15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κλειδαράδες & Κλειδαράς Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από τους επαγγελματίες Κλειδαράδες, με τους οποίους συνεργαζόμαστε

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι επαγγελματίες μας είναι διαθέσιμοι


Οδυσσέας Κουνής - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω να φέρω ποιοτικά αποτελέσματα στο πρόβλημα της τοποθέτησης κλειδαριάς ασφαλείας και την παραγωγή ανάλογου κλειδιού. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους, αναλαμβάνουμε παντός τύπου άνοιγμα κλειδαριών από πόρτες σπιτιών, αυτοκινήτων έως και κλειδαριών ασφαλείας παντός τύπου. Προσφέρουμε 24ωρη άμεση εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας. Με την 24ωρη λειτουργία μας, σας διαβεβαιώνουμε πως ήμαστε δίπλα σας, να επισκευάσουμε το πρόβλημα σας, μόλις εσείς μας το ζητήσετε. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και οικονομικά. Η δική σας εξυπηρέτηση, είναι η δική μας προτεραιότητα! Επιλέξτε μας για άμεσες και αποτελεσματικές εργασίες, αντάξιες των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κλειδοτεχνική ΑΦΟΙ ΤΑΜΠΑΞΗ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες αλλαγής κλειδαριάς και κατασκευής κλειδιών ασφαλείας. Από το 1963 δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της κλειθροποιίας, διαθέτοντας ταχύτητα, απόλυτη εχεμύθεια, αναβαθμισμένη τεχνογνωσία, υπευθυνότητα και κατανόηση στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Μπορούμε να αναλαμβάνουμε μαζί με τους συνεργάτες μας μια μεγάλη γκάμα σχετικών εργασιών, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος των αναγκών σας. Η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια προς τους πελάτες μας, η υπευθυνότητα αλλά και οι προσιτές τιμές που έχουμε, μας έχουν διατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια πρώτους στις προτιμήσεις των πελατών. Είμαστε στη διάθεση σας, 24ώρες το 24ωρο για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από τις ποιοτικές μας εργασίες, που συνδυάζονται πάντα με φιλικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Κυβετός - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Αθήνα Αττική 105 52

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την αλλαγή της κλειδαριάς για τις πόρτες του χώρου σας. Η οικογενειακή μας επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της κλειθροποιίας για 40 συνεχόμενα χρόνια και παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Έχει κερδίσει σε όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη και έχει πετύχει τη διατήρηση πιστών πελατών καθώς οι πελάτες μας, μας έχουν συνδέσει με τη συνέπεια, τη γνώση, την εμπειρία, την αξιοπιστία και παράγουμε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα με τις καλύτερες δυνατές τιμές. Το πολύ έμπειρο προσωπικό μας, βρίσκεται κοντά σας για να σας προτείνει αλλά και να ολοκληρώσει κάθε είδους σχετική εργασία που επιθυμείτε. Επιλέξτε μας, για να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο ασφαλή για εσάς επιλογή. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STAR DOOR - BLOKAPORT - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Αθήνα Αττική 105 52

Έχουμε πολυετή πορεία στον κλάδο την κλειθαροποιάς και ολοκληρώνουμε όποια σχετική εργασία, μας αναθέστε. Διαθέτουμε τα κατάλληλα εργαλεία και όλες μας οι εργασίες εκτελούνται άμεσα και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά η οργάνωση ο σεβασμός στις ανάγκες σας, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας. Η ομάδα μας αποτελείται από άψογα εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας, σας προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις! Είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΑΚΑΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μας εξειδικεύεται στα κλειδιά και κλειδαριές. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία στην ασφάλεια οικιακών και επαγγελματικών χώρων παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, που ανταποκρίνονται σε κάθε είδους ανάγκη. Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας, θωρακισμένη πόρτα, γκαραζόπορτα, χρηματοκιβώτιο κ.τ.λ., η εταιρεία μας θα διασφαλίσει την απόλυτη προφύλαξη των χώρων σας, χάρη στον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει. Προϊόντα υψηλής αισθητικής, εγκεκριμένων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που εντάσσονται ομαλά σε κάθε περιβάλλον και εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια. Επιπλέον, το αξιόπιστο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και τις φιλικές - ανταγωνιστικές τιμές μας, αποτελούν τους βασικούς άξονες της ποιοτικής, συνεχώς αναβαθμιζόμενης, εξυπηρέτησης των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΠΟΥΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των κλειδαριών και ρολών από το 1997. Έχοντας την εμπειρία τόσων χρόνων, η επιχείρηση μας εξυπηρετεί άμεσα τον πελάτη, με σεβασμό και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διακρινόμαστε από αμεσότητα, οργάνωση, επαγγελματισμό, αξιοπιστία και εχεμύθεια, ενώ αναλαμβάνουμε όποια εργασία μας αναθέστε, ανεξαρτήτως δυσκολίας. Αναλαμβάνουμε αλλαγές κλειδιών και κλειδαριών ασφαλείας, κλειδιά immobilizer, κλειδιά σε πόρτες ασφαλείας, κλειδιά αυτοκινήτων και κλειδαριές omega. Εξυπηρετούμε, άμεσα, όλο το 24ωρο και σε έκτακτες ανάγκες. Προτιμήστε μας για ολοκληρωμένες και επαγγελματικές εργασίες, ανώτερης ποιότητας και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσιος Κανελλόπουλος - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαστε έμπειροι κλειδαράδες, μέλη του Σ.Α.Ε.Κ, με πολυετή πορεία και μπορείτε να εμπιστευθείτε σ' εμάς την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Τα εργαλεία και η εμπειρία μας, μας επιτρέπουν να παρέχουμε ευέλικτες υπηρεσίες εγκαίρως. Ελάτε σε μας, για να βρείτε λύσεις για την αλλαγή ή την ενίσχυση των υπαρχουσών κλειδαριών και των κυλίνδρων, την αλλαγή κλειδαριάς όταν χάσετε τα κλειδιά σας, αντικλείδια, εγκατάσταση και ενεργοποίηση συστημάτων συναγερμού, εγκατάσταση πορτών και πυλών και κάθε άλλη υπηρεσία που θα χρειαζόσασταν, για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια του σπιτιού ή του γραφείου σας Η πολύχρονη εμπειρία μας σε αυτόν τον τομέα εγγυάται, επίσης, την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Στη διάθεσή σας είναι πάντα το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό μας για να σας παρέχει εξατομικευμένες λύσεις και συμβουλές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επαγγελματική ολοκλήρωση όλων των εργασιών, που σχετίζονται με τα κλειδιά και τις κλειδαρίες του χώρου σας. Είμαστε Μέλος της Ομοσπονδίας Κλειθροποιών Ευρώπης (ELF) & Μέλος αναγνωρισμένων κλειθροποιών Αττικής (ΣΑΕΚ), κατασκευάζει & επισκευάζει Κλειδιά και Κλειδαριές όλων των τύπων, οικιών, αυτοκινήτων & immobilizer system. Σε εμάς θα βρείτε ειδικές κλειδαριές υπερασφάλειας (9-6 σημείων), κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος, σούστες θυρών, Master για κλειδαριές ξενοδοχείων. Η ομάδα μας αποτελείται από άψογα εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας, σας προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις, που σας ταιριάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΛΕΙΔΑΡΑ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Αθήνα Αττική 105 52

Στην εταιρεία μας παρέχονται κλειδαροτεχνικές υπηρεσίες (αλλαγές κλειδιών και κλειδαριών, τοποθετήσεις ασφαλών κλειδαριών, αντι-διαρρηκτική προστασία, ανοίγματα οικιών, αυτοκινήτων, κατασκευή κλειδιών οικιών και αυτοκινήτων). Εξυπηρετούμε όλη την Αττική και διακρινόμαστε από τις ασφαλής και εξατομικευμένες λύσεις που προσφέρουμε. Η υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση του τεχνικού προσωπικού της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με τον αρχικό τεχνικό εξοπλισμό, εγγυώνται την άριστη εκτέλεση των εργασιών. Η επιχείρηση παρέχει 24ωρη υποστήριξη σε όλο το νομό Αττικής και ανταποκρίνεται έγκαιρα και με απόλυτη συνέπεια στις καθημερινές απαιτήσεις των πελατών της. Διατηρεί ένα ευρύ πελατολόγιο, που περιλαμβάνει πολυκαταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, υπουργεία, κατασκευαστικές εταιρείες και πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις. Αποτελούμε μια εκσυγχρονισμένη επιχείρηση στον κλάδο μας, καλύπτοντας και τις πιο υψηλές απαιτήσεις των πελατών της. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλίζουν το πλέον αξιόπιστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Αθήνα Αττική 105 52

Στην εταιρεία μας με αντικείμενο δραστηριότητας τα κλειδιά και κλειδαριές, λειτουργούμε 24 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας ή των προϊόντων μας. Αναλαμβάνουμε ανοίγματα οικιών - αυτοκινήτων, καταστημάτων, πόρτες ασφαλείας, κλειδαριές ασφαλείας, σούστες και ηλεκτρικά κυπριά, θωρακισμένες πόρτες, αλλαγές κάθε τύπου κλειδαριών - συνδυασμών, λουκέτα, χρηματοκιβώτια, κοντρόλ για γκαραζόπορτες και πολλά άλλα. Απόδειξη της ποιοτικής και επαγγελματικής μας εργασίας, το πιστό και ικανοποιημένο μας πελατολόγιο, που μας επιλέγει κάθε φορά, για όποια σχετική εργασία, θέλει να ολοκληρώσει. Επιλέγοντας μας σας προσφέρουμε λύσεις που συμφωνούν με τις ανάγκες του χώρου σας και τις προτιμήσεις σας, αλλά και αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας! Πρωταρχικός μας στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας προσδοκία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΛΑΜΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο των κλειδιών και κλειδαριών από το 1957. Με γνώμονα την εμπειρία και τις γνώσεις μας, έχουμε καταφέρει να δίνουμε άμεση λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με την ασφάλεια του σπιτιού σας που αφορά απλές ή θωρακισμένες πόρτες. Αντικαθιστούμε άμεσα όλες τις παλιές κλειδαριές με νέες υψίστης ασφαλείας. Ανοίγουμε όλων των ειδών τις πόρτες αλλά και τα αυτοκίνητα και επισκευάζουμε κλειδαριές θυρών και αυτοκινήτων. Διαθέτοντας αυτόματα μηχανήματα κοπής κλειδιών και χρησιμοποιώντας original κλειδιά, φροντίζουμε η αντιγραφή των κλειδιών σας να είναι πάντα σωστή. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δώσει ιδιαίτερο βάρος στο χώρο του αυτοκινήτου immobillizer, ώστε να σας προσφέρουμε γρήγορη και άμεση αντιγραφή κλειδιών ακόμα και στις περιπτώσεις που έχουν χαθεί, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΕΤΑΞΑ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μα ςδραστηριοποιείται στα κλειδιά και κλειδαριές στην Αθήνα. Ιδρύθηκε το 1982 από τον Ιωάννη Ψηλό και συνεχίζει τη δραστηριότητά της η τρίτη γενιά, με την κα Μεταξά Βασιλική. Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική ολοκλήρωση όποιας εργασίας μας αναθέστε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και εξασφαλίζουμε την ποιότητα της εργασίας μας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του. Προτιμήστε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, που διακρίνονται από ασφάλεια! Οι διαρκώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες μας, η κατανόηση των αναγκών σας και η άψογη εξυπηρέτηση θα είναι πάντα στόχος μας για δημιουργικές συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KEY SHOP - ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται από το 1958 στα Κλειδιά και Κλειδαριές και γενικότερα σε ό,τι αφορά την προστασία κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, που επεκτάθηκε και σε δεύτερο κατάστημα. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση κλειδαριών ασφαλείας με νέου απαραβίαστου τύπου σε θωρακισμένες πόρτες, επισκευές κλειδαριών παλαιού τύπου καθώς και άνοιγμα αυτών, την αντικατάσταση σε σούστες - κυπριά θυρών, καθώς επίσης την πιστή αντιγραφή κλειδιών (απλά και με immobilizer) και τηλεκοντρόλ. Τέλος, τοποθετούμε θωρακισμένες πόρτες, συστήματα συναγερμού και ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου εισόδου. Λειτουργούμε πάντα άμεσα και εντός χρονοδιαγράμματος, ενώ παράλληλα σεβόμαστε τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις του χώρου σας. Εξυπηρετούμε επί 24ώρου βάσεως στις περισσότερες περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής, έχοντας τόσα χρόνια απόλυτη προτεραιότητα το σεβασμό στον πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΤΤΙΚΑ - ΜΠΙΚΟΥΛΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Αθήνα Αττική 105 52

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε προϊόντα, όπως Κλειδιά και Κλειδαριές, υψηλής ποιότητας και αναγνωρισμένης φήμης, που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών μας. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία και υπευθυνότητα και όλες μας οι εργασίες ολοκληρώνονται εντός χρονοδιαγράμματος. Αναλαμβάνουμε όποια εργασία μας ανατεθεί, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και καλύπτουμε τις προσωπικές και εταιρικές σας ανάγκες με τον ίδιο επαγγελματισμό! Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας βρίσκεται η ικανοποίησή των πελατών μας και κύριο μέλημά μας είναι η παροχή υπηρεσιών, που είναι αντάξιες των προσδοκιών σας. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από τις από τις ποιοτικές εργασίες μας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΕΤΤΑΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στα Κλειδιά και Κλειδαριές εδώ και 15 χρόνια. Έχοντας τη γνώση και την εμπειρία αυτών των χρόνων, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, όλο το 24ωρο και με αποτελέσματα επαγγελματικά και ποιοτικά, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε έμπειρο, εξειδικευμένο, άρτια εκπαιδευμένο, αλλά και ευγενικό προσωπικό, έτοιμο να δώσει άμεση και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Αναλαμβάνουμε ανοίγματα θυρών, αυτοκινήτων, αντιγραφή κλειδιών, επισκευές και αντικατάσταση ρολών, μετατροπές, συρόμενα, αλλαγή σε ράουλα, αναβαθμίσεις θωρακισμένων πορτών με μικρά κλειδιά. Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κλειδαράς - Κλειδαράδες Αθήνα - 15 top επαγγελματίες