4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


Γιώργος Μίλεσης - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Γιώργος Μίλεσης και είμαι κλινικός διαιτολόγος- διατροφολόγος απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχοντας σχεδόν 10 χρόνια εμπειρίας είμαι σε θεση να αναλάβω κάθε περίπτωση παρέχοντας καθοδήγηση διατροφικής συμπεριφοράς αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες με σκοπό την απώλεια βάρους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Στο Διαιτολογικό γραφείο SPECIAL DIET υπεύθυνη είναι η Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ζαφειροπούλου Δέσποινα. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών που θα σας κάνουν ευτυχισμένους και υγιείς. Αντιμετωπίζουμε την παχυσαρκία ενηλίκων και παιδιών, δίνουμε διατροφικές συμβουλές για κλινικές και καρδιοαγγειακές παθήσεις, σακχαρώδη διαβήτη, εγκυμοσύνη κ.α. Παρέχουμε υπηρεσίες λιπομέτρησης και εξατομικευμένες διατροφικές προτάσεις, ανάλογες των αναγκών και των προτιμήσεων του καθενός. Επιλέξτε μας για σίγουρη ευεξία και υγεία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ADVANCED NUTRITION - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Το Πρότυπο Διαιτολογικό τμήμα Advanced Nutrition, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αξιολόγησης του οργανισμού, μπορεί να προσεγγίσει απόλυτα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου. Σεβόμενοι λοιπόν πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση. Επιλέξτε μας για ευεξία και βελτίωση της ζωής σας, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΗ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, ασχολείται με τη ρύθμιση βάρους και τη διατροφική συμπεριφορά των πελατών της και έχει αναπτύξει ένα πιστό και ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες τις πελατολόγιο. Εργάζεται ταυτόχρονα και ως υπεύθυνη διαιτολόγος του Κέντρου Διατροφικής Υποστήριξης & Διαιτολογίας της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής ΡΕΑ. Διαθέτει εμπειρία στον τομέα της διατροφής, με βασική αρχή:«Τρέφομαι σωστά, αθλούμαι και είμαι υγιής».

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Αθήνα - 4 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι