3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Mobile Software Development Αργυρούπολη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


CYBERTRAFFIC ΑΕ - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των διαδικτυακών και ηλεκτρονικών υπηρεσιών, τα τελευταία χρόνια, με μεγάλη επιτυχία. Μπορούμε να αναλάβουμε και τον επιτυχημένο σχεδιασμό λογισμικού και εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα. Ασχολούμαστε με την κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων και στόχος μας είναι η παροχή μιας υπηρεσίες που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Οι εφαρμογές που δημιουργούμε διακρίνονται από εντυπωσιακό σχεδιασμό, εύκολη πλοήγηση και χρηστικότητα. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να είναι πάντα ικανοποιημένοι και αυτό το δημιουργούμε παρέχοντας τις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΜΗΣ - CONNECTED.GR - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των διαδικτυακών υπηρεσιών και για την κατασκευή eshop χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα Magento, με απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης και δημιουργίας , κατασκευάζοντας έτσι εφαρμογές και λογισμικό για κινητά τηλέφωνα, καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη επιχείρησης ή επαγγελματία. Προσπαθούμε πάντα να σας δώσουμε την οικονομικότερη και αξιόπιστη δυνατή λύση σε όποια υπηρεσία χρειάζεστε. Επιλέξτε μας για ένα άκρως επαγγελματικό και ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIGICRAFT ΑΕ - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Παρέχουμε ολοκληρωμένες διαδικτυακές λύσεις για τις εταιρικές σας ανάγκες και μπορούμε να κατασκευάσουμε και το εταιρικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, με επαγγελματισμό και ποιοτικό αποτέλεσμα. Παράλληλα αναλαμβάνουμε και τον σχεδιασμό εφαρμογών και λογισμικού για κινητά τηλέφωνα. Βασικός μας στόχος είναι να σχεδιάσουμε μαζί και να σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις προβολής και προώθησης για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία σας, και να χτίσουμε το δικό σας επικοινωνιακό πακέτο, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις πιο ανταγωνιστικές και οικονομικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ