Αποφράξεις - Αποχετεύσεις Αθήνα

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία απόφραξης

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Πώς μπορείς να αποφύγεις τις αποφράξεις των αποχετεύσεων στην Αθήνα;

Οι αποφράξεις στην Αθήνα, αποτελούν μία καθημερινά υδραυλική εργασία για τα εξειδικευμένα συνεργεία απόφραξης του Douleutaras.gr και οφείλεται κυρίως στην παλαιότητα του αποχετευτικού δικτύου της πόλης.

Ένας βουλωμένος νιπτήρας ή μία βουλωμένη μπανιέρα που χρειάζεται απόφραξη είναι καθημερινό φαινόμενο σε πολλά σπίτια. Οι κλειστές σωληνώσεις μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα και να αποβούν ιδιαίτερα κοστοβόρες.

Αν η κατάσταση χειροτερεύσει, δυστυχώς ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος να την αντιμετωπίσεις είναι οι επαγγελματικές αποφράξεις αποχετεύσεων από έμπειρα συνεργεία απόφραξης στην Αθήνα.

Οι επαγγελματίες στις αποφράξεις στην Αθήνα, μπορούν να φέρουν εις πέρας πέρας από ένα απλό ξεβούλωμα νιπτήρα, σε μία ευρεία γκάμα αποφράξεων όπως:

 • Ξεβούλωμα νεροχύτη
 • Ξεβούλωμα μπανιέρας
 • Ξεβούλωμα τουαλέτα
 • Εκκενώσεις βόθρων
 • Άντληση υδάτων
 • Βουλωμένη κεντρική αποχέτευση
 • Ξεβούλωμα νεροχύτη κουζίνας
 • Φθαρμένοι σωλήνες αποχέτευσης
 • Απόφραξη φρεατίου

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να πραγματοποιήσεις άμεσες αποφράξεις σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας κι αν βρίσκεσαι και να εξασφαλίσεις την  σωστή λειτουργία της αποχέτευσης τους σπιτιού, της πολυκατοικίας ή του επαγγελματικού σου χώρου.

Τα συνεργεία αποφράξεων στην Αθήνα, αναλαμβάνουν από μία απλή απόφραξη ενός νεροχύτη ή νιπτήρα έως άντληση υδάτων και εκκενώσεις βόθρων και διαθέτουν εξειδικευμένα αποφρακτικά εργαλεία που θα σε βγάλουν άμεσα από την δύσκολη θέση.

Οι σωληνώσεις και το αποχετευτικό σύστημα, εξαιτίας έλλειψης συντήρησης και διαρροών, σε περιπτώσεις κακοκαιρίας, αυξάνουν την πιθανότητα για πλημμύρες και ανεπανόρθωτη ζημιά στο αποχετευτικό δίκτυο.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προστατέψει κανείς το σπίτι του από την πλημμύρα. Οι επαγγελματίες στις αποφράξεις στην Αθήνα, συμβουλεύουν να ελέγχονται τακτικά τα φρεάτια και οι οικιακές σωληνώσεις ειδικά όταν υπάρχει πρόβλεψη για έντονα καιρικά φαινόμενα.

Τι άλλο μπορείς να κάνεις όμως για να προστατέψεις τις αποχετεύσεις σου και να γλιτώσεις από μία απόφραξη αποχέτευσης στην Αθήνα;

Πριν χρειαστείς επαγγελματική βοήθεια, καλό είναι να προσέξεις κάποια μικρά πράγματα με τα οποία άθελα σου δυσχεραίνεις την κατάσταση

Μιλήσαμε με τους ειδικούς για αποφράξεις στην Αθήνα της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να κάνεις για να έχεις καθαρές και λειτουργικές αποχετεύσεις:

 • Απέφυγε όσο μπορείς τις τρίχες που πέφτουν στην μπανιέρα και το νιπτήρα σου.
 • Χρησιμοποίησε το καλάθι μπάνιου και μην πετάς χαρτιά ή άλλα σκουπίδια στην τουαλέτα σου.
 • Καθάριζε καλά τα πιάτα σου πριν τα βάλεις στο νεροχύτη, για να αποφύγεις το βούλωμα του σιφονιού σου από λίπη και υπολείμματα τροφών.
 • Να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός με τα διάφορα μικροαντικείμενα γύρω από τις αποχετεύσεις σου, καθώς αν πέσει κάποιο κατά λάθος μέσα μπορείς να κλείσει εντελώς τις σωληνώσεις σου.

Οι αποφράξεις στην Αθήνα, συνήθως απαιτούν την χρήση εξειδικευμένων αποφρακτικών εργαλείων ώστε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα και να εξασφαλιστεί η καλή λειτουργεία του αποχετευτικού δικτύου του οικιακού ή του επαγγελματικού σου χώρου.

Τα έμπειρα συνεργεία απόφραξης αποχετεύσεων που εξυπηρετούν το κέντρο της Αθήνας, διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός περιλαμβάνει:

 • Μηχανικές ατσαλίνες.
 • Σπιράλ μεγάλου μήκους με ειδική κεφαλή διάτρησης.
 • Ειδικά αυτοκίνητα για άντληση υδάτων.
 • Πιεστικό- περιστροφικό μηχάνημα, το οποίο με κυκλική κίνηση αποφράζει τις σωληνώσεις.
 • Πιεστικό μπεκ που εισχωρεί στις σωληνώσεις και τις ξεβουλώνει.
 • Κάμερα Αποχέτευσης που εισχωρεί στο εσωτερικό των σωληνώσεων και σου δείχνει ποιο είναι το πρόβλημα με την αποχέτευσή σου.

Πολλοί θεωρούν, ότι η απόφραξη του νιπτήρα ή η απόφραξη του νεροχύτη, μπορεί να γίνει άμεσα με την χρήση χημικών. Τα συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τους λόγους που δεν πρέπει κάποιος να προβεί στην χρήση χημικών για την απόφραξη των σωληνώσεων του χώρου του:

 • Η χρήση χημικών προκαλεί ανεπανόρθωτη φθορά και διάβρωση των μεταλλικών σωληνώσεων.
 • Η συνεχής χρήση χημικών για την αντιμετώπιση του βουλωμένων σωλήνων, θα γίνει η αιτία να παρουσιαστούν ζημιές μεγάλου κόστους που δεν θα μπορούν να προβλεφθούν
 • Τα χημικά στις αποφράξεις είναι επιβλαβή για το περιβάλλον και γι΄αυτό δεν προτιμώνται ούτε από τους επαγγελματίες του χώρου.

Για αυτούς τους λόγους οι αποφρακτικές εταιρείες στην Αθήνα, συμβουλεύουν να μην γίνεται χρήση χημικών και να συμβουλεύεσαι εξειδικευμένους επαγγελματίες για άμεση και οικονομική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι να κάνεις την σωστή επιλογή στο συνεργείο απόφραξης που θα αναλάβει τις αποφράξεις των αποχετεύσεων της πολυκατοικίας σου, τα εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων του Douleutaras.gr στην Αθήνα, μας έδωσαν έναν οδηγό επιλογής που θα σου λύσει τα χέρια:

 • Τα εξειδικευμένα συνεργεία απόφραξης φροντίζουν για την αυθημερόν εξυπηρέτηση του πελάτη και της απόφραξης της αποχέτευσης στο σπίτι ή στο γραφείο του.
 • Ένα επαγγελματικό συνεργείο απόφραξης διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό απόφραξης που μπορεί να φέρει εις πέρας από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη απόφραξη αποχέτευσης.
 • Τα επαγγελματικά συνεργεία αποφράξεων, αναλαμβάνουν τον καθαρισμό των αποχετεύσεων και την απόφραξή τους, χωρίς να ταλαιπωρούν τους ενοίκους.
 • Τα αξιόπιστα συνεργεία απόφραξης, διασφαλίζουν την υγιεινή του χώρου έπειτα από το πέρας των εργασιών στις αποφράξεις.

Εάν τώρα επιθυμείς να προλάβεις την πιθανότητα μίας μελλοντικής απόφραξης της αποχέτευσής σου, καλό θα ήταν μία φορά τον χρόνο να πραγματοποιείς συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου του χώρου σου.

Η συντήρησή του, θα σε γλιτώσει από περιττά έξοδα σε περίπτωση φραγής των σωληνώσεων ενώ παράλληλα θα αυξήσει την ανθεκτικότητα του υδραυλικού δικτύου στην φθορά του χρόνου.

Οι αποχετεύσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων στην Αθήνα και την ευρύτερη Αττική, φράζουν συχνά, το θέμα είναι να γνωρίζει την κατάλληλη εταιρεία αποφράξεων που θα δώσει άμεση λύση στο πρόβλημά σου.

Η πλατφόρμα μας, είναι η απάντηση στην αναζήτησή σου για αξιόπιστα συνεργεία αποφράξεων που εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της Αθήνας και καθαρίζουν τις αποχετεύσεις σου, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής σου.

Ακόμη, κι αν δεν αντιμετωπίζεις άμεσα πρόβλημα με τις αποχετεύσεις σου, ο τακτικός καθαρισμός τους αποτελεί βασική ανάγκη ώστε να μην χρειαστεί αποφράξεις μελλοντικά.

Οι αποφράξεις, που αναλαμβάνουν τα εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, πραγματοποιούνται άμεσα και εγγυώνται καθαρές και λειτουργικές αποχετεύσεις.

Εξαιτίας της συχνότητας των εργασιών που προκύπτουν καθημερινά για τις αποφράξεις αποχετεύσεων, οι επαγγελματίες που διαθέτουμε στις αποφράξεις, εξελίσσουν συνεχώς τις υπηρεσίες τους ώστε να ικανοποιούν απόλυτα τις προσδοκίες των πελατών.

Είτε αφορά αποφράξεις σε πολυκατοικίες, είτε σε μονοκατοικίες, είτε σε γραφεία και άλλους επαγγελματικούς χώρους, τα συνεργεία αποφράξεων του Douleutaras στην Αθήνα, θα έρθουν άμεσα στον χώρο σου και πραγματοποιήσουν την απόφραξη άμεσα και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Καταχώρησε την εργασία απόφραξης που χρειάζεσαι στην πλατφόρμα μας και πάρε προσφορές για τιμές στις αποφράξεις στην Αθήνα από τα καλύτερα συνεργεία απόφραξης.

Εμπιστεύσου τις εξειδικευμένες υπηρεσίες των επαγγελματιών μας στις αποφράξεις στην Αθήνα και θα έχεις τόσο αξιόπιστα αποτελέσματα όσο και σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Απόφραξης για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές

Στέφανος Κέμμος
39 Αξιολογήσεις
Πολύ καλός στη δουλειά του, γρήγορος και καθαρός!
Χρήστος Κότσης
36 Αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας!!
Hydroenergy - Κώστας Παπάζογλου
3 Αξιολογήσεις
Αν και ήρθε λίγο νωρίτερα απ' ότι είχαμε συμφωνήσει, η εργασία έγινε αμέσως και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι!
Τέχνη Group
2 Αξιολογήσεις
Πολύ ευγενικός, γρήγορος και αποτελεσματικός στη δουλειά του. Ευχαριστούμε!
Νίκος Σπηλιώτης
2 Αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας, πολύ επικοινωνιακός και άμεση εξυπηρέτηση!
Ιωάννης Φιφλής
22 Αξιολογήσεις
Πολύ φιλικός, εξυπηρετικός και κύριος, με λογική τιμή!
Σχετικά άρθρα
Αν αντιμετωπίζεις συνεχώς προβλήματα με τις βουλωμένες αποχετεύσεις του σπιτιού σου
Η ΕΜΥ προειδοποιεί με έκτακτα δελτία επιδείνωσης του καιρού, ενώ οι ειδήσεις κατακλύζονται με εικόνες κατεστραμμένων σπιτιών