20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία e-shop Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για κατασκευή e-shop


Οδυσσέας Καρύπης - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Μέσα από το Ftiaksesite.gr σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε οικονομικά και γρήγορα ένα e-shop για να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας μέσω της δύναμης του διαδικτύου. Μέσα από το ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών που διαθέτουμε μπορείτε εύκολα να προωθήσετε το e-shop σας στα social media και να αποκτήσετε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό από πελάτες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρίας μας ειδικεύεται στην κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων,e-shop και custom λογισμικού.Σε κάθε μας project αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη και την εκπαίδευση των χρηστών.Επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες διαδικτυακού marketing και S.E.O.-βελτιστοποίησης ιστοσελίδων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ESOLUTION IKE - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας, eSolution αποτελεί μια από τις καλύτερες ελληνικές Web Agency εταιρείες, η οποία βοηθάει τα νέα brands να εξελιχθούν χρησιμοποιώντας νέες και καινοτόμες προσεγγίσεις marketing. Οι γνώσεις μας στη διαφήμιση, τα media και την ανάπτυξη δημιουργικού περιεχομένου, σε συνδυασμό με τι εξειδικευμένες γνώσεις μας στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αυξάνουν την επιχειρηματική δραστηριότητα των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξανδρος Κεραμίδας - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

"Είμαι ο Αλέξανδρος Κεραμίδας, και ειδικεύμαι σε υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις απαιτήσεις προώθησης και μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας ή το προσωπικό σας έργο. Πλήρως καταρτισμένος στον κλάδο, πτυχιούχος τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών αλλά και Διοίκησης Επιχειρήσεων, με πάθος και με συνεχή επιμόρφωση στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, εστιάζω το έργο μου κατανοώντας τις ανάγκες, δίνοντας μορφή στις απαιτήσεις και εκπληρώνοντας τους στόχους του πελάτη, ακολουθώντας μια πελατοκεντρική προσέγγιση. "

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Web Expert - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία Web Expert ειδικεύεται δημιουργία στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop (ηλεκτρονικών καταστημάτων). Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή της ιστοσελίδας της επιχείρησης σας, από τη μελέτη και το σχεδιασμό μέχρι την συντήρηση και επίβλεψη της. Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε προβάλουν το κύρος και τη δυναμικότητα της επιχείρησης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Παπαναστασίου - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Οι Υπηρεσίες μου περιλαμβάνουν: Σχεδιασμό, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων και eshop, διαδικτυακό marketing, έντυπη διαφήμιση και όλα αυτά με σκοπό τη καλύτερη εικόνας της δικής σας επιχείρησης! Δεν δημιουργ;ώ απλά eshop με δυνατότητα πώλησης, δημιουργώ πολλαπλασιαστές πωλήσεων!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευγενία Λόλα - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Με την εμπειρία και το συνδυασμό των εξειδικευμένων γνώσεών μου μπορώ να διαχειριστώ και να προσφέρω στην επιχείρησή σας: Σχεδιασμό & Κατασκευή Ιστοσελίδων και E-Shop (Web UI Design, Wordpress, Joomla, Woocommerce, CS Cart, HTML 5, CSS).

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάνος Αρκομάνης - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Υπηρεσίες και ευέλικτα σχεδιαστικά πακέτα καλύπτουν τις απαιτήσεις της νέας εποχής σε ότι αφορά την κατασκευή ιστοσελίδων & eshop και τον σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας και σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες ανάπτυξης που παρέχει, παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό, ανθρωποκεντρικό, τελικό προϊόν. Διπλή εγγύηση ικανοποίησης και πλήρους επιστροφής χρημάτων χωρίς καμία δέσμευση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Μυγδάνης - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

H εταιρεία μας έχει υλοποιήσει αρκετά έργα κατασκευής websites, eshop, n, Mobile Apps, Microsites, Interactive Games και Facebook applications για λογαριασμό εθνικών και πολυεθνικών πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αποστολή μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και μεθόδους σχεδιασμού και δημιουργίας eshop για την σωστή προβολή των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάνος Μούστρης - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Εργάζομαι στο χώρο του διαδικτύου και των ηλεκτρονικών - διαδικτυακών υπηρεσιών από τα πρώτα χρόνια εμφάνισης του διαδικτύου στη χώρα μας. Έχω συμμετάσχει σε πολλά έργα ατομικά & ομαδικά αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία. Δημιουργώ eshops με εντυπωσιακό σχεδιασμό, εύκολη πλοήγηση και χρηστικότητα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Τσαφάρογλου - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Χρήστος Τσαφάρογλου, και δραστηριοποιούμαι στις διαδικτυακές υπηρεσίες. Μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη γκάμα διαδικτυακών εργασιών για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες. Είμαστε στη διάθεση σας, για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την υποστήριξη από την έμπειρη ομάδα μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θανάσης Ζωγράφος - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Η Ultraweb4u είναι μια δυναμική εταιρεία που παρέχει την καλύτερη λύση σε όσους θέλουν να αναδείξουν και να διευρύνουν τις δυνατότητες της επιχείρησης τους στο διαδίκτυο είτε με ένα απλό εταιρικό website είτε με μία σύνθετη εφαρμογή e-commerce, προσαρμοσμένη πάντα στις ανάγκες του πελάτη. "

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΜΟΜΤΣΙΑΣ - Τεχνικό Γραφείο Μόμτσιας & Συνεργάτες - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι ο Αστέριος Μομτσιάς, εκπρόσωπος της WebSiteCreation που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων & eshop. Η WebSiteCreation σας υπόσχεται την πιο εύχρηστη, λειτουργική και εντυπωσιακή εταιρική παρουσία στο διαδίκτυο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Alfa host - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Από το 2013 που ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μετρώντας ήδη στο portfolio μας περισσότερα από 20 ολοκληρωμένα πρότζεκτ. Μία από τις εταιρείες που μας εμπιστεύτηκε την κατασκευή του E-shop της είναι η Comfort Shoes, ηγέτιδα δύναμη στις online αγορές ανατομικών παπουτσιών στην Ελλάδα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς ένα eshop με κατηγορίες / υποκατηγορίες προϊόντων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Web terior - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Webterior.gr Στην Webterior μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Nα δημιουργήσουμε το site και το Ηλεκτρονικό Κατάστημα των ονείρων σας, την εφαρμογή iOS και Android που πάντα θέλατε για το blog και το site σας, και να σας κάνουμε γνωστούς σε εκατομμύρια χρήστες μέσα από τις υπηρεσίες διαφήμισης SEO, AdWords αλλά και μέσα απο τα Social Networks.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Dizzy Panda - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Δε θέλουμε θεωρίες, δε μας αρέσουν τα στημένα eshops στα οποία δεν υπάρχει κανένα concept, λατρεύουμε τις σωστά δομημένες επιχειρήσεις που σε όποια μεταβολή της αγοράς παραμένουν σταθερές & στη διάρκεια του χρόνου εξελίσσονται. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Marcello Bensaia - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Ως επαγγελματίας του χώρου για πάνω από 15 χρόνια, έχω εργαστεί και συνεργαστεί με μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις. Στη marcello-net έχουμε διαχειριστεί, αναπτύξει και υλοποιήσει πάνω από 100 έργα, αποκτώντας ικανοποιημένους πελάτες. Παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαδικτυακής παρουσίας, με συνέπεια, αξιοπιστία και εντιμότητα. Ειδικότερα, ειδικεύομαι στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και e-shops (υλοποιούμε και το design).

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Fotis Routsis - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Φώτης Ρούτσης, και δραστηριοποιούμαι στις διαδικτυακές υπηρεσίες. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα της κατασκευής eshop είμαι σε θέση να δημιουργήσω για την επιχείρησή σας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα σας χαρίσει σίγουρη επιτυχία στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Owlvision .gr - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

"Ο κύριος τομέας μου είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ιστότοπων με την χρήση εργαλείων και εφαρμογών με σκοπό την χρηστικότητα και την ασφάλεια. Είτε πρόκειται για μια βασική προσωπική ιστοσελίδα είτε για μια διαδικτυακή εφαρμογή, ανάλογα τις ανάγκες και το κόστος που εσείς ορίζετε. Οι γνώσεις μου πάνω σε γλώσσες προγραμματισμού περιλαμβάνουν την Html5, Css3 , Javascript (Jquery , Bootstrap), Ajax,PHP ,mySQL αλλά επίσης και γραφιστικά εργαλεία της Adobe. Χρησιμοποιώ επίσης τα CMS - Wordpress,Joomla,Prestashop,Magento."

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Webdesign 365 - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας εκτείνεται από την κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων (Websites & Portals) και ηλεκτρονικών καταστημάτων (E-shops), έως και την ανάπτυξη εξειδικευμένων Mobile Εφαρμογών και συστημάτων διαχείρησης περιεχομένου (Content Management Systems). Παράλληλα προσφέρουμε υπηρεσίες Brand Design και Δημιουργίας Περιεχομένου, ενώ αναλαμβάνουμε και την Προώθηση και Διαφήμισή των Ιστοσελίδων μέσω διαδικτύου (Search Engine Optimization, Google Adwords, Email Marketing, Social media marketing, facebook ads),

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κατασκευή e-shop Αθήνα - 20 επαγγελματίες