15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Ψυγείου Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή του ψυγείου


Geli Clima - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση, Geli Clima, αναλαμβάνει την εγκατάσταση αλλά και την επισκευή του οικιακού σας ψυγείου. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του κλιματισμού και των ψυκτικών εφαρμογών από το 1996 και διαθέτουμε συνεργεία που αποτελούνται από τεχνικούς με άρτια τεχνογνωσία. Δίνουμε έμφαση στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Θα είναι χαρά μας να αναλάβουμε και την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Ζερβακάκης - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής οικιακών και επαγγελματικών ηλεκτρικών συσκευών από το 1980 με έδρα την Αθήνα. Το προσωπικό μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής ηλεκτρικών συσκευών για οικιακούς χώρους. Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών. Αν μας εμπιστευτείτε δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Ζώης - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Αθήνα Αττική 105 52

Η οικογενειακή μας επιχείρηση παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου. Βρισκόμαστε στον χώρο της συντήρησης και των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών από το 1950, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τις ανάγκες του πελάτη. Αναλαμβάνουμε υπέυθυνα εγκαταστάσεις και επισκευές ηλεκτρολογικών συσκευών, τόσο για λογαριασμό ιδιωτών, όσο και επιχειρήσεων. Παρέχω άμεση εξυπηρέτηση σε περιοχές που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Τσούμαλης - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση οικιακού ψυγείου με μια ομάδα εξαιρετικών συνεργατών έτοιμων να ανταποκριθούν στο κάλεσμά σας. Έχουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο και συνδυάζουμε εξειδικευμένο προσωπικό με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην λειτουργικότητα των συσκευών σε βάθος χρόνου. Μας αρέσει η δουλειά μας και το αποδεικνύουμε φέρνοντας εις πέρας και τις πιο δύσκολες εργασίες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Μαυροκέφαλος - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση οικιακού ψυγείου γρήγορα και αποτελεσματικά. Έχουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο και συνδυάζουμε εξειδικευμένο προσωπικό με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην λειτουργικότητα των συσκευών σε βάθος χρόνου. Μας αρέσει η δουλειά μας και την κάνουμε με όρεξη και μεράκι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Service Spanos - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου. Βρισκόμαστε στον χώρο πολλά έτη με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τις ανάγκες του πελάτη. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα εγκαταστάσεις και επισκευές ηλεκτρολογικών συσκευών, τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις. Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση σε περιοχές που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας. Συνδυάζουμε εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών με τιμές προσιτές στον πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Αθήνα Αττική 105 52

Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου. Διαθέτουμε τις κατάλληλες μεθόδους, ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών και μεράκι για δουλειά. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον εργασιακό ή και προσωπικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

A- ELECTRIC - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και πάντα με υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας την επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού τους ψυγείο. Προσφέρουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΡΟΚΙΔΑΣ SERVICE - ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου με γνώμονα το συμφέρον των πελατών της. Διαθέτουμε τεχνικούς άρτια εκπαιδευμένους που ανταποκρίνονται σε οποιαδήποτε δυσκολία άμεσα και αποτελεσματικά. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην καθαριότητα του χώρου του πελάτη και στον σεβασμό του χρόνου του. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε δράση όποτε το επιθυμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE NET - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Αθήνα Αττική 105 52

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις με υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας την επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού τους ψυγείο. Προσφέρουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας! Και όλα αυτά σε τιμές που εντυπωσιάζουν. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα και τέλεια λειτουργικότητα των συσκευών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου.Προσφέρουμε συμφέρουσες λύσεις και στις καλύτερες τιμές με γνώμονα την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση του πελάτη. Συνδυάζουμε επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά άριστης ποιότητας. Στοχεύουμε στην παροχή μακροχρόνιων λύσεων και οικονομικών που θα αφήσουν τους πελάτες μας χαρούμενους και ευχαριστημένους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΜΙΝΗΣ ΑΕ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Αθήνα Αττική 105 52

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού τους ψυγείο. Προσφέρουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας! Και όλα αυτά σε τιμές που ενθουσιάζουν. Αντιμετωπίζουμε κάθε δυσκολία επαγγελματικά και με υπευθυνότητα με σκοπό να μας εμπιστευτεί ο πελάτης και να δημιουργήσουμε σχέση εμπιστοσύνης με εκείνον!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΖΑΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Γρηγόριος Μπουραζάς και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου σε όλα τα στάδια της εργασίας. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών, αναλαμβάνω οποιοδήποτε εργασία με ευκολία και επαγγελματισμό. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην χαρά του πελάτη με την ολοκλήρωση της εργασίας. Βρίσκομαι ανά πάσα ώρα και στιγμή στην διάθεσή σας να προτείνω λειτουργικές και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE SPANOS - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες της, την επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού ψυγείου σας. Προσφέρουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα των συσκευών σας φροντίζουμε να είμαστε αποτελεσματικοί για να μας εμπιστεύονται και οι πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Τσεκούρας και ως έμπειρος επαγγελματίας του κλάδου, μπορώ να αναλάβω την επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου άμεσα και καθημερινά. Προσφέρω εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και πάντα σε προσιτές τιμές. Διαθέτω σύγχρονο εξοπλισμό εγκατάστασης και ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών, για παροχή επαγγελματικού αποτελέσματος. Στοχεύω σε επαγγελματικά αποτελέσματα χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή ψυγείου Αθήνα - 15 επαγγελματίες για εγκατάσταση ψυγείου
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…