8 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας


Σέργιος Γκιννερουπ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρω πρωτοποριακές προτάσεις για την ανακαίνιση της κουζίνας του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών και έχω τη δυνατότητα να αναλάβω παντός τύπου εργασίες για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό. Τα κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η εντιμότητα, η πειθαρχία και ο σεβασμός προς τον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΡΙΔΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, Polismichaniki, αναλαμβάνει την ολική ανακαίνιση της κουζίνας σας. Δραστηριοποιούμαστε στην μελέτη, την κατασκευή και την συντήρηση οικοδομικών και επαγγελματικών χώρων. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, που θα αναλάβουν μία ευρεία γκάμα εργασιών για τις οικιακές ή τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη στους πελάτες μας, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας των έργων και εξυπηρετούμε άμεσα στην περιοχή της Αθήνας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Αράθυμος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση της κουζίνας του σπιτιού σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο των εσωτερικών αναδιαμορφώσεων, με ομάδα απαρτιζόμενη από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου. Με συνέπεια και ποιότητα έχουμε εδραιώσει ένα σταθερό δίκτυο πελατών, το οποίο διαρκώς διευρύνεται.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μάριος Παναγόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Η Dreamy Kitchen αναλαμβάνει την ανακαίνιση της κουζίνας σας, για την περιοχή της Αθήνας. Εξειδικευόμαστε στις ξύλινες κατασκευές και τις διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων. Διακρινόμαστε για την ταχύτητα στην κατασκευή και την παράδοση, την ποιότητα των εργασιών και των υλικών αλλά και την ευελιξία στις οικονομικές και σχεδιαστικές απαιτήσεις των πελατών μας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή του μέσα από την παροχή εργασιών ανώτερης ποιότητας. Προσφέρουμε λειτουργικά και όμορφα αισθητικά αποτελέσματα που ταιριάζουν με ότι έχει προσυμφωνηθεί, πάντα εντός χρονοδιαγράμματος. Φροντίζουμε να είστε πλήρως ικανοποιημένοι σε επίπεδο εργονομίας αλλά και αισθητικής, πάντοτε, σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεράσιμος Παυλίδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Η GP-Construction, αναλαμβάνει την ανακαίνιση της κουζίνας του κτιρίου σας. Δραστηριοποιούμαστε τον χώρο για πολλά έτη και διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένους συνεργάτες που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στην ολοκλήρωση κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε μας πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΑΒΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία Πολυτεχνική, αναλαμβάνει ανακαινίσεις κουζίνας για οικίες. Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των κατασκευαστικών εργασιών και ανακαινίσεων, παρέχοντας μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Η πολύ έμπειρη ομάδα μας, φέρνει εις πέρας, με τον καλύτερο τρόπο όλες τις απαιτούμενες εργασίες και εγγυάται την παραλαβή ενός ικανοποιητικού αποτελέσματος. Η βαθιά τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματά μας, υπόσχονται υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Χαριτάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Η τεχνική εταιρεία μας, αναλαμβάνει ανακαινίσεις κουζίνας για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας, εργαζόμαστε με σκοπό να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις-ιδιωτικών, εμπορικών και επαγγελματικών χώρων στην Αττική. Η μακρόχρονη πορεία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αινείας Τσούκλας - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για την ανακαίνιση της κουζίνας του σπιτιού σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον κλάδο των ανακαινίσεων, έχω καταφέρει να ολοκληρώσω μία μεγάλη γκάμα δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, συνεργάζομαι με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες σε κάθε τομέα, προκειμένου να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία, κάθε σας επιθυμία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Κουζίνας Αθήνα - 8 επαγγελματίες