3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Ανελκυστήρα Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην επισκευή του ανελκυστήρα


ΑΦΟΙ ΜΗΤΡΟΥ Α.Ε. Αντώνης Μητρου - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας, για πάνω από 50 χρόνια δραστηριοποιείται στο τομέα των ανελκυστήρων. Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια που μπορεί να περιλαμβάνει ένας μηχανισμός ανελκυστήρα, από την εγκατάσταση μέχρι και την ανακατασκευή του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

J.P LIFTS - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Αθήνα Αττική 105 52

H J.P Lifts, προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης για τον ανελκυστήρα του κτιρίου σας. Η εμπειρία μας στις συντηρήσεις, μετασκευές και εγκαταστάσεις ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων ξεπερνάει τα 40 χρόνια, διασφαλίζοντας έτσι, την συμβατότητα της κατασκευής και διατηρώντας την ποιότητα της στον χρόνο. Η εταιρεία μας είναι εξειδικευμένος συνεργάτης της KLEMMANN HELLAS, μιας Ελληνικής εταιρείας που αποτελεί εγγύηση για μακροχρόνια προμήθεια ανταλλακτικών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Νανούρης - Ανελκυστήρες

Επισκευή Ανελκυστήρα - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω την επισκευή και τη συντήρηση του ανελκυστήρα του κτιρίου σας. Είμαι Πολιτικός Μηχανικός και Ιδιοκτήτης Τεχνικής Εταιρείας. Η εταιρεία, έχοντας 10ετή παρουσία στον χώρο, είναι πλαισιωμένη από έμπειρα στελέχη με άρτια τεχνογνωσία και ειδίκευση. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες σας και την επένδυση σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή ανελκυστήρα Αθήνα - 3 επαγγελματίες