Διεθνείς Μεταφορές Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις διεθνείς μεταφορές

Οι μεταφορικές εταιρείες που αναλαμβάνουν διεθνείς μεταφορές στην Αθήνα, συνήθως συνεργάζονται με ένα οργανωμένο δίκτυο μεταφορών σε όλο τον κόσμο. Με αυτό τον τρόπο οι μεταφορές πραγματοποιούνται με ασφάλεια και τα φορτία παραδίδονται στον χρόνο που έχει προσυμφωνηθεί στο τόπο παράδοσης.

Οι εταιρείες μετακομίσεων που πραγματοποιούν διεθνείς μεταφορές στην Αθήνα, πραγματοποιούν επαγγελματικό σχεδιασμό και οργάνωση σε κάθε διεθνή μεταφορά.

Η απόσταση, τα μέσα μεταφοράς που θα χρησιμοποιηθούν, ο χρόνος από το σημείο παραλαβής έως τον χώρο παράδοσης, απαιτούν εξειδικευμένο χειρισμό.

Οι μεταφορικές εταιρείες που διεξάγουν διεθνείς μεταφορές, τηρούν συγκεκριμένους κανόνες διεθνούς δικαίου, που ένας μεμονωμένος επαγγελματίας πιθανώς να μην γνωρίζει.

Η τακτική ενημέρωση, σχετικά με τις εξελίξεις στον τομέα και η χρήση των κατάλληλων από τον νόμο περιτυλιγμάτων ώστε να επιτρέπεται η μεταφορά των φορτίων των ιδιωτών και των επιχειρήσεων, αποτελεί αδήριτη ανάγκη.

Υπάρχουν 5 συνηθισμένες ενέργειες που ακολουθεί μία μεταφορική εταιρεία που πραγματοποιεί διεθνείς μεταφορές στην Αθήνα:

Σύμβουλος μεταφορών: Είναι εκείνος που πραγματοποιεί τον έλεγχο των φορτίων που επιθυμείτε να μεταφέρετε και σας συστήνει τις κατάλληλες μεθόδους φόρτωσης και περιτυλίγματος.

Ορισμός από επαγγελματία σύμβουλο μεταφορών του μέσου μεταφοράς: Φόρτωση σε φορτηγό διεθνών μεταφορών ή εμπορευματοκιβώτιο ανάλογα την χώρα που μεταφέρονται τα φορτία.

Επιλογή του κατάλληλου τρόπου μεταφοράς: Επιλογή του τρόπου μεταφοράς με βάση αν χρειάζεται εκτελωνισμό ή όχι.

Υλικά για την διαδικασία της συσκευασίας: Επιλογή των κατάλληλων υλικών συσκευασίας για την μεταφορά των φορτίων. Στις διεθνείς μεταφορές οικοσυσκευών και ψυγείων για παράδειγμα, πρέπει να επιλέγονται τα κατάλληλα υλικά για την συσκευασία τους.

Αναλυτικές πληροφορίες για την παραλαβή και παράδοση των φορτίων: Συμφωνία που θα πραγματοποιηθεί με βάση τον τόπο παραλαβής και παράδοση του φορτίου.

Στις διεθνείς μεταφορές, η μη έγκαιρη παράδοση του φορτίου, η απώλεια ή ακόμη και καταστροφή του, θα αποτελέσει μεγάλη οικονομική ζημιά και μείωση της αξιοπιστίας της μεταφορικής που τις έχει αναλάβει.

Οι εταιρείες μετακομίσεων που φέρνουν εις πέρας διεθνείς μεταφορές στην Αθήνα, διαθέτουν εξειδικευμένο εξοπλισμό και στόλο φορτηγών καθώς και οργανωμένο δίκτυο μεταφορών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι μεταφορικές εταιρείες της πλατφόρμας μας, που διεξάγουν μεταφορές στο εξωτερικό, έχουν όλες τις υπηρεσίες που πιθανότητα θα χρειαστεί ο πελάτης για να προχωρήσει στην μεταφορά των αντικειμένων του.

Οι μεταφορικές εταιρείες, όταν απαιτούνται οι αεροπορικές μεταφορές φορτίων ή μεταφορά φορτίων μέσω πλοίου ή τραίνου, συνάπτουν συμφωνίες ώστε να διαθέτουν πακέτα διεθνών μεταφορών από την Αθήνα με ειδικές τιμές που θα δελεάσουν τους πελάτες.

Οι εξειδικευμένες μεταφορικές εταιρείας της πλατφόρμας μας, μπορούν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον τομέα των διεθνών μεταφορών, εξασφαλίζοντας την ασφαλή παραλαβή και παράδοση του φορτίου, σύμφωνα με όσα έχουν προσυμφωνηθεί.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι μεταφορικές εταιρείες της πλατφόρμας μας στο τομέα των διεθνών μεταφορών στην Αθήνα, περιλαμβάνουν:

  • Δίκτυο μεταφορών με αξιόπιστους συνεργάτες
  • Υπηρεσίες «πόρτα - πόρτα»
  • Εκτελωνισμό
  • Συσκευασία & Εγκιβωτισμό υψηλής ποιότητας
  • Αποθήκευση σε εξειδικευμένες εγκαταστάσεις
  • Ασφάλεια μεταφορών
  • Μεταφορά Αυτοκινήτων
  • Μεταφορά έργων τέχνης

Για τις διεθνείς μεταφορές, που θέλετε να πραγματοποιήσετε, οι μεταφορικές εταιρείες του douleutaras.gr στην Αθήνα μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας.

Με ελάχιστα κλικ μπορείτε να πάρετε προσφορές για τιμές για τις διεθνείς μεταφορές που επιθυμείτε και να επιλέξετε την μεταφορική εταιρεία που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Χρήστος Ζώης
10 Αξιολογήσεις
Απόλυτα ικανοποιημένος. Ήταν ευγενικότατος και πάρα πολύ γρήγορος!
Δημήτρης Βασιλάκης
13 Αξιολογήσεις
Άψογος!!! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Χριστόφορος Μάζης - HELLAS MOVERS
36 Αξιολογήσεις
Ήταν πολύ καλοί στη δουλειά τους, πολύ καλές τιμές και συνέπεια. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!
Γιάννης Φραγκογιάννης
2 Αξιολογήσεις
Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη, πολύ καλός επαγγελματίας!
Δημήτρης Στασινός
46 Αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός και άμεσος! Σωστός επαγγελματίας!
Σταύρος Ζουγανέλης
10 Αξιολογήσεις
Συνεπής στο ραντεβού του και σε όσα είχαμε κανονίσει. Πολύ καλός επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι είναι, μεταξύ άλλων, μια ιδιαίτερα κουραστική διαδικασία, που αν δεν γίνει με το σωστό τρόπο
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία