15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Απολύμανση Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Απολύμανση - Απεντόμωση


Δημήτριος Σαζονόφ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Καταπολεμούμε αποτελεσματικά τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίους κ.α.), ιπτάμενα έντομα (μύγες, κουνούπια, ψύλλους, κ.α), έρποντα έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς κ.α) ερπετά (φίδια, σαύρες κ.α), μικροοργανισμούς (ιούς, μικρόβια κ.α) και ακάρεα. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και τον σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και είμαστε δίπλα σας και μετά από την ολοκλήρωση της εργασίας. Φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίησή σας, πάντα, σε προσιτές τιμές. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει. Γιατί για εμάς, είναι θέμα τιμής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TOTAL CLEAN EUROPE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις εργασίες απολύμανσης και απεντόμωσης του χώρου σας. Πραγματοποιούμε απεντόμωση και απολύμανση, που θα διώξει από τον χώρο σας κατσαρίδες και άλλα περιπατητικά έντομα, με φάρμακα φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια, εγκεριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό!Υπερτερούμε του ανταγωνισμού, διότι το προσωπικό μας είναι μόνιμο, με αποτέλεσμα, να μπορεί να έχετε έναν έμπιστο και γνώριμο συνεργάτη, για την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του κτιρίου σας. Σε εμάς θα βρείτε το δικό σας άνθρωπο, που θα σας δώσει άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Α.TOP SERVICE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε εργασία απολύμανσης - απεντόμωσης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις εξυγίανσης χώρων.Χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία, οργάνωση και ολοκλήρωση των εργασιών εντός χρονοδιαγράμματος, τηρώντας πάντα τα προσυμφωνημένα με τον πελάτη μας. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Προτιμήστε μας, για ποιοτικές εργασίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Μπίνας - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω τις εργασίες που σχετίζονται με την απεντόμωση και την απολύμανση του χώρου σας και διατηρώ το δικό μου τεχνικό γραφείο τα τελευταία 35 χρόνια. Σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, φέρνουμε εις πέρας την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας Ένας υπεύθυνος χημικός έρχεται στο χώρο σας για να διώξει τα ενοχλητικά ζωύφια που σας κάνουν άνω κάτω με την παρουσία τους! Η ευγένεια του χαρακτήρα του προσωπικού μας και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε τόσο από άποψη ποιότητας όσο και τιμής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΗΠΕΥΣΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επαγγελματική ολοκλήρωση εργασιών, που σχετίζονται με την απεντόμωση και την απολύμανση του χώρου σας. Παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις εδώ και χρόνια, συμβάλλουμε δυναμικά στην εκπλήρωση των επιθυμιών του πελάτη, ώστε κάθε φορά που έρχεται σε επαφή μαζί μας, να φεύγει με χαμόγελο ικανοποίησης. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά που διαθέτουν μεγάλη αποτελεσματικότητα, ενώ παράλληλα είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και τα κατοικίδια σας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΗΡΕΣΙΑ ΖΕΡΜΠΙΝΟΥ Ν - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από ένα έμπειρο προσωπικό και διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία και προϊόντα για την απολύμανση του χώρου σας. Με την πολυετή πείρα του εξειδικευμένου προσωπικού μας, καταγράφουμε τις ανάγκες σας και συντονίζουμε την υλοποίηση των εργασιών, εξασφαλίζοντας έτσι ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα, στις πιο οικονομικές τιμές. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που θα αναλάβουμε. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και θα δικαιωθείτε από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ - ΠΡΕΒΕΝΤΖΑΣ ΑΘ & ΣΙΑ ΕΕ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

H εταιρεία μας που ειδικεύεται στις Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες, διαθέτει πολύχρονη εμπειρία, τεχνογνωσία, εξειδικευμένο συνεργείο και, χρησιμοποιώντας τελευταίου τύπου μηχανήματα & υλικά, έχει λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Με ανεπτυγμένο το αίσθημα περιβαλλοντολογικής συνείδησης, εφαρμόζουμε ειδικές διαδικασίες αποκομιδής και διαχείρισης απορριμμάτων από τις εργασίες μας (υπολείμματα εντομοκτόνων και ποντικοφάρμακων, χρησιμοποιημένες συσκευασίες), σύμφωνα με τις διαδικασίες του συστήματος ISO 14001. Σκοπός της απεντόμωσης είναι η καταπολέμηση παντός είδους εντόμων που δημιουργούν εστίες μέσα στα κτίρια και η παρουσία τους εγκυμονεί κινδύνους για το ανθρώπινο περιβάλλον. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΡΟΥΖΟΣ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαστε η λύση που αναζητάτε στις υπηρεσίες απεντόμωσης και απολύμανσης, καλύπτοντας τις εταιρικές και προσωπικές σας ανάγκες. Διαθέτουμε εγγυημένα προϊόντα, φιλικά προς τον χρήστη και την γνώση να τα χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα ώστε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματά τους. Ανανεώνουμε συνεχώς τα υλικά μας και τον εξοπλισμό μας ώστε να έχουμε την δυνατότητα να παραδώσουμε στους πελάτες μας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και την εκτίμησή τους. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

E & MY - ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο μας προσωπικό αναλαμβάνει Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις και είναι προσηλωμένο στις αρχές του ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης παρασίτων. Στόχος ενός τέτοιου προγράμματος είναι ο έλεγχος του πληθυσμού των παρασίτων (έντομα, τρωκτικά) σε όσο το δυνατόν χαμηλά και αποδεκτά επίπεδα (Pest Control). Ωστόσο, η πλήρης εξάλειψη των παρασίτων είναι πρακτικά πολύ δύσκολη, αν όχι αδύνατη, και καμιά μέθοδος παρασιτοκτονίας από μόνη της δε μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα. Γι' αυτό το λόγο, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης παρασίτων είναι ένας συνδυασμός ποικίλων μεθόδων και εργασιών, που αναφέρεται με τον όρο απεντόμωση, όταν αφορά στην αντιμετώπιση εντόμων, και μυοκτονία αντίστοιχα, για τις περιπτώσεις καταπολέμησης των τρωκτικών. Προτιμήστε μας για αξιόπιστες, άμεσες και άκρως επαγγελματικές προτάσεις, που δίνουν μόνιμη λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΠΕΞ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις, ξεκινώντας το 1974 ως μία από τις πρώτες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών σε κτίρια και πολυκατοικίες. Η εταιρεία μας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, εξειδικευμένα συνεργεία και σύγχρονο εξοπλισμό, για τη διενέργεια εφαρμογών απεντομώσεων, μυοκτονιών και απολυμάνσεων σε κατοικημένους και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική, υπό την επίβλεψη ειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι τα κορυφαία της αγοράς. Πρόκειται για σύγχρονα, νέας γενιάς σκευάσματα, με την έγκριση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων. Μετά από κάθε εφαρμογή, εκδίδουμε πιστοποιητικό εργασιών απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης, κατάλληλο για κάθε χρήση. Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GREEN GUARDIA - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της καταπολέμησης παρασίτων (απολυμάνσεις - απεντομώσεις - μυοκτονίες).Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό παρέχει υπηρεσίες ποιότητας και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Εξυπηρετεί οικιακούς και εταιρικούς χώρους. Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η ασφάλεια της δημόσιας υγείας αποτελούν μέρος των αρχών λειτουργίας. Επιπλέον, έμφαση δίνεται στις βιολογικές μεθόδους καταπολέμησης και στην ολοκληρωμένη διαχείριση των χώρων. Η εταιρεία μας στελεχώνεται από ομάδα Γεωπόνων και εκπαιδευμένων τεχνικών. Το προσωπικό διαθέτει εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση. Βρισκόμαστε καθημερινά σε ετοιμότητα για εγγυημένες λύσεις με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MANAGEMENT ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Παρέχουμε άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες απολύμανσης και απεντόμωσης και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας που παρέχουμε αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι μας πελάτες. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υλικών και την γνώση να τα χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα ώστε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματά τους. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εγγυημένης ποιότητας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και την εκτίμησή τους. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PEST CONTROL HELLAS - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απεντομώσεις και απολυμάνσεις με σκοπό την κάλυψη των εταιρικών και προσωπικών σας αναγκών. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον χώρο και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις του έτσι ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Η ευγένεια και ο επαγγελματισμός μας είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Μοναδικός μας σκοπός είναι η εξασφάλιση σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας και εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΑΣΙΑΜΗΣ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στον τομέα της απολύμανσης και απεντόμωσης προσωπικών και επαγγελματικών χώρων. Ερχόμαστε στο χώρο σας χωρίς καμία δέσμευση και σας δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές. Παρουσιάζουμε μια συνολική προσφορά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις. Η εργασία μας διακρίνεται για τη συνέπεια και την ακριβή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, όσον αφορά την ολοκλήρωσή της, χρησιμοποιώντας πάντα τα ποιοτικότερα υλικά και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Alpha Απολυμαντική - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις απολυμάνσεις - απεντομώσεις - μυοκτονίες. Για κάθε περίπτωση προσβολής, στις απολυμάνσεις χώρων δίδεται ασφαλής, επιστημονικά τεκμηριωμένη, σύγχρονη και αποτελεσματική λύση. Χρησιμοποιούμε χημικές και οικολογικές μεθόδους απολύμανσης, με χρήση εγκεκριμένων ουσιών υψηλής τεχνολογίας και πάντοτε φιλικές προς το περιβάλλον. Όλοι οι Γεωπόνοι της εταιρείας μας είναι πτυχιούχοι και δίνουν ιδιαίτερη σημασία τους οικιακούς πελάτες, με τα ευαίσθητα προβλήματα που παρουσιάζει η κάθε περίπτωση, αλλά και στους εταιρικούς πελάτες, με τα διάφορα θέματα που σχετίζονται με τον έλεγχο παρασίτων.Η εταιρεία μας είναι πλέον μια κορυφαία εταιρεία στο χώρο των απολυμάνσεων, γιατί είναι η μοναδική που δίνει Εγγύηση εφαρμογής στις εργασίες της. Είμαστε πλάι στο πελάτη, στο πρόβλημα που έχει, και σε καμιά περίπτωση δεν τον αφήνουμε στην τύχη του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Απολυμάνσεις Αθήνα - 15 επαγγελματίες για απεντομώσεις