3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Αργυρούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Φώτης Ρουμπάτης F-ERGON - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων.Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρέχει άμεση εξυπηρέτηση με αξιοπιστία στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης του έργου. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών που χαρακτηρίζονται από ποιότητα, συνέπεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Εμπιστευθείτε μας και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένο. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την υπηρεσία που θέλετε να αναλάβουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΛΥΜΠΑΝΙΟ - POLYBANGO - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αργυρούπολη Αττική 164 52

H εταιρεία σε συνεργασία με έμπειρους διακοσμητές και αρχιτέκτονες, αναλαμβάνει την τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων με βάση τις προσδοκίες του πελάτη. Στόχος μας είναι η βέλτιστη αξιοποίηση των χώρων και η αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή τους, μέσα στους περιορισμούς που θέτονται από το budget του πελάτη. Χαρακτηριζόμαστε για την αγάπη που δείχνουμε στην δουλειά μας και για τον επαγγελματισμό μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Είμαι ο Θεόδωρος Παπαδάτος και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων με αποτελέσματα εξαιρετικής ποιότητας. Συνδυάζω εμπειρία χρόνων που μου δίνει την δυνατότητα να ανταποκριθώ σε οποιαδήποτε εργασία ανεξαρτήτως δυσκολίας. Επιλέγω τα καλύτερα υλικά για να είμαι σίγουρος ότι θα ικανοποιηθούν οι πελάτες μου. Περιμένω να σας εξυπηρετήσω άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Αργυρούπολη - 3 επαγγελματίες πλακιδίων