15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Μπάνιου Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την καλύτερη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην Ανακαίνιση Μπάνιου


Θύμιος Κώτσιας - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αθήνα Αττική 105 52

Με πολυετή εμπειρία στον τομέα των ανακαινίσεων και κατασκευών και συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στο χώρο της κατασκευής, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες και έχοντας τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό, αλλά και την τεχνική κατάρτιση, παρέχουμε λύσεις ανακαίνισης μπάνιων. Σεβόμαστε τον χώρο του πελάτη μας και του τον παραδίδουμε σε άψογη κατάσταση παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε το χώρο σας και να ανεβάσετε τη διάθεσή σας, θα σας προσφέρουμε συμβουλές διακόσμησης και σε συνεργασία μαζί σας, θα δουλέψουμε για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος μας, είναι η παράδοση του χώρου σας σε άψογη κατάσταση για αυτό και παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών, με το κλειδί στο χέρι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Αράθυμος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου του σπιτιού σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο των εσωτερικών αναδιαμορφώσεων, με ομάδα απαρτιζόμενη από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου, έτοιμους να δώσουν οριστική λύση, στο πρόβλημα που σας απασχολεί. Με συνέπεια και ποιότητα έχουμε εδραιώσει ένα σταθερό δίκτυο πελατών, το οποίο διαρκώς διευρύνεται. Η αξιοπιστία και η εγγύηση ικανοποίησης που προσφέρουμε σε όλες μας τις υπηρεσίες, σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, αποτελούν τα πιο σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας. Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, στις συμφέρουσες τιμές της αγοράς και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευρυδίκη Κουράκη - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αθήνα Αττική 105 52

Το αρχιτεκτονικό μας γραφείο προσφέρει λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου του χώρου σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της μελέτης, της επίβλεψης και της κατασκευής ιδιωτικών αλλά και δημοσίων έργων και διαθέτουμε ομάδα, αποτελούμενη από έμπειρους αρχιτέκτονες Μηχανικούς αλλά και σχεδιαστές. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, είναι η συνέπεια προς τους χρόνους παράδοσης και ο σεβασμός για τον χώρο του πελάτη και η συνεχής υποστήριξη, τόσο κατά την διάρκεια του έργου, όσο και μετά το πέρας του. Είμαστε στην διάθεση σας, έτοιμοι να προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις, για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Μαζί θα επιλέξουμε την καταλληλότερη λύση, που θα σας χαρίσει τον χώρο που πάντα ονειρευόσασταν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BF CONSTRUCTION ΜΠΑΦΟΥΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για μερικές ή ολικές ανακαινίσεις μπάνιων. Το γραφείο μας στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και συνεργάτες με πολυετή εργοταξιακή και μελετητική εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν όλα τα στάδια της υλοποίησης ενός έργου από την μελέτη έως και την κατασκευή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή τεχνικών υπηρεσιών, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό, τη συνέπεια ως προς το χρονοδιάγραμμα εργασιών, τη χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας καθώς και τη σωστή εφαρμογή τους. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε, σε οποιαδήποτε κλίμακα έργου, με συνέπεια, ταχύτητα, ποιοτική εργασία και χαμηλό κόστος, δημιουργώντας μαζί το μπάνιο των ονείρων μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΑΒΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευαστικών εργασιών και ανακαινίσεων, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών για την οικία και την επιχείρησή σας. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη μας, δίνουμε πρόθυμα λύσεις, ολοκληρωμένα και υπεύθυνα, σε οποιοδήποτε θέμα απασχολεί τις κτιριακές εγκαταστάσεις. Η πολύ έμπειρη ομάδα μας, φέρνει εις πέρας, με τον καλύτερο τρόπο όλες τις απαιτούμενες εργασίες και εγγυάται την παραλαβή ενός ικανοποιητικού αποτελέσματος. Η βαθιά τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματά μας, υπόσχονται υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας. Επιλέξτε μας και λάβετε αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεράσιμος Παυλίδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση των μπάνιων του κτιρίου σας. Δραστηριοποιούμαστε τον χώρο για πολλά έτη και διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένους συνεργάτες που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στην ολοκλήρωση κάθε έργου. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές προσαρμοσμένες στις ανάγκες και προσδοκίες κάθε πελάτη, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την αποτελεσματικότητα, το χρόνο παράδοσης και όλα αυτά με το χαμηλότερο κόστος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Γεωργεδάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αθήνα Αττική 105 52

Δραστηριοποιούμαστε στις ανακαινίσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε με την άρτια εξειδικευμένη ομάδα των συνεργατών μας, την μερική και ολική ανακαίνιση του μπάνιου σας με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα εργασίας και υλικών, ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας υλικά και παραδίδουμε ανθεκτικά άλλα και καλαίσθητα αποτελέσματα, ανώτερης ποιότητας. Επιβλέπουμε με προσοχή κάθε στάδιο του έργου, από την μελέτη έως την εκτέλεση. Προτιμήστε μας γιατί η αξιοπιστία και η εγγύηση ποιότητας που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, αποτελούν τα πιο σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αινείας Τσούκλας - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αθήνα Αττική 105 52

Παρέχω λειτουργικές και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου του σπιτιού σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον κλάδο των ανακαινίσεων, έχω καταφέρει να ολοκληρώσω μία μεγάλη γκάμα δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, συνεργάζομαι με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες σε κάθε τομέα, προκειμένου να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία, κάθε σας επιθυμία. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και γι΄αυτό προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τόσο από άποψη ποιότητας της εργασίας όσο και ποιότητας των υλικών και προϊόντων που χρησιμοποιούμε. Βρισκόμαστε κοντά σας σε όλα τα στάδια της εργασίας από την σχεδίαση μέχρι και την υλοποίηση της εργασίας. Θα χαρούμε πολύ να μας επιλέξετε και να φροντίσουμε κάθε λεπτομέρεια για την επιτυχή ολοκλήρωση της εργασίας σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Χαριτάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αθήνα Αττική 105 52

Η τεχνική εταιρεία μας, αναλαμβάνει ανακαινίσεις μπάνιων για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας, εργαζόμαστε με σκοπό να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις-ιδιωτικών, εμπορικών και επαγγελματικών χώρων. Η μακρόχρονη πορεία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος. Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες με σεβασμό, συνέπεια και εχεμύθεια, παραδίδοντας πάντα ένα ποιοτικό αποτέλεσμα διατηρώντας παράλληλα ένα προσιτό κόστος υπηρεσιών. Είμαστε στην διάθεση σας να προτείνουμε λύσεις στα προβλήματα σας και να δημιουργήσουμε χώρους, όπως τους έχετε ονειρευτεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κριαράς - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αθήνα Αττική 105 52

Παρέχω ολοκληρωμένες προτάσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου της οικίας σας. Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση και από το 1998 συνεχίζουμε την παράδοση με το υλικό του ξύλου. Με κίνητρο και οδηγό την αγάπη για τη δουλειά μας, δημιουργούμε για τον πελάτη, αποτελέσματα που θα τον αφήσουν απόλυτα ευχαριστημένο. Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και φροντίζουμε με διαρκή εκπαίδευση και σεμινάρια, να ενημερωνόμαστε για όλες τις τάσεις και τις εξελίξεις. Συνέπεια, υπευθυνότητα, άμεση εξυπηρέτηση, ποιότητα εργασιών και προσιτές τιμές, είναι χαρακτηριστικά τα οποία μας αποδίδουν οι πελάτες μας και οι εταιρείες που έχουμε συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια. Επιλέξτε μας για να σας κάνουμε μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας και να δημιουργήσουμε ένα εγγυημένο και αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα στο μπάνιο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση εργασιών, που σχετίζονται με την ανακαίνιση του μπάνιου σας, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Η πολυετής μας εμπειρία, η άριστη τεχνογνωσία στον χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων μας χαρακτηρίζει και μας διαφοροποιεί, από τους ανταγωνιστές μας . Η Οικοτεχνική Υδραυλική Κάλυψη είναι συνώνυμη με τα υδραυλικά και κάθε σχετική εργασία. Διαθέτουμε έμπειρο τεχνικό προσωπικό με έμφαση στη λεπτομέρεια παρέχοντάς σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ταιριάζουν με τις προτιμήσεις σας και επωφεληθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΦΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αθήνα Αττική 105 52

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό αναλαμβάνει την γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Εξειδικευόμαστε στις κατασκευές και τις διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων. Διακρινόμαστε για την ταχύτητα στην κατασκευή και την παράδοση, την ποιότητα των εργασιών και των υλικών αλλά και την ευελιξία στις οικονομικές και σχεδιαστικές απαιτήσεις των πελατών μας. Τα έργα που ολοκληρώνουμε διακρίνονται από αντοχή στο χρόνο και στην υγρασία. Φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίησή σας, τόσο σε επίπεδο εργονομίας και λειτουργικότητας όσο και αισθητικής, πάντα, σε προσιτές τιμές. Γιατί για εμάς, είναι θέμα τιμής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας τις Ανακαινίσεις κουζίνας, μπάνιου και διαμερίσματος και μπορεί να ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία και την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας, παρέχοντάς σας αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας. Διαμορφώσαμε για σας οικονομικά πακέτα προσφορών για ανακαίνιση διαμερίσματος, κουζίνας και μπάνιου. Με το έμπειρο και τεχνικά εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυόμαστε την ποιοτικά άρτια και στον ταχύτερο δυνατό χρόνο ανακαίνιση του διαμερίσματος, της κουζίνας ή του μπάνιου σας. Επιλέξτε μας για ασφαλή, λειτουργικά, ανθεκτικά και όμορφα αποτελέσματα, που συνάδουν με τις δικές σας προτιμήσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ZEUS HOME - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας μπορεί να ασχοληθεί με απόλυτο επαγγελματισμό και σίγουρη επιτυχία με πληθώρα υπηρεσιών, που σχετίζονται με την γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας, που θέλετε να εκτελέστε στον οικιακό ή και επαγγελματικό σας χώρο. Ιδρύθηκε το 1968 και λειτουργεί μέχρι και σήμερα διατηρώντας πάντα τον οικογενειακό της χαρακτήρα, το κύρος και την αξιοπιστία της. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων, με βάση την ποιότητα και την ποικιλία σχεδίων, ιδανικών να καλύψουν κάθε ανάγκη σύγχρονης κατοικίας. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε έργο λόγω της εμπειρίας και της αγάπης για τη δουλειά μας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αθήνα Αττική 105 52

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Έχω πολυετή εμπειρία 20 στον κλάδο αυτό και έχω ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία πληθώρα σχετικών εργασιών. Διαθέτω άριστη τεχνική κατάρτιση και με διακρίνει η συνέπεια, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός, σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη. Με διακρίνουν η συνέπεια, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός, στοιχεία που με διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μου. Για κάθε εργασία που αναλαμβάνω να διεκπεραιώσω, δίνω άμεσες, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις, ενώ η εγγυημένη ποιότητα της εργασίας μου, είναι το στοιχείο που με έχει καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση μπάνιου Αθήνα - 15 επαγγελματίες για ανακαινίσεις