σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Διαθέτουμε ανυψωτικό μηχάνημα έτσι ώστε να σας διευκολύνουμε σε κάθε σας εργασία. Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται κοντά σας και ξέρει πολύ καλά να εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη κάλυψη των αναγκών του μέσα από μια επαγγελματική και ασφαλή μετακόμιση που ξεπερνάει τις προσδοκίες του, σε προσιτές τιμές!


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θανάσης Μπουζέτος - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αθήνα Αττική 105 52

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές που έχετε προγραμματίσει. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θανάσης Μπουζέτος - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αθήνα Αττική 105 52

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο των μετακομίσεων εντός του νομού Αττικής. Έχοντας πολυετή εμπειρία, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου, μετακομίσεις για τις οικιακές, αλλά και επιχειρησιακές σας ανάγκες.Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των αντικειμένων.Οι τιμές μας είναι πολύ φιλικές και προσαρμόζονται σύμφωνα με το μέγεθος της εργασίας. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σύμφωνα με τα προσυμφωνηθέντα, με αποτέλεσμα οι πελάτες μας να είναι πάντα ικανοποιημένοι, από την παρεχόμενη υπηρεσία μας. Είμαστε στη διάθεση σας, να αναλάβουμε κάθε μεταφορά - μετακόμιση για εσάς, υπεύθυνα και οικονομικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΓΙΔΑΣ EXPRESS Ε.Π.Ε. - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να ανταποκριθεί στο αίτημά σας για άμεση και ασφαλή λύση στις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας. Αναλαμβάνουμε άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα τις μετακομίσεις εντός νομού Αττικής και σεβόμαστε τις ανάγκες και τα προσωπικά σας αντικείμενα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των αντικειμένων σας. Τα μηχανήματα μας είναι σύγχρονα και μπορούν να πραγματοποιήσουν όποια εργασία μας αναθέσετε. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και παρέχω υπηρεσίες για τη μεταφορά των εμπορευμάτων της επιχείρησης σας. Από μεταφορές οικοσκευών μέχρι διανομές εμπορευμάτων σε εταιρείες ή πρακτορεία μεταφορών, βρίσκομαι κοντά σας για να αναλάβω εργασίες σε όλη την Ελλάδα, με έδρα την Αθήνα. Διαθέτω έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και σύγχρονο εξοπλισμό, στοιχεία που με καθιστούν την κατάλληλη λύση στην μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, αλλά και από το σεβασμό απέναντι στα αντικείμενα του πελάτη μου. Επιλέξτε με για να λάβετε εργασίες ανώτερης ποιότητας, ασφαλή και γρήγορη μεταφορά, σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΠΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις μεταφορές σας εντός του νομού Αττικής. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια, υπευθυνότητα και προσοχή. Αναλαμβάνουμε και την ασφαλή και επαγγελματική τους τοποθέτηση, στον νέο σας χώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα, καθημερινά και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση ανταπόκριση, το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, και υποσχόμαστε ότι κάθε αντικείμενο θα φτάσει στον προορισμό του! Προτιμήστε μας για εργασία μετακόμισης, αντάξια των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία αναλαμβάνει καθημερινά να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας για μεταφορές και μετακομίσεις σας εντός του νομού Αττικής,άμεσα και αποτελεσματικά. Δίνουμε ολοκληρωμένες με ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των αντικειμένων που μεταφέρουμε από την στιγμή παραλαβής έως την στιγμή παράδοσης. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την υπηρεσία ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε.Συνδυάζουμε συνέπεια και οργάνωση με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΗΣ ΣΑΜΙΟΓΛΟΥ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι έμπειρος και καταξιωμένος επαγγελματίας και προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το πρόβλημα που σας απασχολεί με τις μετακομίσεις και μεταφορές σας, εντός του νομού Αττικής. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, η προσοχή στην λεπτομέρεια και ο σεβασμός απέναντι στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη! Σέβομαι τον χρόνο σας και προσέχω ιδιαίτερα τα αντικείμενα σας, κατά την διάρκεια της μετακόμισης σας. Διαθέτω οργάνωση, αξιοπιστία και ολοκληρώνω όποια εργασία μου αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, άμεσα και οικονομικά. Επιλέξτε με γιατί είμαι η κατάλληλη λύση στην μετακόμιση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΗΣ ΣΑΜΙΟΓΛΟΥ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω να δώσω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις στις μετακομίσεις σας εντός του νομού Αττικής, καθημερινά, άμεσα και με υπευθυνότητα. Δίνω άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα με βάση τις ανάγκες του πελάτη και με σεβασμό στις επιθυμίες του. Συνδυάζω σεβασμό και προσοχή στα προσωπικά αντικείμενα του πελάτη, με εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Όλα τα παραπάνω στοιχεία με καθιστούν την κατάλληλη λύση για το πρόβλημά σας. Βρίσκομαι στην διάθεσή του να ανταποκριθώ στο αίτημά σας οποιαδήποτε στιγμή! Επιλέξτε με και λάβετε επαγγελματικές και ποιοτικές εργασίες μετακόμισης, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ