3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μεταφράσεις Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά για επαγγελματικές μεταφράσεις από τους ειδικούς


"Μεταφραστική" Αθηναϊκό κέντρο μεταφράσεων - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, Μεταφραστική, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τα προβλήματα μεταφράσεων που αντιμετωπίζεται. Δραστηριοποιούμαστε στον εν λόγω χώρο από το 1995 και προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Από επίσημες, γραπτές, μεταφράσεις κειμένων μέχρι διερμηνείες, με την μακρόχρονη εμπειρία μας, θα βρεθούμε κοντά σας για να σας εξυπηρετήσουμε λειτουργικά και αποτελεσματικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Κορφιάτης - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρω υπηρεσίες μετάφρασης επίσημων κειμένων, νομικών και δικαστικών. Είμαι δικηγόρος και έχω πάθος με τη δουλειά μου, με κύριο χαρακτηριστικό την επιμονή μου για τη διασφάλιση του καλύτερου αποτελέσματος. Διακρίνομαι για την υποστήριξη που παρέχω αλλά και από τις εξειδικευμένες γνώσεις μου. Εξυπηρετώ άμεσα και θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άννα Μοσχοβάκη - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω τις μεταφράσεις κειμένων που επιθυμείτε σε 12 διαφορετικές γλώσσες. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των μεταφράσεων και των δακτυλογραφήσεων για 21 συνεχόμενα χρόνια. Με την πολυετή εμπειρία μου, είμαι σε θέση να ανταποκρίνομαι άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε έργο και να το ολοκληρώνω άρτια από κάθε άποψη. Στόχος μου είναι να παρέχω υψηλότερο από το αναμενόμενο αποτέλεσμα, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του πελάτη μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μεταφράσεις Αθήνα - 3 μεταφραστές