13 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Θύμιος Κώτσιας - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Αθήνα Αττική 105 52

Η ΧΡΩΜΑ DECOR, αναλαμβάνει την ολοκληρωτική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στον χώρο της κατασκευής και έχοντας τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό, μπορούμε να εγγυηθούμε ένα άριστο αποτέλεσμα. Πρωταρχικός στόχος μας, είναι η υψηλού επιπέδου ποιότητα παροχής υπηρεσιών και γι’ αυτό μετά το πέρας των εργασιών ζητάμε την αξιολόγηση σας. Σεβόμαστε τον χώρο του πελάτη μας και του τον παραδίδουμε σε άψογη κατάσταση παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΡΙΔΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, Polismichaniki, αναλαμβάνει την ολική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στην μελέτη, την κατασκευή και την συντήρηση οικοδομικών και επαγγελματικών χώρων. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, που θα αναλάβουν μία ευρεία γκάμα εργασιών για τις οικιακές ή τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη στους πελάτες μας, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας των έργων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Μπάμπης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Αθήνα Αττική 105 52

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τη γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαι στην περιοχή της Αθήνας και διαθέτω εμπειρία 20 ετών στον κλάδο αυτό. Διαθέτω άριστη τεχνική κατάρτιση και με διακρίνει η συνέπεια, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός, σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μάριος Παναγόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Αθήνα Αττική 105 52

Η Dreamy Kitchen αναλαμβάνει την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας, για την περιοχή της Αθήνας. Εξειδικευόμαστε στις ξύλινες κατασκευές και τις διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων. Διακρινόμαστε για την ταχύτητα στην κατασκευή και την παράδοση, την ποιότητα των εργασιών και των υλικών αλλά και την ευελιξία στις οικονομικές και σχεδιαστικές απαιτήσεις των πελατών μας. Φροντίζουμε να είστε πλήρως ικανοποιημένοι σε επίπεδο εργονομίας αλλά και αισθητικής, πάντοτε, σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BF CONSTRUCTION ΜΠΑΦΟΥΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για μερικές ή ολικές ανακαινίσεις χώρων, στην περιοχή της Αθήνας. Το γραφείο μας στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και συνεργάτες με πολυετή εργοταξιακή και μελετητική εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν όλα τα στάδια της υλοποίησης ενός έργου από την μελέτη έως και την κατασκευή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευρυδίκη Κουράκη - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Αθήνα Αττική 105 52

Το αρχιτεκτονικό μας γραφείο, Ck-Architects, προσφέρει λύσεις για την ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μελέτης, της επίβλεψης και της κατασκευής ιδιωτικών αλλά και δημοσίων έργων και διαθέτουμε ομάδα, αποτελούμενη από έμπειρους αρχιτέκτονες Μηχανικούς αλλά και σχεδιαστές. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, είναι η συνέπεια προς τους χρόνους παράδοσης και ο σεβασμός για τον χώρο του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Alex Kaklamanis - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω την γενική ανακαίνιση για τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Η εταιρεία μου αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες και δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αθήνας. Διαθέτουμε εξειδικευμένες γνώσεις και βρισκόμαστε κοντά στον πελάτη από την αρχή μέχρι και το τέλος της εργασίας. Εγγυόμαστε τη συνέπεια απέναντι στις προκαθορισμένες απαιτήσεις σας, προσφέροντας άριστης ποιότητας αποτελέσματα, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεράσιμος Παυλίδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Αθήνα Αττική 105 52

Η GP-Construction, αναλαμβάνει την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαστε τον χώρο για πολλά έτη και διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένους συνεργάτες που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στην ολοκλήρωση κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε μας πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνα Καβέτσου - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Αθήνα Αττική 105 52

Στην “Προέκτασις Τεχνική” προσφέρουμε ολοκληρωτικές λύσεις για την ολική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των ανακαινίσεων και των ανακατασκευών από το 2004, με σκοπό την παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων τεχνικών υπηρεσιών στους πελάτες μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί με το πλήθος των έργων που έχουμε υλοποιήσει, μας δίνουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε, άμεσα και οικονομικά, σε οποιαδήποτε απαίτηση του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Παναγάκος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Αθήνα Αττική 105 52

Δίνω ολοκληρωτικές λύσεις για την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαι στην περιοχή της Αθήνας και αντιμετωπίζω κάθε πελάτη μου με επαγγελματισμό και συνέπεια. Συνεργάζομαι με ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών, αναλαμβάνοντας μία μεγάλη γκάμα εργασιών. Μας χαρακτηρίζει η εγγύηση ποιότητας που προσφέρουμε μετά το πέρας των έργων, σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛ ΤΕΧΝΙΚΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Αθήνα Αττική 105 52

Στην ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ, προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις για την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας, στην περιοχή της Αθήνας. Η ομάδα μας αποτελείται από Διπλωματούχους Μηχανικούς Πολυτεχνείου, διαφόρων ειδικοτήτων, και έχει ως στόχο να πραγματοποιεί κατασκευές, άρτια υλοποιημένες, καλαίσθητες και ανθεκτικές στον χρόνο. Βασικά χαρακτηριστικά μας είναι ο σεβασμός και η διαφάνεια προς τον πελάτη καθώς και η δέσμευση μας για ένα άριστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Γεωργεδάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Αθήνα Αττική 105 52

Η Klimax, προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Αθήνας, διαθέτοντας πολύπειρη ομάδα, καταξιωμένων συνεργατών. Χρησιμοποιούμαι υψηλής ποιότητας υλικά με σκοπό να παραδίδουμε ανθεκτικά αλλά και καλαίσθητα έργα. Επιβλέπουμε με προσοχή κάθε στάδιο του έργου, επιτυγχάνοντας εγγυημένη ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, για να δημιουργήσουμε τον χώρο των ονείρων σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χαράλαμπος Καραγκίκας - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Αθήνα Αττική 105 52

Παρέχω υπηρεσίες ανακαίνισης χώρων του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου σας. Δραστηριοποιούμαι στην Αθήνα και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο της κατασκευής, διατηρώντας εξειδικευμένα συνεργεία, επιλεγμένα με αυστηρά κριτήρια. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου, συνθέτουμε ομάδα διαφόρων ειδικοτήτων. Οργανώνουμε και εκτελούμε την κατασκευή ενώ, παράλληλα, φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση σπιτιού Αθήνα - 13 ειδικοί στις ανακαινίσεις