9 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιολογικός Καθαρισμός Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για Βιολογικό Καθαρισμό


Α.TOP SERVICE - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε από αρχικό καθαρισμό χώρων μέχρι τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών ή των επίπλων σας.Διαθέτουμε τον καλύτερο μηχανολογικό εξοπλισμό της αγοράς (πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης έως 150bar, κρυσταλοποίησης και ατμού έως 170°C). Χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία, οργάνωση και ολοκλήρωση των εργασιών εντός χρονοδιαγράμματος, τηρώντας πάντα τα προσυμφωνημένα με τον πελάτη μας. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Προτιμήστε μας, για ποιοτικές εργασίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Building Care Services - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βιολογικού καθαρισμού, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματικές υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η οικογενειακή μας επιχείρηση ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 2004, απασχολώντας μεγάλο αριθμό έμπειρων εργαζομένων, με γνώμονα τη σκληρή δουλεία, με σύμμαχο την δημιουργικότητα και την εμπιστοσύνη που απολαμβάνουμε από τους πελάτες μας, καλύπτουμε για εσάς παντός είδους εργασίες στο χώρο του καθαρισμού! Δραστηριοποιούμαστε στο συγκεκριμένο χώρο, για αρκετά χρόνια και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προτάσεις, συνδυασμένες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες των κτιρίων τους, με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσιος Ευγενίδης - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας, δραστηριοποιείται στον χώρο των Βιολογικών καθαρισμών τα τελευταία οχτώ χρόνια. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα πρόθυμο να δώσει την καλύτερη λύση στον χώρο σας, χρησιμοποιώντας τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας, εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα της εργασίας θα είναι καλύτερο απ' ότι φαντάζεστε. Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως βιολογικούς καθαρισμούς, σε προσωπικούς ή και επαγγελματικούς χώρους. Εξειδικευόμαστε στο επιτόπου καθαρισμό της μοκέτας σας και μπορούμε να σας προσφέρουμε καθαρούς χώρους, άμεσα και οικονομικά. Τα μηχανήματα και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι σύγχρονα και ποιοτικά, με αποτέλεσμα να είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LIFE CLEAN - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνουμε τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, προσφέροντας άμεση λύση, στο πρόβλημα που σας απασχολεί. Τα ταπητοκαθαριστήρια Lifeclean με πείρα 25 ετών στο χώρο των καθαρισμών και φύλαξης χαλιών-μοκετών, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού στο σπίτι και στον εργασιακό χώρο. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας καθώς και το υπερσύγχρονα μηχανήματα εγγυώνται τον τέλειο και βαθύ βιολογικό καθαρισμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Με σεβασμό στην περιουσία σας και με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα και με μεγάλη αποτελεσματικότητα τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, των χαλιών σας και των στρωμάτων σας, παραδίδοντάς σας χώρους καθαρούς, απαλλαγμένους από οποιοδήποτε μικρόβιο ή αλλεργιογόνο παράγοντα. Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από επαγγελματίες με πολυετή πείρα στο χώρο και αναλαμβάνει με επιτυχία και επαγγελματισμό οποιαδήποτε σχετική υπηρεσία. Η στρατηγική της είναι να αντιμετωπίζει κάθε πελάτη ως ξεχωριστή περίπτωση καταρτίζοντας του πρόγραμμα εργασιών, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Σκοπός της εταιρείας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας σχεδιάζοντας οργανωμένες, ευέλικτες και οικονομικά αποδεκτές λύσεις, αντάξιες των προσδοκιών τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΔΑΚΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Σε ένα περιβάλλον επιβαρυμένο με αλλεργιογόνους παράγοντες τα χαλιά σας, το στρώμα, το σαλόνι όπου περνάμε μεγάλο μέρος του 24ώρου είναι απαραίτητο να είναι καθαρά και υγιεινά. Δυστυχώς ο κλασικός καθαρισμός είναι ανεπαρκής. Οι μικροοργανισμοί και τα ακάρεα βρίσκουν τις ιδανικές συνθήκες για να αναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν. Η εταιρεία μου, τώρα φέρνει την τεχνολογία του αύριο, για να σας απαλλάξει από τον κίνδυνο των αλλεργιών που παραμονεύει. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και απολαύστε καθαρούς προσωπικούς και επαγγελματικούς χώρους, άμεσα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΑΤΖΙΝΑΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού με ειδικό εξοπλισμό, που φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε χώρο. Είναι μια αξιόπιστη εταιρεία, η οποία δεσμεύεται να παρέχει μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού, για όλους τους τύπους προσωπικών και επαγγελματικών χώρων, βάσει των ιδιαίτερων αναγκών σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας χρησιμοποιεί μόνο ελεγμένα επαγγελματικά καθαριστικά και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, καθιστώντας της μια από τις καλύτερες λύσεις στον κλάδο του βιολογικού καθαρισμού. Σεβόμαστε τις ανάγκες και προτιμήσεις των πελατών μας και πράττουμε, αναλόγως. Όλες μας οι υπηρεσίες καθαρισμού στηρίζονται στον αυστηρό έλεγχο ποιότητας και πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περίπτωσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ROYAL CLEAN - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας με μακρόχρονη πορεία στο κλάδο του βιολογικού καθαρισμού, είναι σε θέση να δώσει άμεση και επαγγελματική λύση στο πρόβλημά σας. Διαθέτουμε ποιοτικά υλικά, σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο τεχνικό προσωπικό και άρα μπορούμε να αναλάβουμε παντός είδους βιολογικό καθαρισμό, για προσωπικούς και επαγγελματικούς, προσφέροντας έργα ανώτερης ποιότητας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του. Επιλέξτε μας για αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν θετικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ART HOME - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις, για τον βιολογικό καθαρισμό του προσωπικού ή επαγγελματικού σας χώρου. Προσέχουμε την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε οικολογικά προϊόντα για τον καθαρισμό χαλιών φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο αλλά και τα κατοικίδια ζώα, στις καλύτερες τιμές. Πάντα χρησιμοποιούμε οικολογικά απορρυπαντικά, είτε καθαρίσουμε τα χαλιά στον χώρο μας ή ερχόμαστε στον δικό σας χώρο και κάνουμε επιτόπου καθαρισμό μοκετών, σαλονιών, σκαφών κ.α. Αν, μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, νιώθετε την ανάγκη για μια αίσθηση ευεξίας και καθαριότητας στο δικό σας χώρο, τότε σίγουρα πρέπει να ξεκινήσετε από τη σωστή και οικολογική περιποίηση των χαλιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Βιολογικός Καθαρισμός Αθήνα