14 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης


Νίκος Κάζαγλης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Νίκος Κάζαγλης και δίνω λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ηλεκτρονικών επιδιορθώσεων και διαθέτω δίκτυο έμπειρων συνεργατών και καταξιωμένων επαγγελματιών. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ είναι εγγυημένης ποιότητας και προέρχονται από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου. Οι έμπειροι συνεργάτες μου βρίσκονται καθημερινά έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και μαζί να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων που θα σας επιστρέψουμε. Μερικά από τα χαρακτηριστικά μας είναι η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αβέρκιος Κατσίπης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μου, προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης της τηλεόρασης σας με ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Παρακολουθούμε σεμινάρια για να ενημερωνόμαστε για τις νέες τεχνικές και μεθόδους στον τομέα μας. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας άριστης ποιότητας ανταλλακτικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ο εξοπλισμός μας μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με άμεση εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Σαμαρτζής - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία Computer Net Solutions προσφέρει λύσεις στην εγκατάσταση και την επισκευή της τηλεόρασης σας. Βρισκόμαστε στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών από το 2005 και έχουμε ως βασική αρχή την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Η πολυετή πείρα μας και η άρτια τεχνογνωσία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Προσαρμόζουμε, με την πολυετή εμπειρία μας, τις παροχές μας στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη και αυτό είναι που μας κάνει να διαφοροποιούμαστε. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Χατζηκωνσταντίνου - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αθήνα Αττική 105 52

Στην JagaRepair παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασης σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών για περίπου 7 χρόνια. Η διάγνωση και η εκτίμηση των βλαβών γίνεται άμεσα, προσπαθώντας πάντα να σας δώσουμε την οικονομικότερη λύση. Εξασφαλίζουμε μακροχρόνια αποτελέσματα με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Μοναδικός μας στόχος είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Οι πελάτες, μας εμπιστεύονται γιατί επισκευάζουμε γρήγορα, εγγυημένα και οικονομικά. Επιλέξτε μας και δεν θα απογοητευθείτε από τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Τατίογλου - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση και την επισκευή της τηλεόρασης σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Έχω εμπειρία 30 ετών στον χώρο των επιδιορθώσεων ηλεκτρονικών συσκευών και εγγύησή μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Δίνω μεγάλη βάση στις απαιτήσεις του πελάτη και στόχος μου είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση του. Επιδιώκω την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Έπειτα από κάθε εργασία που αναλαμβάνω, παρέχω εγγύηση ποιότητας στους πελάτες μου. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και να σας παρέχω πλήρη λειτουργικότητα της συσκευής σας. Είμαι στη διάθεση σας όποτε το χρειαστείτε, ακόμα και Σαββατοκύριακα και να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πετρος Τζομάκας - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Πέτρος Τζομάκας και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών και εγκαταστάσεων τηλεοράσεων και έχοντας αντιμετωπίσει, επιτυχώς, πολλά και διαφορετικά τεχνικά προβλήματα, είμαι σε θέση να προσφέρω ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Αντιμετωπίζω με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρω την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Διαθέτω την γνώση και την πείρα να αντιληφθώ το πρόβλημα από την πρώτη στιγμή και να το επισκευάσω άμεσα. Παρακολουθώ σεμινάρια για να ενημερώνομαι για τα νέα μοντέλα και να μπορώ να ανταποκριθώ σε κάθε τηλεόραση. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να φέρω εις πέρας κάθε εργασία άμεσα και με τιμές ασυναγώνιστες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημητρης Χρονοπουλος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αθήνα Αττική 105 52

Δίνω οριστικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασης σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και έχοντας αντιμετωπίσει, επιτυχώς, πολλά και διαφορετικά τεχνικά προβλήματα, είμαι σε θέση να προσφέρω ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Αντιμετωπίζω με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρω την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Εξελίσσω τις υπηρεσίες μου διότι επιθυμώ να είμαι ανταγωνιστικός και να ικανοποιώ απόλυτα τους πελάτες μου. Επιδιώκω την ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Βρισκόμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας έτοιμοι να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιτπώσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λάμπρος Λιότσος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αθήνα Αττική 105 52

Στην επιχείρηση μου, επισκευάζουμε την τηλεόραση σας στον χώρο σας άμεσα και αποτελεσματικά. Βρισκόμαστε στον χώρο των επιδιορθώσεων από το 2008, διατηρώντας ομάδα, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους συνεργάτες. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας, προκειμένου η συσκευή σας να δουλεύει σαν καινούργια, χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές. Έχουμε συνεργαστεί, ως επίσημοι εγκαταστάτες για μεγάλες εταιρείες της τηλεόρασης, μπορώντας έτσι να εγγυηθούμε ένα άριστο αποτέλεσμα. Μοναδικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών σας. Βρισκόμαστε καθημερινά έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αθήνα Αττική 105 52

Στην επιχείρηση μου, επισκευάζουμε την τηλεόραση σας στον χώρο σας και επιδιώκουμε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στον χώρο των επιδιορθώσεων τα τελευταία χρόνια, διατηρώντας ομάδα, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους συνεργάτες. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία, έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Η εμπειρία και η άρτια τεχνογνωσία μας είναι τα στοιχεία τα οποία ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς και γι' αυτό επιλέγουν τις υπηρεσίες μας. Στόχος μας είναι η παροχή επαγγελματικής υπηρεσίας, που θα αφήνει ικανοποιημένους τους πελάτες μας. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ELECTRONIC SERVICE - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αθήνα Αττική 105 52

Η ομάδα μας δίνει ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων άμεσα και οικονομικά. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Ο εξοπλισμός και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε, τα προμηθευόμαστε από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων και σε όλες τις εταιρείες. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ATHENS SPEAKERS CENTER - ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με οριστικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασή σας στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις του έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε τηλεόρασης ανεξαρτήτως εταιρείας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια, τον επαγγελματισμό και την προσοχή στην λεπτομέρεια. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΥΡΛΑΜΠΑ ΑΦΟΙ Α.Ε.Ε. - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αθήνα Αττική 105 52

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις την επισκευή της τηλεόρασής σας άμεσα και οικονομικά. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και επιδιώκουμε να χαρίσουμε στην τηλεόρασή σας την λειτουργικότητα που της αξίζει. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός που χαρακτηρίζει τις εργασίες μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Επιδιώκουμε να εξασφαλίζουμε για εσάς επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημά άμεσα και με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BEAZERTECH – ΜΠΙΖΕΡ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαστε η πρώτη επιλογή στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας με εντυπωσιακής λειτουργικότητας αποτελέσματα. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών ειδών μπορούμε και παρέχουμε απόλυτη ποιότητα στην εργασία μου. Χαρακτηριζόμαστε για τους γρήγορους χρόνους παράδοσης και δεχόμαστε τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε απέναντι στον πελάτη αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να αναλάβουμε την εργασία σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟ ΑΤΤΙΚΗ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρησή μας προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών ειδών και εγκαταστάσεων και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και αναλαμβάνουμε όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως εταιρείας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να καλύψουμε άμεσα τις ανάγκες σας και να εξασφαλίσουμε μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν οικιακές αλλά και επαγγελματικές ανάγκες. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Εγκατάσταση και Επισκευή Τηλεόρασης Αθήνα