15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Αποφράξεις Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε αποφράξεις


Γιάννης Μανιάτης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Η τεχνική εταιρεία μου, αναλαμβάνει εργασίες αποφράξεων για τις αποχετεύσεις που σας απασχολούν. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για 9 χρόνια και διαθέτουμε άρτια εξειδίκευση και σύγχρονα εργαλεία. Με συνέπεια και επαγγελματισμό έχουμε αναλάβει πολλά έργα, ποικίλου βαθμού δυσκολίας, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Χαρακτηριστικά της εργασίας μας είναι η άριστη τεχνογνωσία, ο κατάλληλος εξοπλισμός και η προσιτές τιμές. Συνδυάζουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Mπόκας - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω την απόφραξη της αποχέτευσης της οικίας ή του καταστήματος σας. Βρίσκομαι στον χώρο των υδραυλικών από το 1975 και η πολυετής εμπειρία μου σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική κατάρτιση που διαθέτω αλλά και το ποιοτικό αποτέλεσμα που προσφέρω, μου έχουν χαρίσει ένα μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών. Η αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μου, με έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των πελατών μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Κωσταντακόπουλος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την απόφραξη της αποχέτευσης που σας ταλαιπωρεί. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των υδραυλικών εργασιών και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μας αλλά και τις εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με άριστο αποτέλεσμα. Ο εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιούμε μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε εργασία μου αναθέσετε άμεσα και με γνώμονα την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μας. Θα είμαστε στη διάθεση σας, όποτε μας χρειαστείτε, για να προσφέρουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Παναγάκος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρω λειτουργικές λύσεις απόφραξης σωληνώσεων και αποχετεύσεων, για τον προσωπικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των υδραυλικών εργασιών και διατηρώ ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών. Χαρακτηριστικά μας είναι η επαγγελματικότητα και η εγγύηση ποιότητας. Η πολυετής μου εμπειρία μου έχει δώσει την δυνατότητα να προσφέρω εγγυημένες λύσεις με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μου. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να διαμορφώσουμε μία προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνα Καβέτσου - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία “Προέκτασις Τεχνική”, αναλαμβάνει την απόφραξη της αποχέτευσης του κτιρίου σας. Από το 2004 μέχρι σήμερα, δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της κατασκευής και των τεχνικών έργων, με σκοπό την παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων τεχνικών υπηρεσιών. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί με το πλήθος των έργων που έχουμε υλοποιήσει. Οδηγός μας είναι πάντοτε η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, με ποιότητα και συνέπεια. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για την συνέπεια που δείχνουμε στην εργασία μας, την ευγένεια του χαρακτήρα μας και τον επαγγελματισμό μου. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βαγγέλης Λάππας - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρω υπηρεσίες απόφραξης των αποχετεύσεων και αποφράξεων του κτιρίου σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των υδραυλικών εργασιών από το 1997 και διαθέτω πολυετή εμπειρία και άρτια εξειδίκευση που μου δίνουν την δυνατότητα να μπορώ να αντεπεξέλθω σε οποιαδήποτε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό. Προσφέρω ποιοτικά αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και επιδιώκω να χτίζω σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Στόχος μου είναι να ικανοποιώ απόλυτα πελάτες μου προσφέροντας εγγυημένες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Είμαι στην διάθεσή σας για εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία ΑΚΗΣ στην Αργυρούπολη, η οποία αναλαμβάνει Αποφράξεις αποχετεύσεων, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής, διαθέτει έμπειρα στελέχη, άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και συνεργαζόμενη με χημικό, εφαρμόζει και ολοκληρωμένα προγράμματα.Τα συνεργεία απόφραξής μας διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, που, σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και εξειδικευμένα υλικά, εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά τους. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΥΜΑΤΟΦΑΓΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία ΛΥΜΑΤΟΦΑΓΟΣ - ΒΩΒΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια δραστηριοποιείται στις εκκενώσεις βόθρων και στις αποφράξεις αποχετεύσεων εδώ και χρόνια παρέχοντας ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις. Είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 & 14001, με 3 βυτιοφόρα & 2 αποφρακτικά. Αναλαμβάνει πάσης φύσεως εργασίες, όπως καθαρισμούς στεγανών, βιολογικών αγωγών - δεξαμενών, αντλήσεις υδάτων και συντηρήσεις. Διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό που το χαρακτηρίζει η αγάπη που δείχνει για την δουλειά του και η ευγένεια του χαρακτήρα του. Μοναδικός στόχος της εταιρείας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών της και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VLACHOS GROUP - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας VLACHOS GROUP, που εξειδικεύεται στις Αποφράξεις αποχετεύσεων και στις Απολυμάνσεις, δραστηριοποιείται στο χώρο, από το 1972, στην Αθήνα και εξυπηρετεί ΟΛΗ την Αττική με το εξειδικευμένο συνεργείο της. Η συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου και η απόφραξη των σωληνώσεών σας είναι για μας υπόθεση γρήγορη και εύκολη, αλλά και οικονομική λύση για σας. Η εταιρεία μας λειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και Αργίες. Είμαστε σε ετοιμότητα να δώσουμε τις κατάλληλες λύσεις για το πρόβλημά σας χρησιμοποιώντας υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Επιλέξτε μας για μόνιμες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία ΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ, εξειδικευμένη στις Αποφράξεις αποχετεύσεων από το 1979, είναι από τις πρώτες στην προτίμηση του καταναλωτή, διότι διαθέτει εμπειρία, που, σε συνδυασμό με την άμεση και φερέγγυα εξυπηρέτηση, επεμβαίνει και με πολύ μεράκι δίνει αποφασιστικές λύσεις απόφραξης και εξασφαλίζει την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της. Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, υπερσύγχρονα μηχανήματα και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα, διασφαλίζει την άμεση, σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτηση για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης. Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας είναι η παρακαταθήκη μας, ώστε συνεχώς να αναπτυσσόμαστε. Είμαστε στην διάθεσή τους καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας και να σας προσφέρουμε οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑLPHA ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία Alpha Αποφρακτική στην Αθήνα αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων και συντήρηση, απόφραξη, καθαρισμό αποχετευτικών αγωγών και μεταφορές λυμάτων από το 1960. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα, διασφαλίζουμε την ΕΓΓΥΗΣΗ των εργασιών μας, με ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ και ταχύτατους χρόνους εξυπηρέτησης. Με τους έμπειρους συνεργάτες μας αναλαμβάνουμε άμεσα και οικονομικά την εργασία σας και εξασφαλίζουμε πλήρη λειτουργικότητα των υδραυλικών σας συστημάτων. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και επιδιώκουμε σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΠΕΞ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία ΕΠΕΞ, με έδρα την Αθήνα, αναλαμβάνει Αποφράξεις αποχετεύσεων, ξεκινώντας το 1974 ως μία από τις πρώτες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών σε κτίρια και πολυκατοικίες. Αναλαμβάνουμε με δικά μας μέσα την απόφραξη, καθώς και τη συντήρηση των αποχετευτικών δικτύων με συνέπεια και επαγγελματισμό. Τα έμπειρα και ειδικά εξοπλισμένα συνεργεία της ΕΠΕΞ αναλαμβάνουν πάσης φύσεως αποφράξεις σε φρεάτια αποχέτευσης, σωλήνες αποχέτευσης, σιφώνια και υδραυλικά διαμερισμάτων και υδρορροές. Ο εξοπλισμός μας περιλαμβάνει ειδικά οχήματα με πιεστικά μηχανήματα, βυτία και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που δίνουν λύση στο πρόβλημά σας. Είμαστε η πρώτη επιλογή στην εκτέλεση της εργασίας και επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που ξεχωρίζουν για την λειτουργικότητά τους αλλά και τις ιδιαίτερα οικονομικές τους τιμές. Βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη και έπειτα από το πέρας της εργασίας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALEX ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Από το 1985 έως και σήμερα, με συνέπεια, η οικογένεια Προβατά με την εταιρεία ALEX ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ, που ειδικεύεται στις αποφράξεις αποχετεύσεων, σας εξυπηρετεί άμεσα, με τον επαγγελματισμό που την διακατέχει. Διαθέτουμε εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις για τα υδραυλικά σας συστήματα με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών σας. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και στοχεύουμε σε ολοκληρωμένα αποτελέσματα που ξεχωρίζουν για τον επαγγελματισμό και την αντοχή τους στην φθορά του χρόνου. Είμαστε η σίγουρη λύση για τις αποχετεύσεις και τις αποφράξεις που επιθυμείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ - ΑΝΤΩΝΙΟΥ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ - ΑΝΤΩΝΙΟΥ στην Αθήνα αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις αγωγών - σιφονιών και όλων των τύπων τις αποφράξεις, όλο το 24ωρο. Η 20ετής εμπειρία μας μας καθιστά υπεύθυνους για την άριστη εξυπηρέτησή σας. Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς αγωγών και πλύσιμο στεγανών. Επίσης, αντλήσεις υδάτων και εκκενώσεις βόθρων. Η εταιρεία μας, με την πολυετή εμπειρία και τα σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, αναλαμβάνει και πιστοποιεί τον καθαρισμό και την απόφραξή σας. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα του προσωπικού μας με εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή αν αναλάβουμε την εργασία σας και να σας προσφέρουμε λειτουργικά και επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SOS ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις αποχετεύσεις και τις αποφράξεις των συστημάτων σας με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας των πελατών μας. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά προσφέροντας 24ωρη εξυπηρέτηση. Διακρινόμαστε για την συνέπεια και την άμεση εξυπηρέτηση. Επιδιώκουμε την ευχαρίστηση των πελατών μας και την ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Αποφράξεις Αθήνα - 15 ειδικοί στις αποχετεύσεις και τα φρεάτια