15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιολογικός Καθαρισμός Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για Βιολογικό Καθαρισμό


Α.TOP SERVICE - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε από αρχικό καθαρισμό χώρων μέχρι τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών ή των επίπλων σας.Διαθέτουμε τον καλύτερο μηχανολογικό εξοπλισμό της αγοράς (πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης έως 150bar, κρυσταλοποίησης και ατμού έως 170°C). Χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία, οργάνωση και ολοκλήρωση των εργασιών εντός χρονοδιαγράμματος, τηρώντας πάντα τα προσυμφωνημένα με τον πελάτη μας. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Προτιμήστε μας, για ποιοτικές εργασίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσιος Ευγενίδης - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται στον χώρο των Βιολογικών καθαρισμών τα τελευταία οχτώ χρόνια. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα πρόθυμο να δώσει την καλύτερη λύση στον χώρο σας, χρησιμοποιώντας τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας, εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα της εργασίας θα είναι καλύτερο απ' ότι φαντάζεστε. Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως βιολογικούς καθαρισμούς, σε προσωπικούς ή και επαγγελματικούς χώρους. Εξειδικευόμαστε στο επιτόπου καθαρισμό της μοκέτας σας και μπορούμε να σας προσφέρουμε καθαρούς χώρους, άμεσα και οικονομικά. Τα μηχανήματα και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι σύγχρονα και ποιοτικά, με αποτέλεσμα να είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε άμεσα από τις συμφέρουσες προσφορές μας και τις καθαρές δουλειές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Building Care Services - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βιολογικού καθαρισμού, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματικές υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η οικογενειακή μας επιχείρηση ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 2004, απασχολώντας μεγάλο αριθμό έμπειρων εργαζομένων, με γνώμονα τη σκληρή δουλεία, με σύμμαχο την δημιουργικότητα και την εμπιστοσύνη που απολαμβάνουμε από τους πελάτες μας, καλύπτουμε για εσάς παντός είδους εργασίες στο χώρο του καθαρισμού! Δραστηριοποιούμαστε στο συγκεκριμένο χώρο, για αρκετά χρόνια και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προτάσεις, συνδυασμένες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες των κτιρίων τους, με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ROYAL CLEAN - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας με μακρόχρονη πορεία στο κλάδο του βιολογικού καθαρισμού, είναι σε θέση να δώσει άμεση και επαγγελματική λύση στο πρόβλημά σας. Διαθέτουμε ποιοτικά υλικά, σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο τεχνικό προσωπικό και άρα μπορούμε να αναλάβουμε παντός είδους βιολογικό καθαρισμό, για προσωπικούς και επαγγελματικούς, προσφέροντας έργα ανώτερης ποιότητας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του. Αξιοπιστία, σεβασμός στις αν΄΄αγκες των πελατών μας, ποιοτική και επαγγελματική εργασία, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν και μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας. Επιλέξτε μας για αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν θετικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΔΑΚΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού που έχετε ανάγκη, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Σε ένα περιβάλλον επιβαρυμένο με αλλεργιογόνους παράγοντες τα χαλιά σας, το στρώμα, το σαλόνι όπου περνάμε μεγάλο μέρος του 24ώρου είναι απαραίτητο να είναι καθαρά και υγιεινά. Δυστυχώς ο κλασικός καθαρισμός είναι ανεπαρκής. Οι μικροοργανισμοί και τα ακάρεα βρίσκουν τις ιδανικές συνθήκες για να αναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν. Η εταιρεία μου, τώρα φέρνει την τεχνολογία του αύριο, για να σας απαλλάξει από τον κίνδυνο των αλλεργιών που παραμονεύει. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και απολαύστε καθαρούς προσωπικούς και επαγγελματικούς χώρους, άμεσα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΕΠΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, άμεσα και οικονομικά. Έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το υπεύθυνο και εργατικό προσωπικό μας, ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας, που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή και αναπτυξιακή πορεία. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στον χώρο σας την όψη που του αξίζει και σε εσάς υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι σύγχρονα και τα υλικά μας οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον, καθιστώντας μας την κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας. Βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ART HOME - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις, για τον βιολογικό καθαρισμό του προσωπικού ή επαγγελματικού σας χώρου. Προσέχουμε την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε οικολογικά προϊόντα για τον καθαρισμό χαλιών φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο αλλά και τα κατοικίδια ζώα, στις καλύτερες τιμές. Πάντα χρησιμοποιούμε οικολογικά απορρυπαντικά, είτε καθαρίσουμε τα χαλιά στον χώρο μας ή ερχόμαστε στον δικό σας χώρο και κάνουμε επιτόπου καθαρισμό μοκετών, σαλονιών, σκαφών κ.α. Αν, μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, νιώθετε την ανάγκη για μια αίσθηση ευεξίας και καθαριότητας στο δικό σας χώρο, τότε σίγουρα πρέπει να ξεκινήσετε από τη σωστή και οικολογική περιποίηση των χαλιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα και με μεγάλη αποτελεσματικότητα τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, των χαλιών σας και των στρωμάτων σας, παραδίδοντάς σας χώρους καθαρούς, απαλλαγμένους από οποιοδήποτε μικρόβιο ή αλλεργιογόνο παράγοντα. Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από επαγγελματίες με πολυετή πείρα στο χώρο και αναλαμβάνει με επιτυχία και επαγγελματισμό οποιαδήποτε σχετική υπηρεσία. Η στρατηγική της είναι να αντιμετωπίζει κάθε πελάτη ως ξεχωριστή περίπτωση καταρτίζοντας του πρόγραμμα εργασιών, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Σκοπός της εταιρείας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας σχεδιάζοντας οργανωμένες, ευέλικτες και οικονομικά αποδεκτές λύσεις, αντάξιες των προσδοκιών τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LIFE CLEAN - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνουμε τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, προσφέροντας άμεση λύση, στο πρόβλημα που σας απασχολεί. Τα ταπητοκαθαριστήρια μας, με πείρα 25 ετών στο χώρο των καθαρισμών και φύλαξης χαλιών-μοκετών, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού στο σπίτι και στον εργασιακό χώρο. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας καθώς και το υπερσύγχρονα μηχανήματα εγγυώνται τον τέλειο και βαθύ βιολογικό καθαρισμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Με σεβασμό στην περιουσία σας και με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΝΕΖΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνουμε τον ολοκληρωμένο και άκρως επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, χώρου και χαλιών για λογαριασμό σας. Η ομάδα μας, αποτελείται από προσωπικό που εκπαιδεύεται συνεχώς ως προς τα νέα μηχανήματα της εταιρείας, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας και οδηγιών χρήσης των απορρυπαντικών, έτσι ώστε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η ομάδα μας αναλαμβάνει να ολοκληρώσει για εσάς τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, είτε πρόκειται για οικιακό είτε για επαγγελματικό. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας που προσφέρουμε, οι οποίες συνδυάζονται με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΑΤΖΙΝΑΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού με ειδικό εξοπλισμό, που φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε χώρο. Είναι μια αξιόπιστη εταιρεία, η οποία δεσμεύεται να παρέχει μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού, για όλους τους τύπους προσωπικών και επαγγελματικών χώρων, βάσει των ιδιαίτερων αναγκών σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας χρησιμοποιεί μόνο ελεγμένα επαγγελματικά καθαριστικά και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, καθιστώντας της μια από τις καλύτερες λύσεις στον κλάδο του βιολογικού καθαρισμού. Σεβόμαστε τις ανάγκες και προτιμήσεις των πελατών μας και πράττουμε, αναλόγως. Όλες μας οι υπηρεσίες καθαρισμού στηρίζονται στον αυστηρό έλεγχο ποιότητας και πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περίπτωσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π. ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού εσωτερικών χώρων, προσωπικών και επαγγελματικών, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Έχουμε αναπτύξει ένα πιστό και άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο, που είναι η απόδειξη της ποιοτικής εργασίας, που προσφέρουμε και της αξιοπιστίας μας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και ομάδα με πολύπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να αναλάβουν την εργασία σας, άμεσα. Οι πελάτες, μας εμπιστεύονται λόγω της άμεσης και άψογης επαγγελματικής εξυπηρέτησης και της υψηλής ποιότητας εργασίας και αποτελέσματος. Είμαστε στη διάθεση σας, εξυπηρετώντας άμεσα και οικονομικά, τις ανάγκες σας, που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PURE GREEN CLEANING - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό, που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε στους χώρους σας. Η επιχείρησή μας διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού με ειδικό εξοπλισμό, που φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε χώρο. Είναι μια αξιόπιστη εταιρεία, η οποία δεσμεύεται να παρέχει μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού, για όλους τους τύπους επαγγελματικών χώρων, βάσει των ιδιαίτερων αναγκών σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας χρησιμοποιεί μόνο ελεγμένα επαγγελματικά καθαριστικά και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα. Όλες μας οι υπηρεσίες καθαρισμού στηρίζονται στον αυστηρό έλεγχο ποιότητας και πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε σύμβασης. Οι άριστοι επαγγελματικοί καθαρισμοί κτιρίων που προσφέρουμε, παρέχονται πάντα με την εγγύηση καθαριότητας της εταιρείας μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLEAN GREEN - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό που θέλετε να εκτελέσετε στον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Είμαστε ένα Συνεργείο Καθαρισμού με πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έχουμε αναπτύξει ένα άκρως πιστό και ικανοποιημένο πελατολόγιο. Η εταιρεία μας προσφέρει, με απόλυτη επιτυχία, υπηρεσίες Καθαρισμού υψηλών απαιτήσεων, επενδύοντας σε Ανθρώπινο Δυναμικό, Σύγχρονα συστήματα και εξοπλισμό, Εγκαταστάσεις, Μέσα και Έξυπνα υλικά. Εμπορευόμαστε Είδη Καθαρισμού και Υγιεινής, τα οποία είναι οικολογικά, χωρίς αλλεργιογόνα και καθαρίζουν απόλυτα τους χώρους σας. Χαρακτηριζόμαστε άμεση και άριστη εξυπηρέτηση και οι βιολογικοί καθαρισμοί που παρέχουμε είναι ανώτερης ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STELNIC ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μας προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για τον βιολογικό καθαρισμό του οικιακού ή του εργασιακού σας χώρου. Ειδικευόμαστε στον χώρο του καθαρισμού για πολλά χρόνια και η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να αναλάβουν την εργασία σας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται λόγω της άμεσης και άψογης επαγγελματικής εξυπηρέτησης και της υψηλής ποιότητας εργασίας που προσφέρουμε, αλλά και του επαγγελματικού μας αποτελέσματος. Σκοπός της εταιρείας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας σχεδιάζοντας οργανωμένες, ευέλικτες και οικονομικά αποδεκτές λύσεις. Είμαστε στη διάθεση σας, για να αναλάβουμε οποιαδήποτε υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού, μας αναθέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Βιολογικός Καθαρισμός Αθήνα