16 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Κουζίνας Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες για Εγκατάσταση και Επισκευή Κουζίνας


Νίκος Κάζαγλης - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Παρέχω υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης κουζίνας και φούρνου. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ηλεκτρολογικών επιδιορθώσεων και διαθέτω δίκτυο έμπειρων συνεργατών και καταξιωμένων επαγγελματιών. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των έργων μας. Μερικά από τα χαρακτηριστικά μας είναι η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη.Διαθέτουμε την τεχνογνωσία να αντιμετωπίσουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχουμε άμεσες και συμφέρουσες λύσεις. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας αλλά και η παροχή επαγγελματικών αποτελεσμάτων που διακρίνονται για την λειτουργικότητά τους και την εγγυημένη ασφάλειά τους. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στην εποχή και το αποτέλεσμα της δουλειά μας είναι εξαιρετικό. Είμαστε η λύση στην εργασία επισκευής και εγκατάστασης της κουζίνας και του φούρνου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Νταρλαδήμας - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω εγκαταστάσεις και επισκευές κουζίνας/φούρνου σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επισκευών. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, πρωταρχικός μου στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη σε συνδυασμό με μια καλή ποιότητα εργασίας αλλά και σε προσιτές τιμές. Για κάθε εργασία εγγυώμαι το άριστο αποτέλεσμα αλλά και την άριστη μακρόχρονη λειτουργία της! Ζητήστε προσφορά δωρεάν για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε στον χώρο σας και εκπλαγείτε θετικά από την ποιότητα της εργασίας μας και από τις προσιτές τιμές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πασχάλης Διαμάντης - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε μοντέλο κουζίνας. Εξυπηρετώ σε 24ωρη βάση και λειτουργώ πάντα άμεσα, σεβόμενο τα προσυμφωνηθέντα και το χρονοδιάγραμμα. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τεχνογνωσία και δίκτυο συνεργατών που ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε δυσκολία ανά πάσα στιγμή. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και επιχειρήσεων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου. Αντιμετωπίζω πάντα με ειλικρίνεια τους πελάτες μου, λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας. Θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε εκατό τοις εκατό συνεπείς για να μας εμπιστευτούν οι πελάτες και για να δώσουμε εκπληκτικά αποτελέσματα! Προτιμήστε μας για εργασίες που θα σας ικανοποιήσουν πλήρως στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Alpha Service - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας σας οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών καθώς και στον χώρο του εμπορίου ανταλλακτικών. Η εταιρία μας αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές επισκευές κατ’ οίκον. Στόχος μας αποτελεί η άμεση, ποιοτική ,εγγυημένη παροχή τεχνικών υπηρεσιών. Οι επισκευές πραγματοποιούνται στα πλήρη εξοπλισμένα εργαστήρια της εταιρίας μας, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη συνεχή κατάρτιση των ειδικευμένων τεχνικών μας, εγγυόμαστε την καλύτερη εξυπηρέτηση στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος. Διαρκώς ενημερωνόμαστε συμμετέχοντας σε τεχνικά και ενημερωτικά σεμινάρια σχετικά με την εξέλιξη των ηλεκτρικών συσκευών και κυκλωμάτων. Προσφέρουμε τιμές που ανταποκρίνονται στην εποχή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ENER -G - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις και επισκευές κουζίνας . Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για αρκετά χρόνια και έχουμε αποκτήσει την εμπειρία να εργαζόμαστε γρήγορα και αποτελεσματικά. Λειτουργούμε με σκοπό την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ακολουθώντας την εξέλιξη στην τεχνολογία, προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη και με κύριο σκοπό με την ολοκλήρωση της εργασίας να είναι ικανοποιημένος και χαρούμενος με το αποτέλεσμα! Σκοπός μας είναι η παροχή συμφέρουσων λύσεων που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του πελάτη. Φροντίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω εργασίες επισκευής και εγκατάστασης κουζίνας. Γνωρίζοντας πως πολλές φορές κάτι πολύ μικρό προσφέρει τόσα πολλά, βρίσκομαι στη διάθεση σας για να εξυπηρετήσω άμεσα την ανάγκη σας. Το υψηλό επίπεδο κατάρτισης μου αλλά και των συνεργατών μου αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μου. Με επαγγελματισμό, δίνω λύσεις σε καθημερινές ανάγκες των πελατών μου. Το υψηλό επίπεδο κατάρτισης μου αλλά και των συνεργατών μου αποτελούν εχέγγυα για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Είμαι η λύση στην εγκατάσταση και επισκευή της κουζίνας σας οικονομικά και αποτελεσματικά! Επιλέξτε με και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μου, που προσφέρονται πάντα σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πετρος Βουδουρης - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κουζίνας γρήγορα και αποτελεσματικά. Έχοντας πολύ εμπειρία στο χώρο, συνδυάζουμε εξειδικευμένο προσωπικό με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην λειτουργικότητα των συσκευών σε βάθος χρόνου. Δίνουμε προσοχή στη συνέπεια και την λειτουργικότητα των συσκευών με χρήση υλικών εξαιρετικής ποιότητας! Προσέχουμε ιδιαίτερα τη συνέπεια και την λειτουργικότητα της κουζίνας σας, με χρήση υλικών εξαιρετικής ποιότητας! Με σκοπό την απόλυτη ικανοποίησή σας, εργαζόμαστε οργανωμένα, με υπευθυνότητα και σεβασμό στο χώρο και στο χρόνο σας.Υπόσχομαι άριστο αποτέλεσμα σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιγνάτιος Μανίκας - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω εγκαταστάσεις κουζίνας και επισκευές φούρνων. Είμαι πτυχιούχος και αδειούχος ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης και δραστηριοποιούμαι στον χώρο για αρκετά χρόνια. Αυτό που χαρακτηρίζει τις εργασίες που αναλαμβάνω, είναι η επιμονή μου για να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα, και η υπευθυνότητα μου απέναντι στους πελάτες. Ακολουθώντας την εξέλιξη στην τεχνολογία, προσφέρω λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη. Διακρίνομαι από άμεση εξυπηρέτηση, χρησιμοποιώ ποιοτικά ανταλλακτικά, λειτουργώ εντός χρονοδιαγράμματος και σέβομαι τις προτιμήσεις των πελατών μου και τις ανάγκες του χώρου του. Προτιμήστε με και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, αντάξιες των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Νάνης - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και επισκευές της κουζίνας σας ανά πάσα στιγμή. Αναλαμβάνουμε τη διάγνωση της βλάβης της συσκευής σας και την ενημέρωση του κόστους για την τελική επισκευή κατ' οίκον. Η εμπειρία μας στο χώρο μας κάνει γρήγορους και αποτελεσματικούς. Στοχεύουμε να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Η πολυετής εμπειρία στη διάγνωση των βλαβών των ηλεκτρικών συσκευών και στην άμεση και ασφαλή αποκατάστασή τους, καθώς και οι οικονομικές τιμές, είναι οι λόγοι που οι πελάτες μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν, καθώς οι λύσεις που τους προτείνουμε είναι με γνώμονα τη πιο συμφέρουσα για αυτούς λύση. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη μακροβιότητα της κουζίνας σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Service Spanos - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας σας. Βρισκόμαστε στον χώρο πολλά έτη και γνωρίζουμε τις ανάγκες του πελάτη. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα εγκαταστάσεις και επισκευές ηλεκτρολογικών συσκευών, τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις. Άμεσα και αποτελεσματικά προσφέρουμε εξυπηρέτηση σε περιοχές που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα η αξιοπιστία, η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η οργάνωση, στοιχεία που μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Συνδυάζουμε εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών με τιμές προσιτές στον πελάτη! Προτιμήστε μας για μόνιμες επισκευές και λειτουργική και ανθεκτική κουζίνα, για πολλά χρόνια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΓΚΙΤΡΑΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και ειδικεύομαι στην επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας άμεσα και αποτελεσματικά. Με βαθιά τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία αναλαμβάνω τόσο ιδιωτικούς όσο και επαγγελματικούς χώρους. Μπορώ να δώσω άμεσα και αποτελεσματικά λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Τα υλικά και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ είναι ανθεκτικά και ποιοτικά, με αποτέλεσμα να ολοκληρώνω με επιτυχία, όποια εργασία μου αναθέσετε. Φιλοσοφία μου είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη και ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Η πολυετής εμπειρία μου στον χώρο με καθιστά ικανό να ανταποκριθώ σε κάθε σας ανάγκη άμεσα με υπευθυνότητα και πάντα οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαστε μια μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών που καθημερινά δίνει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό μας για να δώσουμε λύσεις σε όλα τα μοντέλα που διαθέτουμε. Αναλαμβάνουμε όλες τις σχετικές εργασίες, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η παροχή υπηρεσιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες του. Συνδυάζουμε οργάνωση, προσοχή στην λεπτομέρεια με σεβασμό απέναντι στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Ως έμπειρος επαγγελματίας του κλάδου, μπορώ να αναλάβω την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας άμεσα και καθημερινά,με προσφερόμενα αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας. Προσφέρω εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και πάντα σε προσιτές τιμές, που θα σας εκπλήξουν θετικά. Διαθέτω σύγχρονο εξοπλισμό εγκατάστασης και ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών, ώστε να μπορώ να αναλάβω με επιτυχία και επαγγελματισμό, όποια εργασία, μου αναθέσετε. Στοχεύω σε επαγγελματικά αποτελέσματα χαμηλού κόστους! Επιλέξτε με και βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

A- ELECTRIC - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και πάντα με υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας άμεσα και οικονομικά. Προσφέρουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Συνδυάζουμε ανταλλακτικά μεγάλης αντοχής με ασυναγώνιστες τιμές. Εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα των συσκευών σας και την ικανοποίηση των πελατών μας! Φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε την λειτουργικότητα των συστημάτων και την ικανοποίηση των πελατών μας για να θελήσουν να απολαύσουν τις υπηρεσίες μας και στο μέλλον. Η συνέπεια που δείχνουμε στις εργασίες που αναλαμβάνουμε καθώς και ο επαγγελματισμός μας είναι τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα έναντι των υπόλοιπων επαγγελματιών του χώρου. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗΤΟΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας ανταποκρίνεται καθημερινά και δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. άμεσα και υπεύθυνα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό μας για να δώσουμε λύσεις. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς του κλάδου, που έχουν αναλάβει πληθώρα σχετικών εργασιών. Αναλαμβάνουμε όλες τις σχετικές εργασίες ανεξαρτήτως μοντέλου και κατασκευαστικής εταιρείας. Συνδυάζουμε επαγγελματισμό με συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα και δίνουμε αποτελέσματα που σοκάρουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και εκπλαγείτε θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή της κουζίνας σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο, συνδυασμένο με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα σωστά ανταλλακτικά και έτσι σας δίνουμε άψογα λειτουργικά αποτελέσματα, με αντοχή στον χρόνο. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ειδικευμένους και έμπειρους συνεργάτες. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας άμεσα και αποτελεσματικά! Το πολύ έμπειρο προσωπικό μας, βρίσκεται κοντά σας για να σας προτείνει αλλά και να ολοκληρώσει κάθε είδους σχετική εργασία που επιθυμείτε. Επιλέξτε μας, για να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο ασφαλή για εσάς επιλογή. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας. Πρωταρχικός μας στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας προσδοκία! Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και τηρούμε τις τιμές μας, σε προσιτά για την εποχή επίπεδα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή Κουζίνας Αθήνα - 16 Επαγγελματίες