Βιολογικός Καθαρισμός Αθήνα | Στρωμάτων & Σπιτιού

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία καθαρισμού

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Βιολογικός Καθαρισμός: Ποια είναι τα οφέλη του;

Σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις βιολογικό καθαρισμό στον χώρο σου; Ο βαθύς καθαρισμός των επίπλων και των χαλιών σου, είναι ίσως αυτό που χρειάζεσαι ώστε να είσαι σίγουρος για την καθαρή ατμόσφαιρα του χώρου σου. Η διαφορά του από έναν απλό καθαρισμό είναι ότι χρησιμοποιούνται ειδικές καθαριστικές υποαλλεργικές ουσίες, η οποίες βιοδιασπώνται προστατεύοντας έτσι το περιβάλλον.

Ειδικά συνεργεία καθαρισμού, απολυμαίνουν σπίτια και επαγγελματικούς χώρους εφαρμόζοντας βιολογικό καθαρισμό. Με την συγκεκριμένη διαδικασία έχεις να κερδίσεις πολλαπλά οφέλη και θα βελτιώσεις αισθητά την ποιότητα της καθημερινότητά σου. Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις τα πλεονεκτήματα στους βιολογικούς καθαρισμούς σπιτιών και επαγγελματικών χώρων.

Πλεονεκτήματα Βιολογικού Καθαρισμού

Εξάλειψη Ακάρεων: Είναι πλέον γνωστό ότι στα στρώματα του κρεβατιού και του καναπέ κατοικούν ακάρεα τα οποία χρόνο με τον χρόνο δεκαπλασιάζονται. Ειδικά, την νύχτα τα περιττώματα που αφήνουν στο στρώμα μετακινούνται με αποτέλεσμα να έρχεσαι σε επαφή με αυτά και να δημιουργούνται προβλήματα υγείας. Ο βιολογικός καθαρισμός, αντιμετωπίζει όλους τους μικροοργανισμούς, αφήνοντας τα στρώματα πεντακάθαρα.

Απαλλαγή από Δυσάρεστες Οσμές & Λεκέδες: Οι λεκέδες που δημιουργούνται σε χαλιά, μοκέτες, παιδικά καρότσια και στρώματα πολλές φορές παράγουν δυσάρεστες οσμές καθώς αναπτύσσονται πάνω τους διάφοροι μικροοργανισμοί. Όσο δεν αντιμετωπίζεις το πρόβλημα τόσο μεγεθύνεται. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να απαλλαγείς είναι να κάνεις βιολογικό καθαρισμό.

Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής: Έχει παρατηρηθεί ότι τα άτομα που ζουν σε ένα καθαρό περιβάλλον νιώθουν καλύτερα ψυχολογικά και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία τους. Αυτό οφείλεται στο ότι η ατμόσφαιρα είναι πιο καθαρή και δεν έρχονται αντιμέτωποι με βλαβερούς μικροοργανισμούς.

Αποφυγή Κρίσης Άσθματος: Η σκόνη και οι βρωμιές πολλές φορές γίνονται αιτίες για δημιουργία άσθματος. Όταν όμως ζεις σε μία πιο υγιεινή ατμόσφαιρα η πιθανότητα να αντιμετωπίσεις μία τέτοια κρίση μειώνεται. Ειδικά, σε άτομα που αντιμετωπίζουν χρόνιο άσθμα, ο τακτικός βιολογικός καθαρισμός μπορεί να φανεί σωτήρια λύση.

Τα επαγγελματικά συνεργεία καθαρισμού μας που εξυπηρετούν όλη την Αθήνα και το Κέντρο της, διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα υλικά ώστε να πραγματοποιήσουν βιολογικούς καθαρισμούς καναπέδων, στρωμάτων ακόμη και ολόκληρων σπιτιών. Εάν θες να μάθεις περισσότερα για τους βιολογικούς καθαρισμούς, δες παρακάτω βασικά βήματα για το πώς γίνεται ένας βιολογικός καθαρισμός.

Βασικά Βήματα στον Βιολογικό Καθαρισμό!

  • Για τα στρώματα, χρησιμοποιείται ειδική μηχανή που παράγει δόνηση και στροβιλισμό ενώ παράλληλα προκαλεί αναρρόφηση και απομακρύνει τα ακάρεα από τα στρώματα του καναπέ και των κρεβατιών.
  • Χρήση ειδικού σπρέι για την αποφυγή της επανεμφάνισης ακάρεων.
  • Χρήση ειδικής λάμπας με μικροβιοκτόνο και με ακτινοβολία UVC που καθυστερεί την ανάπτυξη ακάρεων στα στρώματα.

Το κάθε συνεργείο χρησιμοποιεί βέβαια τις δικές του μεθόδους ανάλογα με τα μηχανήματα που κατέχει. Τα δικά μας συνεργεία καθαρισμού εξυπηρετούν όλη την Αθήνα και διαθέτουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία χρησιμοποιούν στους βιολογικούς καθαρισμούς σαλονιών, σπιτιών και επαγγελματικών χώρων ώστε να έχουν ένα εγγυημένο αποτέλεσμα καθαριότητας.

Το κόστος στους βιολογικούς καθαρισμούς είναι το τελευταίο που θα σε απασχολήσει καθώς πραγματοποιώντας μία φορά τον χρόνο βιολογικό καθαρισμό χαλιών και στρωμάτων, μπορείς να συντηρήσεις την καθαρή ατμόσφαιρά στον χώρο σου με απλούς καθαρισμούς, χωρίς να χρειάζεσαι ειδικά καθαριστικά που στοιχίζουν και ακριβά. Πολλά από τα συνεργεία μας επίσης, διαθέτουν ειδικές υπηρεσίες φύλαξης των χαλιών σε περίπτωση που το χρειαστείς.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Καθαρισμού για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Fast Cleaners
2 Αξιολογήσεις
Απόλυτα ικανοποιημένη ως πελάτισσα. Ολοκληρώθηκε η εργασία με μεγάλη επιτυχία!
TOTAL CLEAN EUROPE
15 Αξιολογήσεις
Πολύ επαγγελματίες, άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση!
Ελένη Βαλαβάνη
2 Αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά της κοπέλας. Σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω στο μέλλον!
Θεόδωρος Τζουβέκας
16 Αξιολογήσεις
Πολύ καλό αποτέλεσμα, γρήγορος και μου παρέδωσε έναν καθαρό χώρο. Μπράβο!
Γιάννης Μπουγιούκος
7 Αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Ο καναπές μου καθάρισε πολύ καλά!
Αντώνης Καλλιανιώτης
4 Αξιολογήσεις
Πολύ πρόθυμος, εξυπηρετικός και ευγενικός επαγγελματίας, με πολύ καλές τιμές!
Σχετικά άρθρα
Αν σκέφτεσαι να ενοικιάσεις ένα ήδη επιπλωμένο σπίτι, ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων είναι μια εργασία απολύτως απαραίτητη!
Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην καθημερινή μας ζωή, που μας βοηθά να νιώθουμε ξεκούραστοι και ευδιάθετοι,