Επισκευή Ψυγείων Αθήνα

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνικούς

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

10 σημάδια ότι χρειάζεσαι βοήθεια στην επισκευή ψυγείου

Η επισκευή ψυγείου στην Αθήνα μπορεί να γίνει Γολγοθάς, εάν δεν έχεις υπόψη σου μία εξειδικευμένη ομάδα ψυκτικών που ανά πάσα στιγμή, όλο το 24ωρο, θα μπορεί να σε εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά.

Σε περίπτωση που το ψυγείου σου παρουσιάζει ενδείξεις όπως:

Το ψυγείο κάνει περίεργους θορύβους

Η απόδοση του ψυγείου είναι χαμηλή

Μην πανικοβάλλεσαι, η εξειδικευμένη και άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρει η ομάδα των έμπειρων ψυκτικών της πλατφόρμας μας, στις επισκευές ψυγείων στην Αθήνα, θα σου δώσει την λύση που αναζητείς.

Ένας επαγγελματίας ψυκτικός που δραστηριοποιείται στην Αθήνα και αντιμετωπίζει καθημερινά αμέτρητες βλάβες ψυγείων, θα μπορέσει να εντοπίσει εύκολα την πηγή του προβλήματος και να διορθώσει τη ζημιά.

Το ψυγείο είναι από τις πιο πολύτιμες οικιακές συσκευές που έχει κάποιος στο σπίτι του. Μια πιθανή βλάβη πέρα από τη δαπάνη χρημάτων θα προκαλούσε μεγάλη επιβάρυνση της καθημερινότητας μας.

Είναι απαραίτητο, για να μην χρειαστεί επισκευή του ψυγείου, να πραγματοποιείται τακτικό service και συντήρηση ψυγείου. Οι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας στην Αθήνα, συνιστούν να γίνεται έγκαιρα και σε τακτικά χρονικά διαστήματα η συντήρηση του ψυγείου.

Πότε όμως πρέπει να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία ψυκτικό;

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί ψυγείων της πλατφόρμας μας, προσφέρουν υπηρεσίες συντήρησης, εγκατάστασης ή σύνδεσης και επισκευής ή σέρβις, για τους εξής τύπους ψυγείων:

 • Ψυγείο άνω κατάψυξης
 • Ψυγείο κάτω κατάψυξης
 • Ψυγείο ντουλάπα
 • Γαλλικό ψυγείο
 • Ψυγείο συντήρησης
 • Ψυγείο με εσωτερική κατάψυξη
 • Εντοιχιζόμενο ψυγείο
 • Ελεύθερο ψυγείο
 • Ψυγείο κρασιών

Η μακροζωία του ψυγείου, εξαρτάται από την καλή χρήση, τον καθαρισμό και την συντήρησή του. Ακόμη, κι αν όμως φροντίζεις το ψυγείο σου, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να παρουσιαστεί βλάβη και να χρειαστεί επισκευή.

Όσο και να προσέχεις την οικιακή συσκευή σου, η χρήση και η επιβάρυνση που υφίσταται είναι τέτοια που μια βλάβη δεν μπορεί ποτέ να αποκλειστεί. Οι τεχνικοί ψυγείων της πλατφόρμας μας, μπορούν να χειριστούν όλες τις συσκευές ψυγείων ανεξαρτήτως μάρκας.

Συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας στην Αθήνα, μπορούν να φέρουν εις πέρας επισκευές ψυγείων Franke, Teka, Ariston, Morris,Miele, Hitachi, Schaub Lorenz, Hotpoint,Kuppersbusch, Indesit, AEG, Amana, BlueSky, Candy, Electrolux, Eskimo, General Electric,Hoover,Liebherr, Neff, Pitsos, Samsung, Sharp, Whirlpool, Zanussi, Κorting, Philips, Bosch,Siemens και LG.

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους, μπορούν από την πρώτη επαφή με το ψυγείο να εντοπίσουν την βλάβη. Χρησιμοποιώντας τα ψυκτικά τους εργαλεία και τα κατάλληλα ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας, εξασφαλίζουν λειτουργικά αποτελέσματα.

Οι έμπειροι τεχνικοί της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν καθημερινά επισκευές ψυγείων στην Αθήνα. Οι ίδιοι μας αποκάλυψαν, τα πιο συνηθισμένα σημάδια ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα χρειαστείς επισκευή ψυγείου:

 • Το ψυγείο κάνει περίεργο θόρυβο
 • Το ψυγείο σταμάτησε να λειτουργεί
 • Δεν λειτουργεί η συντήρηση ψυγείου
 • Το ψυγείο έχει χαμηλή απόδοση
 • Δεν ανοίγει ή δεν κλείνει η πόρτα ψυγείου
 • Το ψυγείο πιάνει πάγο
 • Το ψυγείο ρίχνει την ασφάλεια ή το ρελέ του πίνακα
 • Δεν κάνει απόψυξη
 • Δεν ανάβει η λάμπα ή τα Led φωτάκια στο θάλαμο του ψυγείου

Αν αντιμετωπίσεις κάποιο από τα παραπάνω, μη ρισκάρεις να κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Προσπαθώντας να λύσεις το πρόβλημα μόνος σου είναι πολύ πιθανό να κάνεις ανεπανόρθωτη ζημιά στη συσκευή σου.

Μπορείς να ξεκινήσεις με έναν προσεκτικό καθαρισμό του ψυγείου σου, κι αν δεν δεις διαφορά στην απόδοσή του, συμβουλεύσου τους έμπειρους ψυκτικούς μας. Σε περίπτωση που ο καθαρισμός ψυγείου αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο για εσένα, δες:

5 εύκολα βήματα για τον καθαρισμό ψυγείου

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους ψυκτικούς που εξυπηρετούν όλη την Αθήνα και το κέντρο της, στις επισκευές ψυγείων.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας, μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα τη συντήρηση και το service της οικιακής συσκευής σου, ενώ παράλληλα μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς.

Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου και πάρε προσφορά για το κόστος της επισκευής από τον καταλληλότερο επαγγελματία ψυκτικό στην περιοχή της Αθήνας που εσύ θες.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές

Τάσος Κονίδας
2 Αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση, σωστοί επαγγελματίες και άνθρωποι!
KROKIDAS SERVICE
1 Αξιολόγηση
Επαγγελματίας!! Ευχαριστώ Βασίλη και Γιώργο! Άμεσα, απλά, αποτελεσματικά! Και πάνω απο όλα, τιμή λογική!!
Χαράλαμπος Τσόμπας
15 Αξιολογήσεις
Άψογος, ευγενικός, πολύ καλός στην δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Τεχνικοί 24-7
30 Αξιολογήσεις
Γρηγόρος και αποτελεσματικός!
Σχετικά άρθρα
Όλα τα ψυγεία, ανάλογα βέβαια και με τη χρήση που έχουν, χρειάζονται συχνή φροντίδα. Αν έχει αρχίσει να μαζεύεται πάγος
Αν είσαι ιδιοκτήτης εστιατορίου ή κάποιας άλλης επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης ή της φιλοξενίας