3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την ανακαίνιση των χώρων της πολυκατοικίας


Θύμιος Κώτσιας - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Αθήνα Αττική 105 52

Η ΧΡΩΜΑ DECOR, αναλαμβάνει την ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον τομέα των ανακαινίσεων και των κατασκευών καθώς και την κατάλληλη τεχνική κατάρτιση. Πρωταρχικός στόχος μας είναι η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε το χώρο σας και να ανεβάσετε τη διάθεσή σας, θα σας προσφέρουμε συμβουλές διακόσμησης και σε συνεργασία μαζί σας, θα δουλέψουμε για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Μπλίντου - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω την ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων της πολυκατοικίας σας. Κατέχω πολυετή πείρα στον χώρο των οικοδομικών εργασιών και διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, για την παροχή ενός άριστου αποτελέσματος. Πραγματοποιούμε επίσκεψη στον χώρο σας, σε όλη την Αττική, με προτεραιότητα την περιοχή της Αθήνας, ώστε να σας υποβάλουμε την πλέον συμφέρουσα προσφορά, τόσο σε ποιοτικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άκης Αρουτζίδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρω ποιοτικά και αξιόπιστα αποτελέσματα για τους εσωτερικούς χώρους της πολυκατοικίας σας. Βρίσκομαι στον χώρο των ανακαινίσεων για περισσότερα από 25 χρόνια και διακρίνομαι για την άμεση εξυπηρέτηση αλλά και την ταχύτητα ολοκλήρωσης του έργου, εντός συμφωνηθέντος χρονικού ορίου. Για εγγυημένα αποτελέσματα που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας, είμαι στη διάθεση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας Αθήνα - 3 επαγγελματίες