14 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Στο Διαιτολογικό γραφείο SPECIAL DIET υπεύθυνη είναι η Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ζαφειροπούλου Δέσποινα. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών που θα σας κάνουν ευτυχισμένους και υγιείς. Αντιμετωπίζουμε την παχυσαρκία ενηλίκων και παιδιών, δίνουμε διατροφικές συμβουλές για κλινικές και καρδιοαγγειακές παθήσεις, σακχαρώδη διαβήτη, εγκυμοσύνη κ.α. Παρέχουμε υπηρεσίες λιπομέτρησης και εξατομικευμένες διατροφικές προτάσεις, ανάλογες των αναγκών και των προτιμήσεων του καθενός. Μοναδικός μας στόχος είναι η παροχή ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής που θα δώσει τα επιθυμητά για τον πελάτη αποτελέσματα. Επιλέξτε μας για σίγουρη ευεξία και υγεία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIET NUTRITION CENTER - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Το DIET NUTRITION CENTER - ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ με υπεύθυνη τη Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Ασημακοπούλου Αναστασία, Πτυχιούχο Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, αναλαμβάνει λιπομέτρηση και κλινική διαιτολογία και παρέχει εξειδικευμένες λύσεις με σκοπό να ευχαριστήσει τους πελάτες του και να τους παρέχει τα επιθυμητά για εκείνους αποτελέσματα. Η Παχυσαρκία είναι πάθηση που εκτός του ότι συντομεύει την ζωή καταστρέφει και την ποιότητα της. Το κλειδί της επιτυχίας στην απώλεια του βάρους και κυρίως στη διατήρησή αυτής, είναι η εστίαση στην αλλαγή των διατροφικών συνηθειών. Σκοπός μας είναι να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής τους. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και αρκεί μία επίσκεψη για να μας εμπιστευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ MSC - NUTRI CARE - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Το γραφείο μας δίνει οριστικές λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την διατροφή σας και εγγυάται ότι θα σας παρέχει μόνιμα αποτελέσματα μέσα από εξατομικευμένα προγράμματα. Ειδικευόμαστε στον χώρο της διαιτολογίας και διατροφολογίας για πολλά χρόνια και η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να σας αναλάβουν. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται λόγω της άμεσης και άψογης επαγγελματικής εξυπηρέτησης και των μακροχρόνιων αποτελεσμάτων που προσφέρουμε για την ζωή τους. Σκοπός μας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας σχεδιάζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα που θα είναι προσαρμοσμένα στην καθημερινότητα των πελατών μας. Είμαστε στη διάθεση σας και να είστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ι. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΛΟΥΡΗΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι ο κύριος ΦΛΟΥΡΗΣ Ι ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, έμπειρος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, με έδρα στην Αθήνα και εδώ και χρόνια παρέχω ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής. Εργάζομαι ως Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής και Διατροφής από το 1999 και ως Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος από το 2004. Διατηρώ δικό μου γραφείο και προσωπικό εργαστήριο μελέτης - πειραμάτων τροφίμων από το 1999, δραστηριοποιούμενος ως ελεύθερος επαγγελματίας. Στο γραφείο μου προσφέρω τις υπηρεσίες μου, ασχολούμενος με θέματα, όπως: Ειδικές διατροφές για ανθρώπους με ασθένειες, Έγκυες, Βρέφη - νήπια - παιδιά, για άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό, τη φυτοφαγία, καθώς επίσης αντιμετωπίζω και την αύξηση βάρους και την παχυσαρκία. Επίσης πραγματοποιώ ετήσιο έλεγχο και σωματομετρήσεις. Βρίσκομαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας αρκεί να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΕΛΑΓΙΔΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Μαρία-Σοφία Πελαγίδου και παρέχω ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής με προτεραιότητα στις ανάγκες σας και με μοναδικό στόχο να βελτιώσω την ποιότητα της καθημερινότητά σας. Διαθέτω πολλά χρόνια πείρας στον τομέα μου και φροντίζω να ενημερώνομαι για να είμαι βέβαιη ότι παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Οι γνώσεις μου, η αγάπη μου για το επάγγελμά μου, όπως και η υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη είναι κάποια από τα στοιχεία που συνεχίζουν να με κρατούν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις. Η ευγένεια του χαρακτήρα μου και ο σεβασμός που δείχνω απέναντι στον πελάτη που αναλαμβάνω αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Περιμένω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας με άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές. Επιλέξτε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΗ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, ασχολείται με τη ρύθμιση βάρους και τη διατροφική συμπεριφορά των πελατών της και έχει αναπτύξει ένα πιστό και ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες τις πελατολόγιο. Εργάζεται ταυτόχρονα και ως υπεύθυνη διαιτολόγος του Κέντρου Διατροφικής Υποστήριξης & Διαιτολογίας της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής ΡΕΑ. Διαθέτει εμπειρία στον τομέα της διατροφής, με βασική αρχή:«Τρέφομαι σωστά, αθλούμαι και είμαι υγιής». Βρίσκεται στην διάθεσή σας καθημερινά να φέρει να διαμορφώσει για εσάς ένα ολοκληρωμένο και υγιές πρόγραμμα με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΣΤΑΡΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Κωσταρά Χριστίνα, είμαι έμπειρη διατροφολόγος και διαθέτω στο ενεργητικό μου πολλούς ευχαριστημένους πελάτες με εντυπωσιακές αλλαγές στον τρόπο ζωής τους. Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Ο σεβασμός προς τους πελάτες μου και η εγγύηση εργασίας, που παρέχω είναι κάποιοι από τους λόγους που έχω σταθερή πορεία στον χώρο και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Σκοπός μου είναι να παρέχω τα επιθυμητά για εσάς αποτελέσματα χωρίς υπερβολές . Οι γνώσεις και η ευγένειά μου αποτελούν τα στοιχεία για τα οποία με επιλέγουν οι πελάτες μου. Εγγυώμαι την βελτίωση της καθημερινότητά σας και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησή σας. Εμπιστευθείτε με για προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Το κέντρο μας ασχολείται χρόνια με τον τομέα της διαιτολογίας και της διατροφολογίας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες που φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε πελάτη. Είμαστε ένα αξιόπιστο κέντρο, το οποία δεσμεύεται να παρέχει μόνο τα καλύτερα προγράμματα, για όλους τους τύπους χώρων, βάσει των ιδιαίτερων αναγκών σας. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας για να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε τα επιθυμητά για τους πελάτες μας αποτελέσματα. Όλες μας οι υπηρεσίες μας στηρίζονται στην προσοχή και την επίβλεψη της βελτίωσης του πελάτη και πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε πελάτη. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να φέρουμε εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - NUTRITION SCIENCE - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Στο γραφείο μου αναλαμβάνω εδώ και χρόνια να δώσω λύσεις σε προγράμματα διατροφής άμεσα και υπεύθυνα. Τα προγράμματα διατροφικής αγωγής και υποστήριξης που εφαρμόζονται απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και αφορούν φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε: Μείωση και πρόσληψη βάρους, Εγκυμοσύνη/Θηλασμός (προσαρμοσμένα προγράμματα για τη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου και την πλήρη διατροφική υποστήριξη της μητέρας, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της λοχείας) και Διατροφή Αθλητών (προαγωνιστική και αγωνιστική περίοδος, αύξηση μυϊκής μάζας). Στόχος μου, είναι η άμεση επίτευξη ρεαλιστικών στόχων, μέσα από μια εποικοδομητική και ευχάριστη συνεργασία. Είμαι έτοιμη να σας εξυπηρετήσω με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι η λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το βάρος σας και εγγυώμαι ότι θα σταθώ δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή το επιλέξετε σε όλη την διαδικασία και μαζί θα βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας στο έπακρο. Συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στον κλάδο μου και έχοντας μεγάλη αγάπη και εξειδικευμένες γνώσεις μπορώ να εγγυηθώ ένα άριστο αποτέλεσμα. Πρωταρχικός στόχος μου, είναι η υψηλού επιπέδου ποιότητα παροχής υπηρεσιών και γι’ αυτό μετά την ολοκλήρωση του κάθε προγράμματος ζητώ την αξιολόγηση σας. Σέβομαι τις ανάγκες του πελάτη μου και δημιουργώ ένα πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις του. Περιμένω να δώσω λύσεις στο πρόβλημά σας με εγγυημένα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι τιμές μου συμβαδίζουν με τις δυσκολίες της εποχής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ADVANCED NUTRITION - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Το Πρότυπο Διαιτολογικό τμήμα Advanced Nutrition, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αξιολόγησης του οργανισμού, μπορεί να προσεγγίσει απόλυτα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου. Σεβόμενοι λοιπόν πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και η βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητάς τους. Επιλέξτε μας για ευεξία και βελτίωση της ζωής σας, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΟΡΑΡΗΣ Κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Ο κ. Μοράρης αποτελεί τον εγκεκριμένο σύμβουλο διατροφής σε οργανισμούς διατροφής, αθλητικές ομάδες και ακαδημίες ποδοσφαίρου, ινστιτούτα αισθητικής - αδυνατίσματος - διατροφής και γυμναστήρια με εξαιρετικά αποτελέσματα και ικανοποιημένους πελάτες. Όλα τα διατροφικά προγράμματα που ακολουθούνται είναι επιστημονικά αποδεκτά, δημιουργούνται με βάση τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες και εξατομικεύονται ανάλογα με την ηλικία (παιδιά, έφηβοι και ηλικιωμένοι), τις ανάγκες (απώλεια - πρόσληψη βάρους, εγκυμοσύνη, θηλασμός), αλλά και τις ιδιαίτερες καθημερινές απαιτήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν ποικίλες παθολογικές καταστάσεις, όπως ο διαβήτης, οι δυσλιπιδαιμίες, η παχυσαρκία, η οστεοπόρωση. Μοναδικός τους στόχος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε θέματα διατροφής με σκοπό την υιοθέτηση ενός συνολικά πιο υγιεινού τρόπου ζωής, επιφέροντας με αυτό τον τρόπο βελτίωση της ποιότητας ζωής. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες τους και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Η Διαιτολόγος - Διατροφολόγος ΣΤΑΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, με έδρα την Αθήνα, προτείνει διαιτολόγιο εξατομικευμένο, εύκολο στην εφαρμογή, με βάση τις διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις του κάθε ατόμου. Όλα αυτά γίνονται μετά από τη συμπλήρωση συγκεκριμένου ερωτηματολογίου, έλεγχο ιατρικών εξετάσεων και βάσει ειδικών μετρήσεων. Ως πρωταρχικό στόχο τον καθορισμό των πραγματικών διατροφικών αναγκών του κάθε ατόμου, ανάλογα με τα ανθρωπομετρικά του χαρακτηριστικά, την κατάσταση της υγείας του, την κληρονομικότητα, την προσωπικότητά του, τη φυσική δραστηριότητα, τον τρόπο ζωής (ωράριο, ύπνος, στρες, τόπος διαμονής και είδος εργασίας), το βασικό του μεταβολισμό, τις κλιματολογικές συνθήκες. Βρίσκεται στην διάθεσή σας για ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα με επιτυχημένα αποτελέσματα. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να την επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΗ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος MMedSci Θανοπούλου Νίκολη διατηρεί το δικό της διαιτολογικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας από το 2009 και έχει εξυπηρετήσει πολλούς πελάτες με εντυπωσιακά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Εργάζεται ταυτόχρονα και ως υπεύθυνη διαιτολόγος του Κέντρου Διατροφικής Υποστήριξης & Διαιτολογίας της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής ΡΕΑ. Διαθέτει εμπειρία στον τομέα της διατροφής, με βασική αρχή:«Τρέφομαι σωστά, αθλούμαι και είμαι υγιής». Η ικανοποίηση των πελατών της και η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών της αποτελεί πρωταρχικό της στόχο. Βρίσκεται στην διάθεσή σας έτοιμη να αναλάβει ακόμη καις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Προτιμήστε τις υπηρεσίες της και θα ικανοποιηθείτε απόλυτα τόσο από τις τιμές όσο και από τα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Αθήνα - 14 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι