6 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Αποφράξεις Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε αποφράξεις


Γιάννης Μανιάτης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Η τεχνική εταιρεία μου, αναλαμβάνει εργασίες αποφράξεων για τις αποχετεύσεις που σας απασχολούν. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για 9 χρόνια και διαθέτουμε άρτια εξειδίκευση και σύγχρονα εργαλεία. Με συνέπεια και επαγγελματισμό έχουμε αναλάβει πολλά έργα, ποικίλλου βαθμού δυσκολίας, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Χαρακτηριστικά της εργασίας μας είναι η άριστη τεχνογνωσία, ο κατάλληλος εξοπλισμός και η προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνα Καβέτσου - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία “Προέκτασις Τεχνική”, αναλαμβάνει την απόφραξη της αποχέτευσης του κτιρίου σας. Από το 2004 μέχρι σήμερα, δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της κατασκευής και των τεχνικών έργων, με σκοπό την παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων τεχνικών υπηρεσιών. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί με το πλήθος των έργων που έχουμε υλοποιήσει. Οδηγός μας είναι πάντοτε η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, με ποιότητα και συνέπεια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Παναγάκος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρω λειτουργικές λύσεις απόφραξης σωληνώσεων και αποχετεύσεων, για τον προσωπικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των υδραυλικών εργασιών και διατηρώ ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών. Χαρακτηριστικά μας είναι η επαγγελματικότητα και η εγγύηση ποιότητας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και αν διαμορφώσουμε μία προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Κωσταντακόπουλος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την απόφραξη της αποχέτευσης που σας ταλαιπωρεί. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των υδραυλικών εργασιών και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μας αλλά και τις εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με άριστο αποτέλεσμα. Θα είμαστε στη διάθεση σας, όποτε μας χρειαστείτε, για να προσφέρουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Mπόκας - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω την απόφραξη της αποχέτευσης της οικίας ή του καταστήματος σας. Βρίσκομαι στον χώρο των υδραυλικών από το 1975 και η πολυετής εμπειρία μου σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική κατάρτιση που διαθέτω αλλά και το ποιοτικό αποτέλεσμα που προσφέρω, μου έχουν χαρίσει ένα μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών. Η αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μου, με έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των πελατών μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βαγγέλης Λάππας - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρω υπηρεσίες απόφραξης των αποχετεύσεων του κτιρίου σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των υδραυλικών εργασιών από το 1997 και διαθέτω πολυετή εμπειρία και άρτια εξειδίκευση. Με συνέπεια και υπευθυνότητα προσφέρω ποιοτικά αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στόχος μου είναι να δημιουργώ μια φιλική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου προσφέροντας εγγυημένες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Αποφράξεις Αθήνα - 6 ειδικοί στις αποχετεύσεις και τα φρεάτια
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…